Inlägg från: Mamma till 3 M |Visa alla inlägg
  • Mamma till 3 M

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    YasminH: Låter inte som de skulle vara så långt kvar för dig nu..:D

    idag är de dax för TUL.. har ingen koll på vad dom "ska" väga nu.. ska bli spännande!
    om ettan fortf skulle ligga längst ner och i säte, tror ni vi får snitt-tid redan detta besök? 31+5, eller blir de nästa besök tro? =)

  • Mamma till 3 M

    var 3:e vecka har vi haft TUL ungefär, men de ska vara var 4:e egentligen, men har anpassat oss efter när de finns läkare som kan medverka.. o v 36 känns lite sent att avgöra :P uppdaterar i eftermiddag! =)

  • Mamma till 3 M

    Hemma igen.. nu e de till 90% faställt (hon skulle kunnat sagt 100% , men de fick hon helst inte:P) att de blir kejsarsnitt.. tvåan som innan verkade vilja sno ettans plats o hoppa ner med hvuudet , hade ändrat sig o snurrat runt med rumpan ner hon också o ettan hade tryckt ner rumpan ordentligt i bäckenet. Så nästa TUL om 3 veckor så får vi snitt-tid, runt v 38+0 ialf sa han.. men man får väl se hur man mår.

    Växer som ogräs gör dom där inne också.. för 3 veckor sedan låg som ca -11% båda två.. nu låg dom -3% och +2%.. förvånade blev vi.. 4 härliga kg bebis! :D

  • Mamma till 3 M

    Säg inte det. Våra vägde ca 1200 för 3 v sen. Så dom har lagt på sig ca 200 g i veckan sen dess. :) 31+5 idag

  • Mamma till 3 M
    Love83 skrev 2011-04-05 16:03:57 följande:
    erikamaria vilka fina siffror hur känner du inför ev snitt?

    mugglesfan mina hade ju ökat ett halvt kilo vardera i v 34 sedan v31 så det är efter det dom börjar lägga på sig rejält  så till ditt nästa ul väger de nog 2kg iaf
    det känns helt ok, har varit inställd på de ganska länge då ettan inte rört sig ur fläcken sen v 25 :P det jag är mest rädd för är att det ska starta innan så det ska bli akut...men det är bara att prata allvar med dom där inne så dom stannar kvar =P
  • Mamma till 3 M

    usch vad de trycker på idag.. ganska mycket sammandragningar, men inte regelbundna..
    Har inte kunnat kissa senaste 2 timmarna pga att de trycker på så dant när jag försöker så de blir mest obehagligt. normalt?
    Illamående börjar komma tillbaka också, har mått illa varje dag senaste 1-2 veckorna..

    klag-dag idag! :)

  • Mamma till 3 M

    Pratar lite allvar med dom små här hemma för nu har ja haft lite småont i magen sen igår morse.. o även lite ont i svanken imellanåt.. inatt har jag inte sovit många stunder o när jag väl sovit så är de bara förlossning som snurrar i huvudet.. har mått jätte illa nu i flera dagar.. sammandragningarna har ökat också.. men ett par veckor till måste dom stanna! :D

    Har inget o jämföra med eftersom jag inte fick någon förvarning alls med sonen.. slemproppen gick.. o då åkte jag in för undersökning o var öppen 2 cm o åkte hem.. sen sa det poff så kom de ordentliga värkar o så var han ute några timmar senare. Hade inga sammandragningar eller förvärkar alls då.

  • Mamma till 3 M
    YasminH skrev 2011-04-08 10:33:08 följande:
    Ring till Förlossningen om du är osäker så kan de avgöra om du ska komma in och kolla läget....

    Skillnaden på sammandragningar och värkar för mig har varit att sammandragningar bara känns i magen, den blir hård, medans värkar går längre ner mot skrevet/bäckenet och känns mer som mensvärk. Värkarna kan även kännas i ryggslutet... När jag åkte in i söndags hade jag täta värkar, men det blev inget för det. Var skönt att kolla upp det ändå för säkerhets skull. Man vill ju inte att bäbisarna ska komma hemma! ;)

    Lycka till!
    Känns inte som smärtan riktigt hänger ihop med sammandragningarna.. utan sitter mest där lite svagt hela tiden.. o sammandragningarna kommer inte jätte ofta och inte regelbundet, men ändå lite oftare än vanligt. Men blir de värre eller håller i sig till eftermiddagen så ringer jag upp så man kanske kan få en lugnande kontroll ialf.

    2 veckor till vore ialf bra om dom stanna kvar =)
  • Mamma till 3 M

    frokenjo: inga barn här ialf, men har fortfarande onda förvärkar, men ingenting var påverkat igår så jag fick åka hem o de finns inte mycket jag kan göra förutom äta värktabletter och stå ut ungefär..livmodertappen var 3 cm och inget öppen så barnen vill stanna ett tag till, vilket är skönt! Men undra om jag ska ha såhär ont i 6 veckor till, då går jag under :P

  • Mamma till 3 M

    yasminh: håller de fortfarande i sig med förvärkar eller någon smärta?

    idag har jag haft jätte ont bak i ryggen .. förvärkarna är glesare men gör fortfarande ganska ont i mage o ryggslut.. knapra värktabletter känns inte som de hjälper så jätte mycket, men lite kasnke.. får köra på med det nu ialf då de inte finns så mycket annat att göra tyvärr..

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!