Inlägg från: Mamma till 3 M |Visa alla inlägg
  • Mamma till 3 M

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    Love83 skrev 2011-05-21 10:44:33 följande:
    mugglesfan så ljuvliga tjejer jätte söta

    Erikamaria det där med snittet du bör kolla upp det om det inte slutar kladda se till att det är torrt, har du tagit bort förbandet? hör med bvc vad dom säger. är du öm i snittet eller känns det konstigt där det kladdar sig?
    de kladdade lite igår på ca 1 cm långt ställe, men idag är de torrt igen o ser bra ut så de kanske bara hade spruckit jätte lite.. ja förbandet tog dom bort på BB innan vi åkte hem.. Njae jag är inte ömmare än vanligt o inte öm just där de kladdade alls så det var nog ingen fara :)
  • Mamma till 3 M
    annelian skrev 2011-05-22 20:25:11 följande:
    Imorgon är det dags...
    Håll tummarna heeeela måndagen Flört
    Lycka till, hoppas allt går bra! :D
  • Mamma till 3 M

    sååå sööta :D usch vad jobbigt , men skönt att det löste sig och dom mår bra nu!

    ja känner mig lite förvirrad angående FP.. jag har alltid fått höra att man får sammanlagt 600...nånting..dagar när man får tvillingar.. men nu står de att det är 480 dagar per barn.. jag klagar inte, men kändes som de inte stämde att man får över 900 dagar sammanlagt :P men de kanske ändrats eller har jag missuppfattat innan när jag trott ca 600 dagar?

  • Mamma till 3 M

    har pratat med dom nu.. o något hade blivit tokigt.. de var registrerat att jag fått 2 barn den 11 maj men inte att de var tvillingar, hur dom nu får ihop de? :P haha..660 dagar var de som gällde som jag trodde :)

  • Mamma till 3 M
    jennywi skrev 2011-05-31 14:04:04 följande:
    Får man verkligen 660 dagar för tvillingar ??
    Jag trodde 480.
    480 med ett barn.. och så 180 dagar extra när man får två =)
  • Mamma till 3 M

    idag har jag BF, o våra flickor fyller 3 veckor imorgon =) vägning idag o dom väger nu 3.7 o 3.3 kg.. vilket e jätte bra då dom tappade massa vikt i början o vägde 2.6 och 3 kg för 2 veckor sedan men vände strax efter det.. =)


    livet flyter på bra.. töserna sover o vill äta samtidigt för de mesta.. nätterna har innan varit bra o vi har fått sova. Men senaste nätterna så är de gnäll o bökande större delen så de blir allt middagslur om dagarna! =)

  • Mamma till 3 M
    Love83 skrev 2011-06-10 08:16:31 följande:
    yasmin det är tufft när mn har fler småttingar i hushållet och sedan barn som ska ha sommarlov bävar lite inför detta faktiskt. Andreas börjar jobba snart så då måste jag komma in i andra rutiner det är verkligen lyx att vara hemma båda två det underlättar.

    Idag ska vi väga pojkarna och träffa läkaren för kontroll tror dom väger över 5kg ca nu gör inget annat än äter hela tiden och dom äter ännu mer på mig nu ammar mycket för att dom gnäller vet inte om man kan gå över till nan2 kanske mättar mer?? den ger man ju först från 4 månader men jag får höra med bvc vill ju att dom ska vara nöjda och att man ska slippa mata varannan timma :/

    det var någon som frågade hur hörseltestet gått vi har inte varit på någon mer kontroll ska först den 20 juni men jag oroar mig inte så mycket för dom hör iaf lite dom lyssnar och skvätter till vid höga ljud så håll tummarna.

    nu när vi låg inlagda för rs hittade man ett blåsljud på Troys hjärta så detta ska vi också kolla upp det är något hela tiden men läkaren sa att vi inte skulle oroa oss så då försöker jag låta bli.

    oj va långt inlägg hoppas alla har det bra här är det regnigt idag och kallt så nu ska jag krypa ner i ett bad och passa på att bada gossarna så de inte luktar så mycket spy när vi kommer till bvc

    kram
    Känner likadant.. det är verkligen något hela tiden! Läkarbesök för lilltjejens höfter pga sätesläget... blåsljud i hjärtat som fortf inte växt bort efter ett par veckor så ska på ultraljud om ett par veckor o kolla igen.. hörseltest vart först negativt på minsta också men blev godkänd igår.. o så var de ju alla vägningar i början för att dom aldrig vände i vikt, vilket dom har gjort fint nu =) ne usch.. trött på sjukhusbesök, vill ju bara njuta nu.. kolik har våra små flickor också, stackarna :(

    nu har ialf karln gått tillbaka till jobbet.. så nu är de jag o en trotsig två.åring o två kolikbebisar.. behöver jag säga att jag är slut i huvudet när mannen traskar innanför dörren? men nu är det helg snart!!! :D
  • Mamma till 3 M

    Ja, man vill bara få besöken klara o gå därifrån med glada besked.. ja blåsljud är ju oftast inget farligt såhär tidigt.. oftast nått som bara inte växt ihop eller som du säger, nån infektion. o läkaren var inte orolig alls, men ville ju självklart ändå ha ett 100% svar ifall att!

    får du/ni sova något på nätterna när dom har kolik? märker att våra har sina skrikperioder lite olika.. ibland är de stor del av dagen o ibland stor del på natten.. men ibland får vi sova hela nätterna förutom vid matningarna!

  • Mamma till 3 M

    Love83: kan tänka mig det.. här sovs de mest hela tiden fortfarande , men lite mer vakna o svårare att komma till ro redan.. vill inte veta hur de blir sen :P

    Ingen som har nån ny bild på småttingarna nu när dom blivit ett par veckor/månader? :)

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!