Inlägg från: Mamma till 3 M |Visa alla inlägg
  • Mamma till 3 M

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    Monochoriotiska tvillingar fick vi veta idag på UL.. mycket ultraljud framför oss.. någon mer? vet inte hur vanligt det är  med Monochoriotiska!
  • Mamma till 3 M

    Hade era tvillingar någon avvikelse i storlek på RUL? våran ena tvilling låg på -9% o jag tyckte de lät mycket..

  • Mamma till 3 M
    Love83 skrev 2011-01-02 10:21:23 följande:
    hej alla jag fick jätte starka värkar igår kväll och fick åka in livmoderalsen var opåverkad men jag måste vila tyckte det var riktigt otäckt trodde nästan det var kört.

    någon hätr dom har mycket sammandragningar?

    mugglesfan jag ser bilderna men kolla i mitt galleri ist.

    önskar alla en god fortsättning kram
    usch vad hemskt... vila massor nu så dina knoddar stannar där inne så länge som det bara går.. vilken vecka är du i nu?
  • Mamma till 3 M

    tänkte bara höra mig för om jag bör vara orolig.. min "bebismage", alltså från naveln o neråt verkar den vara lika stor som innan.. men därimot övre delen av magen är helt uppblåst.. jätte stor, jätte spänd o stenhård.. förstår ju att allt e upptryckt nu då bebisarna tar sin plats.. men ska de verkligen bli så stenhårt och uppblåst där? känns nästan som om jag skulle ha en till graviditet där uppe om de ger en bättre förklaring! :/ någon mer?

  • Mamma till 3 M

    skönt att det inte bara är jag.. känns som jag svalt ett fotboll ibland :P

    Lhuna; Vilken vecka är du i? ja det är skönt att prata med folk i samma situation.. jag går och är orolig hela dagarna.. speciellt för ttts och letar nästan symptom.. :(

  • Mamma till 3 M
    Lhuna skrev 2011-01-04 10:40:00 följande:
    Jag är i v 19 (18 +6) :)
    Love83: jag har också såna flytningar ibland, trodde först att jag läckte vatten typ. Men min barnmorska sa att det var normalt och inget att oroa sig för... Går du också på täta kontroller?

    När ska ni på UL igen? Jag ska dit den 13 jan.
    Okej.. jag är i v 18+5 så de var ju bara en dag skillnad :)
    Den 19:e jan ska jag på nästa UL, ska bli spännande o se hur mycket dom växt :D
  • Mamma till 3 M
    Lhuna skrev 2011-01-04 10:59:43 följande:
    Ja visst är det spännande! Och väldigt skönt att de kikar till dem så pass ofta...
    Var dina tvillingar lika stora eller skillde det sig mellan dem? Mina var exakt lika stora just nu =)
    Har ni eller ska ni ta reda på vilket kön de har?
    det skillde 2 dagar imellan dom så den ena var lite mindre.. den minsta låg ca 9% minus på tillväxtkurvan.. hoppas den växt ikapp lite på nästa UL!  Skönt att dom höll sig jämna fortf :D

    Vi ska ta reda på kön på dom på nästa UL.. hon ville inte säga något sist då hon ändå inte kunde säga 100% då så vi fick vackert vänta :P ska ni ta reda på kön?
  • Mamma till 3 M

    ja vi vill också veta av praktiska skäl.. min förra graviditet så ville jag absolut inte veta :P

    love83: Hur kommer de sig att du inte blivit sjukskriven då.?. jag blev de för några veckor sedan.. o ska dit på måndag för att förlänga min sjukskrivning och då¨känns de inte så illa att jag skulle behöva kryckor..Hoppas dom sjukskriver dig snart.. för att jobba när fogarna börjar göra ont är ingen hit..

  • Mamma till 3 M
    Love83 skrev 2011-01-04 12:48:37 följande:
    erikamaria jag vet inte varför dom inte gjorde det men livmoderhalsen var inte påverkad av värkarna så kanske därför, men ska ligga på på måndag för att få till det. får jag fråga vad du är sjukskriven för är det fogarna?
    Man blir ju deppig också då jag ska vara arbetslös from 1 februari men har timmar på hemtjänsten vilket jag inte får tacka nej toll igentligen så en sjukskrivning krävs ju.

    snurrigt detta  

    javisst är det praktiskt att veta könet särskilt med tvillingar jag är redan färdig med vagn har köpt lite bas kläder men man får väll jätte mycket när de kommer, behöver ett skötbord och spjälsäng bara så klarar vi den första tiden. Tänkte att dom nog känner sig trygga av att sova i samma säng till att börja då de är vana med varandra
    jag är sjukskriven för lätt foglossning och för mitt illamående.. det  är först nu jag börjar få så ont i fogarna att de påverkar min arbetsförmåga så antagligen kommer hon sjukskriva mig för det.. eller så får jag glatt arbeta igen, har nyligen slutat kräkas ialf o det är heölt underbart :D

    Ja verkligen.. vi ska på en ullaredstripp o storshoppa i slutet av månaden  så hoppas vi får veta kön den 19:e :)
  • Mamma till 3 M
    Lhuna skrev 2011-01-04 12:59:06 följande:
    Jag har också ont i fogarna, särskilt när jag undervisat och stått upp en hel dag... så jag tror nog att jag blir sjukskriven snart jag också. Är rädd för att jag ska bli otroligt rastlös här hemma bara. Men vi ska snart flytta så jag har väl att göra antar jag, även om det bara innebär att sitta på en stol och peka vart allt ska ;)
    spec.mv sa läkaren till mig att försäkringskassan inte gärna sjukskriver tvillinggravida förän i v.28 och att det är ganska svårt att bli sjukskriven, låter lite konstigt tycker jag med take på att du redan är sjukskriven ErikaMaria...

    Ja visst ska de få sova i samma säng ;) Om det inte funkar kan de ju alltid sova i var sin ände av spjälsängen till att börja med...Glad
    läkaren har sjukskrivit mig, men beslutet från försäkringskassan har inte kommit , så vet inte om det blir ersättning.. men jag är studerande så det gör mig ingen större skillnad.. o nu har jag haft jullov, så får se hur de blir nu i januari när skolan hoppas igång igen =)
Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!