Inlägg från: Wielkip |Visa alla inlägg
  • Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Är inte spruträdd, men blir alltid brutalt svimmig efteråt, läskigt för det kan komma en halvtimme timme efteråt, och då är jag ju påväg därifrån på spårvagnen eller något, men ska ta med en kompis så det går nog bra :)
    Sånna miniblodprov i fingret är jag dock livrädd för! Dom är så små och snabba, opålitliga, bara klickar till... Uuusch!!!

  • Wielkip

    Allt gick bra hos bm!
    Hade en kompis med som stöd, sambon jobbar, fick handmassage när blodproverna togs :D
    BÅDE stick i fingret och nål i armvecket blev det, isch!
    Allt såg bra ut, inget fel på varken kiss eller blod.
    Fick tid för RUL den 13/10, fanns inga passande tider förens dess :/
    Tur att vi bokat ul privat tills på onsdag, hade aldrig orkat vänta tills rul!


  • Wielkip
    Mrs Marlin skrev 2011-08-18 17:43:21 följande:

    Vill bara dela med mig av min gläde. Jag gjorde ett VUL (privat) idag och fick se en liten krabat på 3,7 cm (huvud- rumpa) med ett tickande hjärta. Underbart! Nu kan jag koppla bort den värsta oron. Jag är i V11 (10+2) enligt VUL. Enligt senaste mens är jag 10+1 så det stämmer nog väldigt bra.
    Ikväll ska jag berätta för mina två söner att de ska bli storebröder. Jag har köpt hem blåbärsbakelser för att fira! Imorgon ska jag berätta på jobbet! Från och med nu ska jag njuta av min graviditet och försöka att inte oroa mig! Framförallt ska jag släppa ut den stora magen och börja använda mammabyxor Glad


    hoppas jag kan skriva samma sak på onsdag (fast v.13 då Flört)
    Så roligt att läsa "lyckliga" inlägg! Grattis!
    BF: 3 mars 2012 Http://Troublewhore.blogg.se
  • Wielkip

    har funderat över en grej...vi som verkar vara lite långsamare i magutvecklingen, får vi mindre mage över lag hela graviditeten igenom?
    Hoppas det, så man slipper onödiga bristningar :D


    BF: 3 mars 2012 Http://Troublewhore.blogg.se
  • Wielkip
    LadyA01 skrev 2011-08-18 18:25:57 följande:
    Storleken på magen hänger rätt mycket på livmoderns position och riktning, magarna vi har nu är mest svullna tarmar och sånt. Har man en bakåtlutad livmoder får man mindre mage än om man har framåtlutad.
    har ingen mage öht längre, haha!
    BF: 3 mars 2012 Http://Troublewhore.blogg.se
  • Wielkip
    Carla82 skrev 2011-08-18 18:39:50 följande:
    Bristningar är inte säkert att man får och tror inte att det beror på storleken på magen heller direkt...jag har två som jag fick för att jag blev allergisk mot kletet de använder vid ctg (ja jag gjorde mååååååååånga) så jag fick stora utslag som utvecklade sig till sår precis under naveln och när de läkte ut blev det bristningar... Vad jag har hört är det hormonellt. Mamma har inte heller några och hon har ändå fått 5 barn. 
    jag har bristningar på låren och brösten sen jag gick upp 8 kg i vikt, så det beror ju till viss del på hur töjbar hud man har också :)
    BF: 3 mars 2012 Http://Troublewhore.blogg.se
  • Wielkip
    Chetti skrev 2011-08-18 19:46:45 följande:
    Jag är i vecka 8+1 och mitt illamående har minskat rejält de senaste dagarna. Jag mår bara illa om jag är hungrig men annars mår jag toppen!
    precis som mig, gött är det!
    Känner mig lugnare och mer ok med att vara symptomfri efter att idag fått höra från BM att det är heeeelt normalt att symptomen och illamående försvinner i vecka 11 (som det gjorde för mig)!
    BF: 3 mars 2012 Http://Troublewhore.blogg.se
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)