• leia83

    AVA klinik i Riga

    Blodprovet visade noll i hcg. Ingen aning, min kropp sammarbetar aldrig helt enkelt. Två perfekta embryo dog i min mage... Tror faktiskt vi ger upp snart.

  • leia83

    Undrar en sak. Hur går ett fet till? Vi har tre embryo i frysen och funderar på att försöka med dom. Hur snabbt kan man prova efter ett misslyckande?

  • leia83

    Ger aldrig upp: har för mig att ett fet kostar 10 000

  • leia83
    BollanB skrev 2011-02-14 21:39:54 följande:
    Jag är ny medlem här, tack för all info och erfarenhet ni delar med er av!

    Vi är inne på vårt andra ÄD-försök på AVA Riga.
    Har idag, 14 dagar efter ET testat negativt, trots att jag har vaga symtom; ömma bröst och jag är uppe och kissar två ggr/natt. Kanske är det biverkningar av medicinerna...
    Instruktionen från kliniken är att jag skall testa igen om två dagar och sedan om två dagar igen.

    Kan ett minus verkligen vara "fel" och bli ett plus?
    Läste inlägg av Tea75 där detta hände men då gjordes första testet lite för tidigt, eller?
    Har tidigare gjort IVF med egna ägg i Sverige och då testar man bara en gång 14 dagar efter ET.

    Vad tror ni, finns det hopp?
    har du gjort ett blodprov?
    Jag hade exakt samma symtom som du, kissade mængder, super ømma brøst, sura uppstøtningar osv osv men var inte gravid. Om du inte har gjort ett blodprov tycker jag du ska gøra det, det ger het hundra resultat.
  • leia83

    Det är så olika, för vissa funkar det direkt. För oss gjorde det det men fick tyvärr mf. Men om du får ut ägg till frysen kostar det tio tusen istället vid ett fet

  • leia83

    Hej töser. Jag undrar en sak. Den 11 slutade jag på alla hormoner, sedan tre dagar har jag extrema värme vallningar. Känns som jag kokar innifrån. Ingenting jag gör lindrar det. Har flera gånger lutat min in i frysen för det är så jäkla jobbigt. Vad beror det på? Hormonerna borde väl inte påverka mer? Kan jag vara på väg in i klimakteriet på riktigt redan?

  • leia83

    Jag hoppas det IVf dagar. Man blir ju allt lite orolig.
    Jag blev jätte sjuk för en vecka sedan och hamnade på hjärt avdelningen. Dom sa att jag inte kan göra fler beh. Min kropp klarar inte mer. Så nu får vi komma på något annat :( samlade på mig massor av vätska hade sky högt blodtryck och puls riskerade lung ödem. Är lite rädd att jag e på väg att bli dålig igen.

  • leia83

    Tycker att min utredning har varit ganska dålig. Men har fått konstaterad endomitrios i alla fall. Känns dock som det är mer än så.
    Det e klart det e ok :) vill ju ha input.
    Är rädd att bli dålig igen blev kass på jobb sist och var faktiskt riktigt rädd. Pulsen pendlade kraftigt mellan 65 å 140. Får gå på massor av vätske drivande nu. Dom håller på att försöka komma underfund med varför mitt blodtryck krånglar men sånt tar tid. Känns bara hemskt att dom avråder från fler beh, vill egentligen inte ge upp än

  • leia83

    Jag är behandlad med levaxin för sköldkörteln sedan en tid. Dom har inte tagit prover på ägg reserver har dock märkt at jag har uselt av dom när jag gjorde IVf. Vill helst inte hamna i klimakteriet vid 27. Men kommer nog bli tidigt då jag knappt har ägg. Får se vad läkaren säger d 4. Vi funderar på surrogat mamma i stället faktiskt, bara extremt dyrt

Svar på tråden AVA klinik i Riga