• Anonym

    Rädd att lasik blev misslyckad

    Någon mer som opererat sina ögon med lasik? Gjorde fs-lasik i förra veckan och har bra syn på ena ögat men inte bra syn på det andra. Det dåliga ögat känns torrt och skaver medan det bra känns ingenting.

    Ni som gjort lasik, hur lång tid tog det innan synen var bra?

  • Svar på tråden Rädd att lasik blev misslyckad
  • Anonym

    Ingen som har erfarenhet?

  • Anonym

    De säger att det kan ta uppmot 6 månader innan synen är stabil men jag blir ändå orolig.

  • Anonym

    Kanske att mitt vänster öga är ett "bråköga" det också? Känns som att jag har lins i ögat som lagt sig dubbel så det skaver och så ser jag dåligt. Provade mina gamla glasögon idag och när jag har dem på mig så ser jag perfekt på långt håll med glasögonen på, men inte på nära. Medan med höger öga ser jag ingenting med glasögonen. Tänker också flera gånger om dagen att jag behöver sätta på mig glasögonen så jag ser ordentligt. Och så vill man ju inte ha det.

    De tycker att det såg bra ut för att jag såg okej ihop med båda ögonen, tillräckligt för att köra bil. Men jag såg ju bättre än så tidigare och det är ju den synen jag vill ha tillbaka, fast utan glasögon då. Känns så surt när man lagt ut så mycket pengar och hoppades se bra och så ser man dåligt plus har ett mycket torrt och skavande öga.

    En månads stabiliseringstid? Vilken operation gjorde du?

Svar på tråden Rädd att lasik blev misslyckad