Inlägg från: Mamma till 3 M |Visa alla inlägg
  • Mamma till 3 M

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    Love83 skrev 2011-03-14 15:35:37 följande:
    Nu vet jag varför jag haft så ont vart hos bm idag och kollat allt mitt sf mått låg på 41cm fortsätter jag växa i denna takt kommer inte jag få plats på kurvan Blodvärde och hjärtljud var bra, men jag är supertrött efter denna tur till bm.

    Yasmin javisst är det trångt och värre blir det väll? man skulle ha en halvmeter längre överkropp så att det inte tryckte så förbaskat uppåt på lungor och allt.
    Ojoj.. :) Reagerade hon nått på att du var ovanligt stor eller så?
    Min BM sa något i stil med "oj, Sf-måttet drar verkligen iväg här" när jag var 36 cm

    Är barnen stora? :D
  • Mamma till 3 M
    Love83 skrev 2011-03-14 16:54:43 följande:
    ja hon sa också oj du  är inte liten typ är 33 fulla veckor i morrn.

    yasmin läste ditt inlägg fort va trist med inbrott i bilen tur med bilstolarna hoppas ni får  ersättning kram
    oj 33 fulla.. bara en vecka kvar tills dom inte stoppa förlossning.. börjar de bli nervöst? =)
  • Mamma till 3 M

    tänkte smyga in en liten fråga här bara.. jag har vid varje besök hos barnmorskan haft jätte bra blodtryck.. de har legat på 125/55.. var idag på läkarbesök pga öroninflammation o han tog då ett blodtryck som hamnade på 150/76.. bör jag oroa mig? känns inte så jätte bra att de stigit så mycket =/

  • Mamma till 3 M

    jag ska på tul o kombinerat läkarbesök imorgon förmiddag så ska be dom ta ett blodtryck på mig o ta det därifrån.. hoppas verkligen inte att det är något allvarligt..:(  Nojig är det enda man är hela tiden nu, kanske med all rätt, men ibland känner man sig nästan lite överdriven :P

  • Mamma till 3 M

    bara ett par timmar kvar till TUL.. ska bli spännande att se om ettan vänt sig med huvudet neråt , men de känns som de kickas galet långt långt ner så tror hon ligger kvar med rumpan där nere.. Ska bli kul o se hur stora dom är också.. har ingen aning om hur stora dom brukar vara ungefär nu v 29?

    Återkommer senare om blodtryck o bebisinfo :D

  • Mamma till 3 M

    Hemma igen från TUL.. tvillingarna växer som dom ska o ligger väldigt lika i tillväxt :) 1250 och 1283 (v 28+6).
    ett och tvåan slåss lite om förstaplats ut därifrån.. ettan ligger fortf i säte men enligt bm så var de så tajt där nere att tvåan hade liten möjlighet att smita förbi och tvåan har huvudet neråt så vi får vänta med spänning till nästa TUL om 3 veckor o se vem som bestämmer sig för att komma först.. o om de blir snitt eller vaginal!

    mitt blodtryck var bättre idag och ingenting att oroa sig över så det känns jätte skönt :)

  • Mamma till 3 M
    YasminH skrev 2011-03-16 11:21:48 följande:
    Är det någon av er som har haft ont i revbenen på ena sidan (högra på mig)? Det gör ont när man andas... Drygt! Missade tyvärr min BMs telefontid idag, får försöka imorgon... :(
    jag har haft problem med revbenen från ca v 24-25.. när jag ätit.. ligger eller sitter frammåtlutat så gör det sjukt ont.
    hade likadant med sonen från ca v 28 o resten av grav..
  • Mamma till 3 M

    spännande att de redan börjar komma bebisar, hoppas allt går bra!!!!

    en bilduppdatering idag då.. 29+4 :)


  • Mamma till 3 M
    Fru J skrev 2011-03-22 16:24:53 följande:
    Hej alla! En liten uppdatering, inatt kl.3 föddes våra älskade Emma och Sara! Värkarna satt igång med ett pang, var tredje minut direkt och på knappt tre timmar när doktorn äntligen kom var jag öppen 4 cm, så det blev akut snitt då Emma som låg först fortfarande låg i säte. Men faktiskt så hade Sara vänt på sig, så än finns det hopp för er tjejer att dom vänder på sig! Både var 44 cm långa, Emma väger 1740g och Sara väger 1730 g! De ligger på värmebädd och sondmatas, men båda andas själva, det hjälpmedel tog man bort efter bara några timmar! Så alla vi mår bra men nu blir det några veckor på sjukhuset, men det gör inget för er är de sötaste jag skådat (som alla föräldrar tycker om sina barn ). Kram till er alla från en lycklig men trött tvillingmamma! (varit vaken i 33 timmar) jag återkommer med bilder när jag får tillgång till dator.
    första bebisarna är här, grattis till töserna :D hoppas ni inte blir kvar allt för länge på sjukhuset! =)
  • Mamma till 3 M

    hjärtljuden på mina enäggisar skiljer sig rätt mycket.. tvåan är 10 ggr livligare än 1:an också så :P

    Jag känner nästan aldrig min 1:a.. det beror på att tvåan ligger tryckt utåt i magen i 1:an mer inåt o rumpan där nere.. så det är nog inget att oroa dig över, men kanske bättre att kolla en gång för mycket än för lite.. om inte annat för att lugna dig själv!

    Snart kommer de bebisar i tråden! :D börjar ni bli nervösa?

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!