• Love83

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!


    våra enäggs :) nu funka uppladdningen detta är v 9 plus 4
  • Love83

    jag gick in i fulla v14 idag och jag känner inte så jätte mycket kanske ibalnd något som rör sig men fortfarande osäker på om det ' luft :/ sen går jag och nojjar för att det ska vara något fel ela tiden att dom dött och så. men det är väll så vill så gärna ha dessa bebisar

  • Love83

    fröken jo usch då låter otäckt jobbar du nu???  om du jobbar bör du se till att bli sjukskriven tycker jag med tanke på att du födde pojken för tidigt.

    Jag vet att jag är väldigt känslig mot att bli  hungrig och speciellt denna tvilling graviditet jag blir lätt snurrig och illamående om jag inte får mat regelbundet kan äta oftare än var 3:e timme ibland. Frukt är alltid ett måste i väskan.

    förstår att du är orolig men lyssna på kroppen se till att få boa dig ordentligt och bara ta hand om dig själv inte alltid lätt jag vet. Kan vara skönt att prata och få stöd av någon så det kan ju vara jätte bra att kontakta psykolog.

    kram

  • Love83

    vi ska på 3d ultraljud när jag är i v 22 i slutet på december och då hade vi tänkt fråga om de kan se

    ni då??

  • Love83

    frökenjo jag beställde tid på emmakliniken i göteborg detta är utöver mitt rutin ul. På vårat sjukhus är de jätte strikta på att inte tala om kön de har haft insidenter där någon aborterat pga könet. Så de talar helst inte om men däremot så kanske man får veta endå just för att man ska kunna förbereda sig , sen är det kul att se hur det ser ut med tvillingr i 3d

  • Love83

    ja vi får se men man kanske ser könet på nån utav tvillingarna har vetat könet på de två senaste barnen och hade vart roligt nu också men det är mer för det praktiska.

  • Love83

    Hej hur går det med alla mammor???


    Jag blir iaf tjockare men jag har tyvärr lite mer sammandragningar som är smärtsamma som kommer då och då särskilt i samband med stress och så. Är färdig med skolan till jul och hoppas då kunna bli sjukskriven men ni vet ju hur det fungerar. Ska även på rul den 29/11.

  • Love83

    lyckomia va roligt grattis men det ordnar sig nog med resan ta det lugnt bara kan ni inte planera in den lite tidigare  om möjligt? tycker absolut inte ni ska ställa in något bröllop iaf. Jag har mått ganska bra eller kännt mig sådär nere och vissa dagar mått väldigt illa men tröttheten har vart det värsta för mig tycker jag.

  • Love83

    Ni tvillinggravida känner ni sparkar ännu?? jag brukar ha en hård bulle på ena sidan av livmodern känns mest på morgonen, men man har ju hört att man ska känna rörelser på bägge sidorna av livmodern jag känner bara på en tror jag orolig att  den ena ska ha dött nojjig man är hela tiden. Är i v15 och 5 dagar livmodern är precis under naveln. acksam för svar.

  • Love83

    julia okej ja då ska jag försöka att tänka posetivt :)

    lyckomia det låter klokt tycker jag thailandresa kan man ju ta när bebisarna är här vi reste med barn när vi var i Thailand och det är ett väldigt barnvänligt och jätte lätt att ta sig runt i med barn :)

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!