Inlägg från: Wielkip |Visa alla inlägg
  • Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Tycker det är så himla olika med storlekar och antal veckor, även fast det inte borde va det! Det är ju på längden de bestämmer mer exakt hur gammalt fostret är väll?
    Min var 5,7 cm och var då i 12+1 enl. Gyn

  • Wielkip

    Sägs det inte att pojkfoster växer snabbare i början också? Skulle kunna stämma då jag har en känsla av att min är en tjej :)

  • Wielkip

    100 dagar har gått för mig nu! 180 kvar :)

    Är det bara jag som 'råkat' bli gravid föresten? Verkar som att de flesta har försökt och planerat?

  • Wielkip

    Jag slutade med ppiller i december o vi försökte till mars ungefär. Sen kollade vi upp o jag hade en del tecken på pco, och sambon hade tydligen aldrig skyddat sig med tidigare flickvännen - under 5 år!
    Så vi trodde det var kört för vår del.
    När Bebin blev till i juni, hade vi kanske sex 5-6 ggr under hela månaden!!
    Därför tog det sån tid för mig att ta test, trodde mensrn hoppade över en månad igen pga. Av pco, och sambon 'var ju steril' typ... Och så bara POFF, så blev det en liten mirakelbebis ändå :D

  • Wielkip

    Finns det någon mer som inte gått upp i vikt än? Börjar bli lite oroöig, vägde 68 på inskrivningen i v7, sen gick jag ner till 66,5 pga. Matlusten försvann när jag mådde lite illa i v.8-10, men nu i v.15 väger jag bara 67,5. Har gått upp lite men lgger fortfarande under inskrivningsvikten..

  • Wielkip

    Jag vet alldeles för många djur som har hetat findus, haha, marsvin, kaniner, katter...men säkert gulligt om man är van vid det som människonamn!


    BF: 6 mars 2012 Http://Troublewhore.blogg.se
  • Wielkip

    Vi har bara ett klart namn, killnamn på tre bokstäver, så där finns det ingen risk att det blir något smeknamn :)
    Tjejnamn vill jag däremot ha något långre, men bryr mig inte speciellt mycket ifall någon skulle kalla min dotter för något smeknamn.


    BF: 6 mars 2012 Http://Troublewhore.blogg.se
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)