Inlägg från: Mamma till 3 M |Visa alla inlägg
  • Mamma till 3 M

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    YasminH skrev 2011-04-11 09:21:57 följande:
    ErikaMaria: Hur mås det idag?
    ungefär samma.. illamående har bestämt sig att komma tillbaka också så nu får man spendera delar av dagen med huvudet över toaletten igen.. :/ det är väldigt tidigt ännu, men kan inte låta bli att önska att det är över snart ändå.. Hur mår du då? tråkigt när FK ska krångla, det är ju vitkigt att de flyter på  när det är ens enda inkomst nu!
  • Mamma till 3 M

    Ska till barnmorskan idag o beklaga mig, se om hon anser att hon borde göra en undersökning eller har några bra tips..Våra kroppar börjar förbereda sig nu, skönt o känna att de bärjar finnas en ende på det hela.. :P

    Hoppas verkligen de löser sig, att de aldrig bara kan flyta på.. suck!

  • Mamma till 3 M

    mugglesfan: 33 fulla veckor på torsdag .. vill att dom ska stanna tills minst 34 fulla , vore skönt!

    yasminh: Blev inte ett dugg klokare hos BM idag, men mina värden ser ialf bra ut så det är ju positivt :P

  • Mamma till 3 M

    mugglesfan: ser du,. dina växer så de knakar dom också , härligt :D

    Love83 fick nog absolut träffa sina små bebisar i tisdags, hon njuter nog till fullo just nu! :D

    Själv har jag laddat på med lite ny energi under natten, de behövdes. Igår nådde jag botten.. har såna problem med andning o yrsel i stort sett hela dagarna o igår svimmade jag flera gånger i samband med andningssvårigheter, tyvärr finns de inget att göra åt saken.. men när jag vaknade imorse så var jag pigg o glad o insåg att jag bara behövt EN ENDA kisspaus på hela natten så idag kan ja acceptera graviditeten lite mer igen :D 33+0 idag! en vecka kvar till mitt nästa "mål" =)

  • Mamma till 3 M
    FrokenJo skrev 2011-04-14 16:08:45 följande:
    Men Yasmin... vilken dramatik! :) Jag läste precis däruppe och tänkte gratulera till att ettan hade huvudet ned. Men det här... Som föregående talare så fint sa så klarar de sig bra om de kommer nu, men det är klart att nån vecka till är ännu bättre!

    Love måste ha fått! Lyllo henne!

    Vi var på inskrivning idag. Känns fortf overkligt att de ska ut på måndag - men skönt! Inatt höll de mig vaken i stort sett hela natten och bökade och försökte bryta sig ut. Pust!

    mugglesfan och annelian: skönt med fixerade ettor! Era barn är det ordning med! ;)

    Erikamaria: vad säger de om svimningarna? Det låter lite obehagligt... Inget att göra känns ju märkligt, men bra att du fick en bra natt!

    Ta hand om er allihop!
    Yasmin: keep us posted!
    Dom säger bara att de lätt blir så med så mycket tryck upp mot lungorna o att jag ska röra på kroppen när de händer för att få tillbaka syre i hjärnan typ.. men de börjar bli väldigt obehagligt, speciellt nä'r man e hemma med lillgrabben eller är ensam! Nu längtar jag bara tills detta är över faktiskt :P Ska beklaga mig över alla mina problem på nästa UL när snitt-tid ska sättas.. 37+0 är en stor önskan!
  • Mamma till 3 M

    love83:Skönt att vardagen flyter på, o härligt att höra att du ändå kan röra lite på dig trots snittet. Jag oroar mig massor för att bli helt handikappad efter snittet men de kanske inte alls är riktigt så? :)

    Jag är sjukt trött på att vara gravid nu.. kan inte röra mig och höfter och bäcken gör att jag inte fått sova mer än ett par timmar/natten på flera veckor.. jag vill verkligen inte gå ända till 38+0, men vet inte hur dåligt man ska må för att få snitt tidigare.. man e ju inte mycket människa längre o man ska ju orka lite när graviditeten e över också!

    nått positivt i det hela är att magen sjunkit o andning o yrsel har blivit bättre! =D

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!