• leia83

    AVA klinik i Riga

    Idag är där tio topp embryo :) ser bra ut detta :)

  • leia83

    jag undrar en sak. Hur mycket økar chanserna før graviditet om man odlar embryot till blastocyt? Jag kan inte hitta info om det någonstans.

  • leia83

    Nu åker jag till Riga ... Spännande. Kram på er

  • leia83

    Tack mina vänner. Nu ligger jag på hotellet och vilar, ska vara på kliniken om lite mer om en timme. Lite nervöst är det allt :)

  • leia83

    Hej välkomen hit :)

    Första besöket dvs informations mötet kan man ta per telefon. Därefter måste man åka till kliniken när det är Dax för et. De andra förberedande undersökningarna gör du i Sverige efter deras rekomendationer. Vi har fått veta när vi ska vara där preliminärt en en vecka innan men datumen jan komma att ändras. Eftersom du har svårt att få ledigt hade jag sjukat mig om jag var du.

    Nu har jag två pluttar i magen :) den 11 får jag testa :)

  • leia83

    Tänkte på en sak, Jelena sa att hon blir förvånad om jag inte blir gravid denna gång för allt var helt perfekt . FÅR hon lov att säga så? Förstår att hon vill uppmuntra men fet kan ju slå fel också, besvikelsen kan bli ännu värre sen.

  • leia83

    Jag har också tänkt på det, verkligen jätte många som får pojkar efter äd. Hela bebisboken på Ava var fylld med pojkar :)

  • leia83
    Fröken Bus skrev 2011-02-02 23:00:47 följande:
    Hej alla!

    Asol, grattis till killen i magen! Du skrev att ni satte in 3 embryon, hur var det när två försvann? Jag satte in 2 och fick först en blödning och senare ännu en. Antagligen slutade ena att utvecklas först och sedan tyvärr också det andra.... Märkte du av att du miste 2 eller? Hoppas det är okej att jag frågar, att det inte är känsligt.

    Grattis Nidra! Spännande Leia83! Det är väl omöjligt att inte hoppas, men jag förstår vad du menar. Fallet blir högre om man börjat tänka för positivt.... Försök ändå att njuta av att det här, kan vara början på något stort!

    Kram Bus
    tack før fina ord.
    Får man alltid en blødning om inte båda æggen fæster?? eller hur funkar det?
    Sen det dær med mensen, får man den som vanligt om det inte blivit något eller påverkar progesteronet mensen så den blir førdrøjd??

    Asol: grattis till pojken din
  • leia83

    Hur påverkade blir ni av progesteronet? Jag är extremt trött och idag kommer det vätska från mina bröst, blir det bättre eller sämre med tiden? Kan inte komma ihåg att det var sphär extremt sist fast ioförsig så glömmer man fort.

  • leia83

    :) men Tea du blev väl gravid nu sist om jag inte mins fel ;) inte så konstigt du mådde skunk då eller menar du innan du blev med bebis?
    Jag mår Piss och mög och kom å hjälp mig. Hade det varit för att jag har bebis i magen hade jag välkomnat det men innan man vet e det bara jobbigt.

Svar på tråden AVA klinik i Riga