• Irma1

    AVA klinik i Riga

    hösttjej skrev 2010-10-26 17:20:35 följande:
    Hej tjejer!
    Grattis Akkie till plusset!
    Då skriver jag också in mig på listan, Ska göra ET den 29 november AVA Riga. Hoppas det går vägen denna gång. Vi har ju som sagt bara fått 3 befruktade ägg vid båda tillfällena, så detta blir tredje färskförsöket...

    Hej hösttjej.. Hoppas att det går vägen för dig då Vad hände med dom andra äggen eftersom ni nu gör ett 3dje färskförsök?? Hur mycket har ni lagt ut på detta när ni gjort 3 behandlingar?? Har lite funderingar på att höra av mig till Riga men min pojkvän tror inte på att det kommer att lyckas o tycker att det är så mycket pengar vi får låna om det inte kommer att lyckas.. Har gjort 3 insättningar på Sahlgrenska 2 minus o ett missfall i vecka 8 med ÄD.. Men jag vill inte ge upp än.. Min pojkvän har väldigt svårt att få ledigt inom kort varsel också så det kan bli lite jobbigt.. Är det någon från Göteborg här i denna tråden??


     


    Irma

  • Irma1

    Hej igen.. Har lite frågor igen om det går bra Pratar dom engelska?? Kan nog tänka mig att dom inte pratar svenska men det hade varit bra för mig för att jag är inte så bra på att prata men kan förstå väldigt bra.. Kan ju vara lite svårt att förklara vissa grejer om man ska prata i telefon..Betalar man när man kommer dit o ska göra ET eller får man en faktura innan?? Om det inte blir något ägg alls befruktat måste man betala endå? Jag har massa frågor o tänkte be en vän om hjälp med att skriva ett mail till dom o fråga lite.. Men jag frågar gärna er härinne också om det går bra..


    God natt alla

  • Irma1

    Någon här inne som kommer från Göteborgstrakten?? 

  • Irma1

    Hinos: Får jag fråga på vilken dag du mätte slemhinnan?? Vilken dos på medicin har du haft?


    När jag gjorde mina äggdonationer så har min slemhinna legat på 6-7 mm dag 8-9 o sista försöket blev jag ju gravid men fick missfall i vecka 8.. Funderar på att åka till Riga men måste spara ihop lite pengar först..

  • Irma1

    Akkie77.. Gratttis till det lilla bultande hjärtat.. Måste vara en underbar känsla.. Jag va på UL i vecka 8 men fick inte se något hjärta  Blir så glad när jag ser att ni  lyckas här inne.. 

  • Irma1

    När jag gjorde mina behandlingar så tog jag 4st  progynon per dag o även Estradotplåster 100mg varannan dag för att min slemhinna ska kunna växa till sig till 6-7 mm på dag 8-9 men sen så har jag ju gjort insättningarna på dag 14-15.. Har nu fått hjälp av en vän o skriva ett mail till Ava i Riga o ställt lite frågor.. Är inte helt 100 på engelskan.. Men jag hoppas att det kommer att gå bra om vi bestämmer oss för att gå igenom detta igen.. Känner att jag blev ju gravid en gång på Sahlgrenska o vill därför inte ge upp men vill ju inte bli så ledsen som jag blev nu sist när dom ringde o sa att våra 3 ägg dog som vi hade i frysen. Dom ringde 1 1/2 timma innan vi skulle vara där.. Blev helt knäckt för då visste jag ju att vi inte fick någon mer hjälp därifrån.. Även om man vet att d et kan hända så är man inte beredd på det.. Det är väldigt dumt att dom delar äggen på 2 par eftersom dom lägger varannat ägg i våran skål så kan ju dom andra ha fått alla bra ägg


     


    Är det ingen här inne som kommer från Göteborg??


     


    Hoppas ni alla har haft en mysig helg..

  • Irma1

    Tack Tea75.. Det kommer säkert några frågor..  

  • Irma1

    DND: Till mig så dom att jag skulle sätta dom under naveln men att det spelade inte någon roll vart man sätter dom egentligen, men inte på brösten bara sa dom..  

  • Irma1

    DND: Dom heter Estradot... Lycka till  

  • Irma1

    leia83: Försökte skriva under men det funkar inte.. Hur gör jag??


     

Svar på tråden AVA klinik i Riga