• Love83

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    annelian jag är lika orolig som du, jag har haft en del problem missbildningar på 2 av min barn mitt första barn hade gastroshisis dvs att tarmarna låg utanför buken jag var 17 år när vi fick henne så det var en tuff start, men hon är idag en fullt frisk 10 åring. sedan förlorade vi en pojke i v21 i en allvarlig kromosomavikelse trisomi 18. så jag kan förstå din oro men visst är det skönt att de håller lite extra koll.

    vad var det för missbildningar dina barn hade?

  • Love83

    annelian usch det måste vart jobbiga upplevelser för er men hoppas ni har det bra nu :) vi får hålla tummar och tår för att det går bra för våra twins.

    Mugglesfan förstår dig vi väntar ju också enäggs det innebär lite mer risker men man får glad att de har en skiljevägg om de inte hade det är riskerna större. det går nog bra allt detta ska du se :)

  • Love83

    jag kikade på tradera och hittade en där som känns bra, men jag vet att jag såg att det fanns på hm för et ttag sedan men jag vet att det ofta är slutsålt nästan direkt.

    minns att jag ett år fick ha makens jobbarjacka haha inte snyggt precis men vi bor på landet så ingen som bryr sig men inget man åker ut och går på stan med. Jobbig period att vara gravid men det kompenserar sig med att vi får barnen en bra period tänk att få tvillingar mitt i vinter

  • Love83
    annelian skrev 2010-11-19 07:30:55 följande:
    Jag har L... Den är inte lite stor i strl då, så man kanske kan ha den iaf? Glad
    jag har M i vanliga fall men min jacka är S och den är rymlig och stor i storleken men du vet magen fylle snart ut
  • Love83
    mugglesfan skrev 2010-11-19 10:55:49 följande:
    Love83: vad kul, då får vi följas åt. Vad hade ni för ursprungligt BF? Vi har 28/5-2/6 (lite olika bud om man frågar BM el om man går efter när jag hade äl ). Jag önskar så att jag kunde se det mer positivt men känner att jag har överrösts av information kring alla risker. Var så glad när jag äntligen blev gravid igen men lite av glädjen har försvunnit då jag tänker på allt som kan gå fel
    Vet hur det känns jag hade det jätte jobbigt i början att ta till mig men nu känner jag bara att man längtar, men jag var väldigt nesdstämd och nästan deprimerad de första veckorna vet inte varför men tror faktiskt att det är normalt att man kan känna lite ångest inför det här dessutom är det ju faktiskt 2 barn man kommer få och inte ett och bara det gör ju att man känner lite bekymmer för hur man ska orka. Hur gör man när man har tvillingar var det första jag tänkte på när vi fick veta, känner ju ingen jätte väl med tvillingar så man känner sig lite ensam man har ju så mycket frågor, kan man amma 2?? hur ska nätterna fungera alla mina barn har legat hos mig de första månaderna oc funkar det med 2 barn tror inte det! mycket funderingar.. men det ordnar sig nog
  • Love83
    Fru J skrev 2010-11-19 13:27:09 följande:
    Tack för alla grattis! Så roligt att följas åt! Har äntligen börjat må lite bättre efter en dag på sjukhus med dropp för att få ordning på illamående! Tyr det finns medicin! Vi har faktiskt köpt vagn, emmalhunga twin city cross, den utgick i höstas och vi ville så gärna ha 4 fasta hjul! Så nöjd, bara 76 cm bred också. Sen har jag ärvt en stor vinterjacka av min bror, tur han är 15 cm längre än jag När har ni tid för rum? Vi ska dit den 7/12 längtar så! Må så gott alla!
    Stackare hoppas du snart blir piggare ta hand om dig nu. Va gott att ha fixat vagnen trotts allt 76 cm det är ju inte så stort får se vad en annan hittar sen. Ha en go helg alla
  • Love83

    julia åhh va bra där lär man kika in rätt som det är mycket man funderar kring

    annelian ja de brukar dra iväg ibland och man vill inte ge hur mycket som helst för begangnat.

    Lyckomia nu kan du bara slappna av en flygtur till Thailand är ju ingen kort resa så ni ghjorde nog rätt i att avboka men tyckker verkligen ni ska åka dit med barnen sedan

  • Love83

    erikamaria grattis va roligt min minsta kommer vara i samma ålder som din pojke men det ska nog gå bra såg ni om det var tvåggs eller enäggs?

  • Love83

    hej blibvit tyst här. hoppas alla mår bra jag trodde allvarligt att jag skulle dö igår kväll reagerade kraftigt efter hkräftsoppan genom kräkningar och magssmärtor blev så rädd för jag kaskad kräktes och hann inte återhämta mig mmagen värkte och fick sammandragningar, jag kunde värken stå,gå eller ligga av smärtor så till slut kom ambulansen.
     
    men när de kom var jag väldigt medtagen och hade inte kräkts på en halvtimma och jag tänkte att jag bara ville sova de ringde gynläkare som trodde att det var lugnt och om det blev värre igen skulle vi åka in, men jag somnade som en stock idag mår jag bra men det känns som jag fått rejält med stryk ont i hela kroppen.

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!