• Love83

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    Hej har inte orkat vara inne då jag legat i magsjuka fy fan säger jag för det föder nog hällre barn än magsjukan faktiskt ;) det gick fort över som tur var men man oroar ju sig så för de små i magen men dom får nog den näringen dom behöver ändå.

    Såg att det pratades lite bil här vi har just köpt en caravelle 08 plats för 9 pers inkl förare, var ingen billig bil och ör ju mer en buss, vi har en ford galaxy sedan innan  som är 7 sittsig men nu blir vi ju 8 pers totalt.

    yasmin multivanen är jätte fin kollade på den men för liten tyvärr, får bli en sådan i framtiden när de stora inte vill följa med lika mycket längre.

    jäntan spännande ska ni kolla könen? vi vänta ju pojkar är lite svårt med namn men lutar just nu åt Loke och Troy men jag vet inte, tycker Noel är fint också rörigt men namn faktiskt.

    idag ska jag till bm och kolla magen uppdaterar när jag kommer hem, ska bli spännande och se vilket sf mått man har nu

  • Love83

    hemkommen från bm det såg bra ut  mitt symfus mått låg på 35cm nu i v28 vilket motsvarar vecka 36 så nog växer man alltid hjärtljud låg på 151/148

  • Love83

    annelian så fina bebisar

    Jäntan okej skönt att det ¨är nån mer som är stor

    frökenjo lycka till på tillväxt ul! du får uppdatera oss sedan.

    Yasmin det där med hjärtljuden har alldrig stämt på mig så jag tror inte ett dugg på det 

  • Love83

    frokrnjo va skönt att det gick så bra och skönt att tappen är så lång då kommer du nog ytterligare ett par veckor ska du se

  • Love83

    jäntan jätte fina siffror där också ju det är nog inte dumt med sjukskrivning alls med tanke på att ju mer man vilar ju längre brukar bebisarna vara kvar.

    annelian håller med om att det kan bli lite tråkigt att ligga här hemma helttidssjukskriven man känner sig lite utanför och saknar att ha något att göra .-)

  • Love83

    Yasmin gud vilken energi du har gött at få ordnat innan bebisarna kommer.

    Det där med spjälsängen vi kommer ha våra tillsammans nu i början i allafall dom rekommenderar tydligen att dom sover ihop i början men kanske man får flytta en när de blir lite större. Mina tvillingar kommer att få dela rum sedan , vi vuxna kommer att få flytta in vårt sovrum i i finrummet för att göra plats åt alla sex barn sedan så vi kommer bo lite trång ett tag.

    Idag har jag haft super ont i magen som värkar men det har lungnat sig nu och jag ska på kontroll i morgon så jag håller tummarna för att tappen är oförändrad så jag slipper ligga kvar..

    uppdaterar mer i morgon kram

  • Love83

    uppdaterar lite snabbt bebisarna har växt och mår bra de väger nu 1350g och 1450g skiljer ca 100g mellan dom. Min tapp hade blivit ytterligare en halv cm kort tror den var ca 25mm lång men fick order om att vila precis som om jag inte gör det så jag blev hemskickad jag hoppas att jag ska hinna få kortisonet för lungmognad när det väl sätter igång förstår inte varför jag inte får det nu?

    kan ju som sagt gå ganska fort när en förlossning sätter igång.

    hoppas ni mår bra annars många kramar

  • Love83

    mugglesfan va skönt att kontrollen av era små gick galant Pratade med bm om kortisonet hon kontaktade läkaren och läkaren sa att man endast ger kortisonet om man tror att förlossningen ska starta ganska snart eftersom det inte verkar så himla länge.

    Jag har haft sådant fruktansvärt tryck neråt sen i måndags när jag får sammandragningar känns som man är lite bajsmnödig men inte riktigt kan tömma magen funderar på om nån bebis kan ligga så de klämmer tarmen?? Har också fruktansvärd foglossning kanske det kan vara ett samband. Jag var till läkaren igår och fick konstaterat att jag har urinvägsinfektion så jag fick pencillin hoppas det ger med sig. en uvi kan ju göra att man får smärtsammare sammandragningar.

    Annelian vi gjorde jätte många ul med vår älsta flicka och hon är vänsterhänt, men vet inte om det beroro på många ul men har också hört detta men inget man lider av som du säger såklart.

    Yasmin vet inte heller riktigt hur jag vill göra med förlossningen ligger den som kommer först med huvudet nedåt så är det föda vanligt som gäller för mig tror att det är svårt att tjata till sig ett snitt för min del, barnen låg i måndags på tvären den som låg längst ner låg med knäna böjda nedåt så om den inte lägger sig med huvudet ner så blir det ju snitt när det väl är dags, men dom kan nog snurra runt ett tag till. Det skulle för mig kännas tryggt med ett datum där man vet att man ska snittas, jag är så otroligt rädd att något ska gå snett innan eller under förlossningen. Samtidigt skulle det  varra coolt att klara av en vaginal förlossning med tvillingar så jag känner mig lite kluven om vad jag igentligen vill.

  • Love83

    frokenjo ang f-kassa papprena skriv ingående hur det som är tungt påverkar din vardag, jag gjorde inte det men jag skulle ha gjort det men stressade iväg med ansökan. Det gick bra trotts det och jag tror inte dom har så mycket att invända vid en tvilling graviditet dessutom är du långt gången så du behöver boa dig nu för bebisarnas skull

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!