Inlägg från: KlasKristian |Visa alla inlägg
  • KlasKristian

    Avstå julmust i år!

    Det lackar som bekant mot jul och som vanligt dyker den eviga frågan upp: vad ska man egentligen dricka till julbordet?

    Det är så att ungarna tycker väldigt mycket om julmust. Det jobbiga med det är att det vid ett par tidigare tillfällen hänt att de fått i sig så mycket av den varan att det nästan känts som om de blivit påverkade - "höga" om ni så vill - av sockret i läsken. De blir speedade, burdusa och allmänt störiga och man känner knappt igen dem.

    Det här gör att både jag och min fru är oroliga och starkt överväger att avstå julmust i år för att slippa bli traumatiserade av ungarnas oberäknelighet. Nu vädjar jag till er andra att göra detsamma. Det må låta fånigt, men faktum är att ett enda glas julmust kan medföra små tillfälliga personlighetsförändringar och det är inte okej.

    Tillsammans är vi starka! Våga vägra julmust!


    Den som uppvaktar KlasKristian må känna till hans kroppsodör - Gammalt djungelordspråk
  • Svar på tråden Avstå julmust i år!
  • KlasKristian
    PiceaX skrev 2010-12-23 01:42:37 följande:
    Vad hjälper det dina barn om vi skippar julmusten? Varför skall alla anta din utmaning, även de som inte har problem??? KAN man inte klara sig utan julmust, då är det dags att göra något åt det och kanske avstå året om från julmust, påskmust, kalasmust och allt vad det heter. Men vi kan, och då behöver vi inte!
    Ja, vill du resonera så egoistiskt så är inte det mitt problem dessvärre. Julmustberoendet visar upp en av sina många mörka sidor. Tragiskt. Gråter
    Den som uppvaktar KlasKristian må känna till hans kroppsodör - Gammalt djungelordspråk
Svar på tråden Avstå julmust i år!