• petit

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    fy fan, jag är uppe i kristlig tid för att tvätta! vi som alltid sover till efter 9 nu på semestern, å enda tiden som fanns ledig var kl 7 på morgonen... bara för att jag älskar min gubbe så mycket  så satte jag på alarmet kl 6 för hans skull....gäsp.....

    Han ska på ålandskryssning med grabbarna, å nya kläderna måste ju va rena viktigt det där!

    Så jag och dottern har hela helgen för oss själva, vad ska vi hitta på?!

  • petit

    fan, nu är jag orolig! gjorde ett äl-test igår, bara för att se hur starkt det gav utslag. och så gjoorde det inte det! knappt nåt streck alls... fan, det måste va för att jag kissade för tätt inpå, tänkte jag. men nu i morse så var det samma sak med morgonkisset.... nästan inget streck alls.... fan vad dåligt jag mår just nu, måste gå iväg å köpa riktiga tester sen, å tills dess vara en glad mamma åt min dotter..... fanfanfan.....
    är det nån av er som haft likadant?

  • petit
    TheCoopers skrev 2011-07-17 09:52:10 följande:
    Varför gjorde du ett ÄL test ?
    jag hade bara äl-test hemma och vet ju att de inte ser skillnad på äl-hormoner och grav-hormoner, så de ger utslag på båda. bara som en rolig grej att se hur starkt det blir, men den läxan fick jag allt uppkörd...... nu sitter jag ju å är orolig hela tiden
  • petit
    TheCoopers skrev 2011-07-17 10:01:27 följande:
    uhh men kan man verkligen lite på ÄL test ?

    Jag tycker inte  du ska oroa dig ! ( lättare sagt än gjort )
    jo det är väl lättare sagt än gjort kanske. men jag var inte sån som gjrt en massa test, plus på ett så visste jag att jag var gravid liksom. men eftersom jag fått 2 mf tidigare, så smackade bara till i huvudet och jag liksom fattade att det är inte bombsäkert denna gång heller bara för att jag inte blöder. som en såndär aha-upplevelse... aja, ska kila ner till affären å köpa ett test för att lugna nerverna iaf
  • petit
    Wielkip skrev 2011-07-17 14:02:21 följande:
    kan lägga till att testet på bilden är taget bim+13.
    är jag inte gravid är mensen 3 veckor sen, och illamående, trötthet och uppsväldheten beror på att jag trott att jag är gravid.
    Åh jävla skit, är typ helt inställd på att det är falskt, vi trodde inte att vi kunde bli gravida och så VIPS vad positivt det var....
    Var så övertygad eftersom jag tagit ett av samma märke tidigt i våras som blev negativt...
    testet är ju ändå positivt, och har du tagit mer än 1 som visar samma sak så ska du nog vara lugn. eller gör som jag, spring till affären å köp ett dyrt digitalt
    ska ta med morgonurin, det är säkrast resultat på veckorna då.

    haha, pappa smög med när jag gick in på apoteket för å köpa testet, så han vet att vi kanske väntar ett syskon
  • petit

    ...å idag började jag blöda lite oxå... känner mig inte alls gravid längre. ska ta ett test imorgon så får vi se om det inte blir missfall nr 3 som börjar snart. har seriöst börjat tröttna på detta!

  • petit
    LillaE2012 skrev 2011-07-17 21:15:02 följande:
    En blödning behöver ju inte betyda MF. Med första barnet fick jag två dagar med vanlig mens, andra barnet fick jag små blödningar de första 12 veckorna och båda barnen blev två friska och välmående barn. Symtomen kan ju också variera från dag till dag så det behöver ju inte heller betyda MF.

    Jag håller iaf tummar och tår att allt är väl med liten i magen och att den vill stanna där inne och utvecklas till en fullt frisk bebis. KRAM på dig.  
    nej, det behöver inteva mf, men det var såhär det såg ut och kändes de andra 2 gångerna... har ont i magen oxå, som skarp mensvärk... ska ligga i sambons knä å ynka mig ikväll, sen imorgon ska jag ta testet så får vi det bekräftat. men det känns kört..
  • petit
    supertrouper skrev 2011-07-17 22:44:25 följande:
    petit: Jag har småblödit i 4 dagar nu och än så länge så utvecklas allting som det ska. Som sagt, småblödningar behöver inte betyda mf. Har de testat dig tidigare för att utröna vad de tidigare mf berodde på? Det kan ju vara en sån sak som lågt progesteron som går att korrigera medicinskt! Om jag vore dig skulle jag försöka tvinga fram ett progesteronblodprov för att vara på den säkra sidan. Men småblödningar inträffar i ca 40-50% av alla graviditeter och i 50% av fallen så är det ingen fara alls.
    jag tar faktiskt progesteron nu, vi skulle börja testa nästa menscykel för att jag har sen äl och blödning bara 8 dagar efter. men blev gravid på en gång, så började med kuren så fort vi fick plus på stickan.
    det droppade  färskt blod nu, vi får se när det kommer klumpar, då slutar jag med kuren för denna gång.
  • petit
    LadyA01 skrev 2011-07-17 23:50:52 följande:
    Petit: sluta inte med kuren förrän du fått dig kollad hos gyn! Jag håller alla tummar jag kan!
    nej, jag ska allt fortsätta med kuren tills vi får det bekräftat.
  • petit
    HaBaNiTa skrev 2011-07-18 00:30:19 följande:
    Petit håller tummarna att du får behålla pyret!!! Finns här om du vill prata. Bebisvagga blödde du mycket??? Kram på er tjejer håller tummarna på att allt är som det ska.
    tacktack. jag känner mig nästan gammal i gemet vid det här laget. ett par veckor till å blöda ut allt, sen 3 veckor till äl och sen är vi igång igen. suck, men tänk att få rutin på en sånhär hemsk sak!
  • petit

    jag småblödde i några dagar, sen mycket i kanske 4 dagar, sen var det bara lite vrje dag i drygt en vecka. om du känner att du får blodbrist så ska du absolut kontakta vården, speciellt om du haft tendens till det tidigare. då får du hjälp å behöver kanske inte blöda så länge och lida i onödan.


    kom på att förra semestern så var det precis likadant som denna, plus på stickan, gravidlycka och sen mf. fan att det ska behöva va så 2 somrar i rad....

  • petit
    HaBaNiTa skrev 2011-07-18 00:51:29 följande:
    Lilla gumman men är det mycket du blöder??? Jo jag tänkte att jag ska ringa gyn imorn
    jo det droppar när jag ställer mig upp efter att ha legat ett tag. så det är ganska friskt nu. ring gyn du, ska jag oxå göra. har en tid till vul den 1 augusti, men 2 veckor känns liiite lång tid för att få ett mf bekräftat... synd bara att jag ALDRIG kommer fram i telefon på måndagar....
  • petit
    HaBaNiTa skrev 2011-07-18 00:59:55 följande:
    Ja det är bra om du får kolla upp det snarast. Vilken vecka är du i?
    v 6 gick jag in i igår, så det stämmer ju om det gick fel när hjärtat skulle börjat slå, så var det de andra gångerna typ.
  • petit

    jag tog ett test i morse, digitalt som visade ej gravid. så nu känns det bara som om jag har mensen. har inte kännt mig gravid på flera dagar, så jag har väl redan accepterat att det inte blir nåt denna gång heller. Sambon däremot är jätteledsen... han va på ålandskryssning å haft skitskoj hela helgen, så kommer han hem å får höra att det inte blir nåt... Tycker mer synd om sambon faktiskt.
    Det enda som är bra med detta är att eftersom vi nu fått tre mf så får vi göra en större utredning om varför det blir såhär.
    Å jag fick ringa pappa å säga att det inte blev nåt den här gången, han verkade inte ens veta att en graviditet kunde sluta spontant.... Kul å behöva förklara allt, men sen snackade vi väder istället, min pappa är söt han

  • petit
    HaBaNiTa skrev 2011-07-18 14:02:15 följande:
    Dumma telefon!!! petit finns här om du behöver prata. Skriv privat om du vill så kan vi stötta varandra. Kram på dig vännen.
    va gullig du är Just nu så ser vi bara framåt, ska försöka ta vara på sista veckans semester. utredning är redan i rullning sen innan, ska ha ett telefonmöte med min gynläkare när han kommer från sin semester. Om det är något du undrar eller så så är du välkommen att fråga. Jag känner mig tyvärr ganska rutinerad vid det här laget.
  • petit

    kan förresten nån ta bort mig från BF-tråden. har en pyttedator som knasar sig när jag ska kopiera å greja.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)