• leia83

    AVA klinik i Riga

    tack för lugnande ord. jag börjar bli mega nervös och hispig nu inför allt som skall ske. Nervös att något ska skita sig på vägen. *phu* måste andas djupt. 
    kram kram 

  • leia83

    Nu kom mensen YES! Mycket mærklig kænsla att bli glad øver det. hi hi

  • leia83
    jag var på kontroll idag, jag har tydligen fått en cysta igen. Ingenting med min kropp funkar. Har även bildat tre st ägg, det som jag aldrig gör annars. Vad fan är detta!!!??? Kvittar vilka behandlingar jag gör, min kropp reagerar aldrig som den ska. Jag får inte tag i kliniken heller så nu vet jag inte om jag ska börja på medicinen i morgon eller ej. hur ska jag göra??
  • leia83

    i morgon ska jag kolla min livmoder igen, är lite nervös för att cystan ska ha växt sedan sist. Om den har det kan man fortsätta med ÄD i alla fall om den inte sänder ut hormoner?
    När får man besked på hur det går för donatorn? Jag har inte fått något besked alls om hennes ägg. Hon har väl börjat stimullera nu eller väntar hon med det tills man vet svaret på mitt senaste ul?  

  • leia83
    Hinos skrev 2010-09-14 19:51:06 följande:
    Vi fick inte veta något förrän de tagit ut hennes ägg! Sen fick vi dagligen besked om hur många som levde...
    aha, för jag har hört om att någon har fått veta hur många som hade mognat i hennes äggstock. Hur långt innan får man veta när man ska åka? Min chef börjar pressa mig nu. Fick preliminärt datum d 21/9 men vet ju inte ännu. Min chef säger att hon måste veta nu för att kunna planera, hur i hela friden ska jag lösa det?
  • leia83

    Men vågar jag ta ledigt vid d 21 då? Det kan inte skilja sig på en massa dagar? Om jag tar ledigt mellan d 21 å d 26-27 borde det väl räcka??

  • leia83

    wiiiii!!! Jätte fin slemhinna på 8,3 mm och toppen fin 3 skikt Nu är datumet satt till d 24/9 om allt går som vi hoppas spännande ....

  • leia83

    ja det är skönt att något går vår väg någon gång i alla fall

    Hinos: Jag skickar dig ett mail i dagarna ang medicinen 

  • leia83

    Jag är riktigt irriterad på kliniken. Pratade med Jelena idag som sa att det ser ut som att det blir tid för punktion d 22/9, hon skulle skicka ett mail idag med detaljer. Inte ett pip har jag hört sedan dess. Hur sjutton ska vi veta hur det blir med datum och hur vi skall boka biljetter? Ska vi få veta dagen innan vi ska åka eller?
    När ska jag börja på vagiatorerna? det har jag inte heller fått någon info om...
    Det jag vet är att vår donator skulle komma på kontroll idag kl 4 och att hon skulle höra av sig till oss efter det, eftersom hon inte har hört av sig kanske donatorn inte dök upp? ush vad irriterad jag är, hur ska vi göra? Boka biljetterna till den 22?
    Vet någon vilken tid det brukar vara punktion ? På eftermiddagen eller förmiddagen? Efersom vi inte fått någon info alls så vet jag inte ens det.

  • leia83

    Den 24 ska vi till riga, mitt ET är planerat till d 27 /9
    Vad är skillnaden om man odlar äggen till blactocyter?Dom frågade oss om vi ville det men vi kan inte va där så länge då vi måste till jobbet d 28/9.  Minskar vi våra chanser när vi bara låter embryorna växa i tre dagar istället för 5?

Svar på tråden AVA klinik i Riga