• Irma1

    AVA klinik i Riga

    Nu såg jag vart man skulle skriva Jätte bra ide..

  • Irma1

    Tea75: Håller tummarna för dig.. Vill att så många som möjligt lyckas för jag villl ju att det ska lyckas för oss me när det är dags att åka dit.. Om vi nu åker..


     


    Hinos: Lycka till

  • Irma1

    Hinos: Flyger ni dit o från vart? Hur mycket fick ni betala för flyget isåfall??

  • Irma1

    Tea75: Massa Grattis.. Helt underbart Tänk om bägge har fäst


    Ha en underbar helg..

  • Irma1

    Akkie77: Skrev dom ut recept till dig på carlanderska?? Jag har vaggisar över om du skulle vilja ha.. Bor rätt så nära carlanderska 10 min promenad.. Hämtade  ut ett gäng sist men eftersom alla ägg dog så behöver jag dom inte.. Vi funderar på ava i åbo eller riga.. Det lutar åt att vi åker till Riga i Maj.. Det jag oroar mig för är språket o att dom tyckte att vi skulle odla till blastocyst så att vi får vara där lite längre.. men åker vi i maj så kan det  vara fint väder o vi kan ta en semestervecka.. Har aldrig varit i Riga..


    Lycka till alla ruvare..

  • Irma1

    Sissan: Nu när vi va i finland Åbo så hade dom ingen väntetid på donatorer utan vi fick välja när vi ville göra en behandling.. Men för ett tag sen så va det en kötid på ca 6 mån.. Men läkaren sa att det va gott om donatorer nu  Vi va också inne på Riga ett tag men valde Åbo.. Men lyckas vi inte i Åbo så får jag tjata lite på min pojkvän o göra ett nytt försök i Riga.. Vi valde Åbo för att dom pratade svenska där.. Lycka till med va du väljer.. Tror dom är lika trevliga överallt..  

    Vad kostar det föressten i Riga när man gör ÄD med ICSI??

    Lycka till alla här inne  

  • Irma1

    Sissan: Vi va i Åbo i början av Maj o då sa han att dom hade väldigt gott om donatorer nu o att vi kunde välja när vi ville göra en behandling Lycka till med vad du väljer..

  • Irma1
    lyckligtlottad1982: Det finns en klinik på södra vägen i Göteborg men jag tror att dom har semester nu men ring till dom så kanske dom berättar när dom öppnar igen på telefonsvararen.. 031-812940.. 

    Lycka till..

    Vi har varit på ett första besök i Åbo men funderar på att åka till Riga istället. Tänkte ställa några frågor till er om det är ok

    Betalar man bara hälften om man bara skulle få ett befruktat ägg?? 
    Vilka blodprover vill dom ha från oss båda?? Jag tog bara S-tsh o min pojkvän tog Hiv hepatit B o C Syfilis och Spermaprovet såklart.. Är det några andra prover man behöver ta i Riga??
    Vad får man veta om Donatorn? 
    Någon som har åkt från Göteborg till Riga? Tips på resväg? 
    Vad kostar det i Riga när man gör ICSI?? 
    Vad kostar det när man odlar till Blastocyster?

    Tyckte om personalen jag träffade på Åbo också men där sa dom att det kostar 7450Euro även om man bara skulle få ett ägg o med våran otur så blir det säkert inte mer än 1 ägg.. Vi har haft en massa otur med allt i snart 6 år.. Så man tycker ju att det ska vända snart.. 

    Lycka till alla var ni än är i eran behandling

    Jätte tacksam om någon orkar att svara Har sådan beslutsångest på vad vi ska göra.. Det jag tycker är jobbigast är att jag inte är den bästa på engelska men man klarar ju sig galant när man är utomlands.. 

      
  • Irma1

    Kom på en sak till.. Om vi skulle odla till Blastocyster o det bara skulle bli 1 som klarar sig.. Får man då betala hälften?? 

    Ivfdagar: Du har ju varit i Åbo också.. Vilken klinik tyckte du kändes bäst??  

  • Irma1

    Pussesnuttan: Läste igenom tråden lite nu o då är det 2 st som har fått 1 ägg som dom fått tillbaka o då bara betalat hälften.. Men dom kanske har ändrat det.. 

Svar på tråden AVA klinik i Riga