• Pappa G

    Vill öppna kafé, tips och råd någon?

    För att få den första indikationen, så måste du ju göra någon form av marknadsanalys, undersöka konkurrens, möjlighet till leverantörer etc.

    När det gäller servering och all form av livsmedelshantering så är det ju en hel del lagar och regler som måste följas. Kontakta den lokala miljö- och hälsoförvaltningen där du tänkt driva verksamheten.

    Att kunna få full försörjning (=hyfsad inkomst) initialt i denna form av verksamhet tror jag är mycket svårt, och ändå får man räkna med mycket långa arbetsdagar, många dagar i veckan. Att helt driva det ensam är ju också lite svårt. Vad händer om du blir sjuk t.ex?

  • Pappa G

    För den typ av verksamhet du beskriver tror jag uppstartstiden är betydligt längre än sex månader..

    Har du gjort någon marknadsanalys? Affärsplan?

    Hur har du tänkt finansiera det hela? Marknadsföring?

Svar på tråden Vill öppna kafé, tips och råd någon?