• The75

    AVA klinik i Riga

    Hej
    Är det någon som gått på AVA som satt tillbaka 3 embryon? funderar nämligen på detta! vågar man?

  • The75

    Ok dom kanske inte ens vill göra det! då slipper vi ens fundera på det ! vi får kanske maila och fråga dom till att börja med :O)

  • The75

    Hej
    Leia83 så tråkigt att de blev så få men dom kanske är guld ägg allihopp :O)


    Vi fick ut 19 ägg och vår donator är 27år 17 befruktades 2 sattes in och vi har 15 st i frysen eller var det bara 13 kom inte riktigt ihåg men dom var alla av topp kvalitet så vi hoppas det blir barn av dessa :O)

  • The75

    Hej
    Leia83 håller tummarna för att det är 2 super duper embryon ni fått vem vet det kanske blir tvillingar :O)

  • The75

    Hej

    Nu går vi bara och väntar och längtar efter att få komma igång igen jag ska ta sprutan 10 okt ser riktigt fram emot det konstigt nog :O)
    Jag vet inte om jag bara hade tur förra gången för jag hade inge besvärliga symtomer av medicinen förutom av cironen (vag) hoppas det blir likadant denna gång :O)
    10 nov är det dax igen hoppas hoppas dom stannar kvar 9 mån denna gång jag vill ha bebis NU,undra om dom kommer ändra något på medicineringen? vi lyckades ju bli gravida förra gången så vi kanske får köra på med samma som förra gången.

    Håller tummarna för er ruvare därute :O)
    Är det någon mer som ska iväg till Riga i början av Nov?


    FET 10 nov
  • The75

    Hej
    Hinos  jag åt kortison förra gången men bara en halv tabl få se om det blir en hel denna gång!
    Kul att det är fler som ska iväg i nov :O) förra gången var det jag och Igor och vi blev gravida båda två (fast jag fick MF) hoppas det blir våran tur denna gång :O)


    FET 10 nov
  • The75

    Hej

    Leia83 jag hade min första TD dag 16 och nästa TD dag 18 och det var först dag 18 man såg pluset så du ska inte oroa dej för minus än och blödningar är tydligen vanliga och kan bero på att slemhinnan blöder pga påfrestningen av vagitorierna :O)


    Håller med om att det låter jätte tidigt att ta blodprov på dag 11 då kan det väl inte hunnit bli någon stegring på Hcg hormonerna!


    Maila Ava och fråga!


    FET 10 nov
  • The75

    Hej

    Leia83 såg ditt inlägg på en annan tråd och det ser ju lovande ut även om + är svagt är det ju ett +


    Nu är jag på G i igen jag tog sprutan igår så det känns bra nu är det BARA ca 1 mån till FET Jippi


    FET 10 nov
  • The75

    Hej
    Så tåkigt ;O(


    Håller med Ungkvinna81 jag fick ju plus på skickan och han vara gravid i 8 veckor innan jag fick MF och jag hade helldre fått minus på testet och sluppit gå omk och tro att man äntligen skulle lyckas :O(


    FET 10 nov
  • The75

    Hej
    Leia83 förstår att det känns jobbigt,har ni funderat på att adoptera?jag har tänkt på det som ett alternativ men eftersom min man varit gift tidigare och jag har ett barn sedan tidigare försvårar det de hela vi måste ha varit gift oftast 3-5år innan papperna ens skickas till landet och vissa länder godkänner inte barn sedan tidigare och sen har vi även åldern mot oss då jag fyller 35 och maken är 36 och om man lägger ihop detta skulle vi tidigast kunna får ett barn om ca  5-6år och då har åldern blivit ett ännu större problem. . .

    Så vi kommer forts så länge våra embryon räcker avs länge :O) vi har som tur är många i frysen vilket tyvärr inte hjälper er om ni inte är villiga att pröva embryodonation,då får man embryon som "blivit över" lätt inte bra det där men om man som vi har många embryon i frysen och antagligen inte kommer behöva dom kan vi skänka dom till mer behövande :O) låter mycket trevligare än att kasera dom,då gör dom ju ingen glad!
    Embryodonation är inte heller så dyrt vad jag förstår :O) plus att dom ju faktiskt har fungerat för någon annan :O)


    FET 10 nov
Svar på tråden AVA klinik i Riga