• Love83

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    hohohoooooo vart är ni alla tvillingmammor??? låt inte tråden dö ut nu.


     

  • Love83

    åhh va härligt när det börjar lee liksom ett godkänt tecken eller vad ska man säga? man väntar ju så på att få respons. Ja här har man vart ute också en del men haft lite mulet och regn så jag hinner kika in nån gång då och då men förstår precis vad du menar.


    Skönt att de går upp bra också alltid skönt . Jag har också en belly bandit men tyckte den korva sig eller det blev ett veck på mitten efter ett tag så nu använder jag en gördel från Lindex ganska bra. Jag ar märkt att magen sjunker ner mer men att det lägger sig som en påse som hänger över snittet får se om det drar sig uppåt sedan igen annars var jag på efterkontroll här i veckan och på inskrivningen vägde jag 60 kg och vägde 64kg nu men tror redan jag hann gå upp lite innan inskrivningen vägde ca 58kg så lite kvar att jobba på.


    sommarlov märks det att det är i huset för just nu håller dom på att slå ihjäl varandra alla barnen phhuuu! blir tokig ibland längtar tills skolan börjar igen

  • Love83

    hej mammor ser att ni har haft fullt upp ni också.

    Candy vi väcker också den andra om den inte vaknat för att synka dem våra får ersättning och ammas på natten och i mellan målen på dagen men jag märker att den ena tvillingen är mer bröstfixerad än den andra så han vill amma lite oftare men det är inte mycket mjölk som finns i bröstena  så det är väll mest mys och tröst.

    Ni som ger ersättning hur mycket äter era åt gången? mina äter högst 160ml och inte ofta de äter upp allt.

    Mina vägde för ca 3 veckor sedan 6500gram ska väga den 27e igen samt ge vaccinationerna så då får vi se vad de lagt på sig tills dess.

    Mina tvillingar har blivit mer vakna och det är verkligen inte mycket man hinner dom är sällskapssjuka och vill gärna hänga på mig hela tiden.

    erikamaria skönt att ni fick gott resultat på undersökningen ang blåsljud. Jag har fortfarande inte fått någon remiss till detta och det är snart 2 månader sedan de upptäckte blåsljudet i samband med rs viruset.

    ha det gott alla

  • Love83

    mina pojkar iaf den ena masar med maten hela tiden det verkar precis som om dom nöjer sig med mindre mat nu vill inte ha lika ofta och den ena vill ha mer sällan dom har kommit i otackt jobbigt.

  • Love83

    erikamaria du har nog rätt i att det kan vara en fas dom går igenom det händer ju jätte mycket nu. Låter verkligen somk ni har det tufft jobbigt med 2 åringen också våran 2 åring har blivit lite bättre men ibland är hon så jobbig att jag inte vet vart jag ska ta vägen känns inmte som man gör annat än skäller.

    Jag hade ju bra start med maken hemma och jätte snälla bebisar men sedan han börjat jobba har det ändrat sig rejält, jag kan som du skriver att man behöver gå ut och andas för att sedan gå in och ta tag i det på nytt, känner mig även lite deppig och nere man oroar sig kring mat och sådant hela tiden. Maken har snart semester så då får jag det lite lugnare.

    Inatt så ville ena bebisen bara ha bröstet vägrar flaskan gjorde han princip hela dagen igår  varje ¨ål blev en ond cirkel och han märkte väll att mamma blir stressad med  och eftersom jag inte har tillräckligt med bröstmjölk så har jag haft ungen med bröstet hela natten bytt sida då och då men han har söge sig fast hela natten. Så jag är trött idag.

    Men vi får ju tänka att det är så här en kort period i våra liv första året är ju så här man får tänka så så orkar man faktiskt lite mer ¨

    kram

  • Love83

    hej tjejer har inte heller haft riktigt tid jättefina bilder på era tvillingar får slänga in en bild nån dag när jag har tid. Har samma problem som erikamaria dock kan mina tvillingar sova ganska bra på förmiddagen men sedna kan de vara gnälliga resten av dagen och sover 10 minutare hit och dit och synkade är dom inte alltid så oftast att man har ett vaket barn. Somnar gör dom först runt kl 22 de sovar faktiskt bra på nätterna och äter bara en gång så det är jag glad för de vaknar ca 7.30 men det är tufft på dagarna kan jag säga trotts att vi nu är 2 föräldrar igen bävar inför makens semester är slut.

    Mina pojkar äter inge vidare nu när det är så varm ca 5 flaskor dygn 150 ml inte ofta de äter upp. Hur mycket äter era? som äter ersättning.mina tröst äter å bröstet mellan målen jag har inte mycket mat men det blir väll lite att suga i sig. idag fick pojkarna smaka lite gröt och katrin plommon purre det var lite konstigt i början men tror det gick hem nogurlunda dom blir 4 månader den 12 augusti.

    det blir nog mer att ma´n hinner skriva här i höst mycket  nu under sommaren tror det lugnar sig så småningom med bebisarna.

  • Love83


    Heju tjejer låter som ni haft det bra här flyter det på och gossarna äter bättre nu när det blivit lite svaligare känns skönt men tror inte det går någon nöd på det vägde för ca 2 veckor sedan ca 7500 och 7700 så dom går allt upp i vikt, de blir 4 månader nu den 12 April. Har även lagt in en bild som är tagen för ca 3 veckor sedan. Mugglesfan hur gör ni när ni matar själva??? nyfiken jag matar dem antingen i sängen då de ligger på kuddar  eller när de ligger i babysittrarna eller om jag har tr och ena tvillingen sover så matar jag en och en när jag är själv men tycker det är lite bökigt och längtar tills dom kan hålla flaskan själv.

    Pojkarna har börjat smaka lite mat går väll sådär blir mest att smaka dom sitter även med vid matbordet i sina matstolar kortare stunder och börjar bli nyfikna på omgivningen. Det där med att de börjar ta i saker är väll att de försöker slå till sakerna i babygymet men inte nån större motorik ännu ser att de upptäcker sina händer och försöker föra dem till munnen men det hamnar ibland snett.

    tänk vad tiden går fort hoppas vi får mer tid att skriva mer i tråden nu när hösten kommer så vi håller liv i tråden. Kram    
  • Love83

    fina ungar ni har föressten men det vet ni vll redan

    föressten är det någon här som är med i tvillingtrådar på facebook?? finns även en seconhand tråd för tvillingar där man kan lägga ut och sälja och köpa till bebisarna jag har köpt en hel del och det att man kan matcha tvillingarna om man vill och att man kan få dubbla uppsättningar till billig penning blir ju fort dyrt när man köper dubbelt nytt.
    http://www.facebook.com/#!/groups/250015721694432/

    länkar till sidan så ni kan gå med om ni vill     

     

  • Love83

    candy har bara vart sjlv 5 veckor hitills ch vart ganska körigt ibland vissa dagar hann jag inte äta och för det mesta åt jag på stende fot.Men jag har också 4 barn utöver som jag måste plocka efter hela tiden och se till att dom får mat. Använder min vagn mycket och babysittrarna  vaggar dom i dem det blir en del extra skrik som det nog inte blivit om det varit en bebis.Men visst går det men härligt när makens bil rullar in på garage infarten på eftermiddagen kan jag säga

  • Love83

    erika maria vilka runda och goa bebisar :)

    jobbigt med sömnen är ju alldrig kul men det blir bättre så småningom jag brukar tänka att det är första året som är jobbigt och att det går över det gör att man orkar lite till.

    mina sover inte särskilt mycket på dagarna heller vilket gör att jag inte får gjort ett skit tvätten fick jag starta om eftersom jag inte hann ta den och tvättberget växer soppåsar överallt blir lite frustrerad när jag inte får gjort något.

    Var på hörselkoll igår igen och vi får först besked på måmndag hur svaren såg ut vet ärligt inte riktigt hur jag ska tolka något men ställer mig in på att de troligen har nedsatt hörsel men vi får avvakta och se.

    hoppas ni har det bra annars här har vardagen efter semestern börjat oh ungarna börjar i skolan känns skönt på ett vis samtidigt är det jobbigt att sköta allt helt själv runt atningarna kan jag känna att det kör ihop sig eftersom de kan masa bra länge innan dom kommer till ro och äter och efetrsom jag matar satidigt är det svårt att lugna.

  • Love83

    jag antar att de flesta har fullt upp

    här går det ganska bra har efter många om och men fått bekfräftat att pojkaran har vätska bak trumhinnan vilket troligen försvinner av sig själv vilken lättnad. 

    nättrena är ganska bra men det har fått för sig att de ska vara vakna en stund på natten och masa, Troy har också mycket problem med magen han är stenhård vilket är jätte jobbigt för honnom och BVC säger prova det och prova det som om jag inte provat allt :/ ingen hjälp fattar inte riktigt hade det vart en vuxen hade dom ju brytt sig men bebisar ska behöva ha det jobbigt för det är naturligt mm. blir trött faktiskt.

    nu vaknar gossarna men hoppas ni har det bra alla kram    

  • Love83

    Ja skönt att inte det inte var något med öronen. Jag tycker magen blivit lite bättre dom äter ju lite mer mat nu så jag ger mycket katrinpommon purre till Troy. Har ni börjat med smakportioner ännu? mina äter  ca 2 mål per dag en med mat från 6 månader men gör mest egen mat till dem och en gång med gröt fram emot kvällen. Jag har också slutat med ersättningen och faktiskt redan gått över på välling från 6 mån. Kan säga det märks skillnad i plånboken då man får ca 30liter välling för ca 145kr medans babysemp kostar 120 spänn här. Och det har gått bra med magarna trotts allt.

    Mugglesfan va jobbigt med gnäll mina har också sådana perioder och det är som du säger det händer mycket hela tiden. Mina är väldigt sällskapssjuka och vill bäras mycket så jag får turas om att bära dem lite jobbigt.

    erika maria du har ett par tjockisar jätte fina vikter jag ska väga mina den 27/9 ska bli spännande mina vägde över 8kg sist tror det skiljde 5oog på mina pojkar men jag tror skillnaden blivit större nu för den ena är jätte rund så jag ser lättare skillnad.     

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!