Inlägg från: lillkorpen |Visa alla inlägg
  • lillkorpen

    Rädd att lasik blev misslyckad

    Jag har ingen erfarenhet av just den operationen, men kan det inte ta väldigt lång tid innan ögat helt anpassat sig? Har du fått tid för återbesök/kontroll? I annat fall kan du ju ringa dem och fråga om det ska kännas så.

  • lillkorpen

    Jag har ett "bråköga" som de kallade det, ett öga som blir torrare och ofta mer irriterat. När jag är trött så märker jag det tydligt på det ögat eftersom jag får blinka oftare och kan se suddigt ibland. Och nu är det lite över 6 månader sedan jag opererade mig (dock en sådan operation med 1 månads stabilitetstid).

    Sa de inget om att det kan skava, fick du några droppar att använda? För det kan ta ett tag innan ögat vänjer sig vid förändringen som sagt. 

  • lillkorpen

    Låter ju onekligen lite sådär att du ska känna att du behöver glasögon efter operationen. Ibland, som jag har förstått det, så får man göra ett till försök om inte operationen blir tillräckligt bra första gången, men då behöver man nog vänta tills ögat stabiliserat sig igen. Är som sagt inte jätteinsatt i just lasik.

    Jag gjorde ICL, där man sätter in en plastlins i ögat. Efter en dag så ser du bra, kan jobba, köra bil och sånt, efter en månad så är ögat helt stabiliserat. Både jag och min man har gjort det.

Svar på tråden Rädd att lasik blev misslyckad