Inlägg från: Umm Elias |Visa alla inlägg
  • Umm Elias

    Gravida i Västerås trakten

    lova2010 skrev 2010-06-09 21:07:19 följande:
    ring dit! jag får ju tider ofta, men jag ringer om det är något jag vill kolla upp, tex järnvärdet.
    du borde ju få gå dit och planera inför snitt och allting :S
    va? hur kan du få tid lätt där? De är ju ganska hårda och svåra o få tid hos! Jag ska ha en tid för snittplaneringen i v 32 men grejjen är att min man reser bort i v 31 och blir borta ett tag, vill gärna ha datum o allt innan han åker känner jag!
  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-06-09 21:17:05 följande:
    jag går på grytas mvc, dom kanske har gått om tid, vad vet jag? ;)
    förstår att du vill ha allt klart, skulle jag också vilja...
    ahaa, jag trodde du menade att du lätt fick tid på spec mödravården ! Missförstod dig!
  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-06-09 22:04:58 följande:
    ah, nejnej! fast jag har fått några tider där med förut....kanske är högt tryck på dem nu inför sommaren?
    åh jag tycker de alltid är så hårda med tider...Kanske är jag för mesig, hehe... Nejmen tid ska jag ju få bara det att de stängt tidigare idag!
  • Umm Elias
    IiidaPida skrev 2010-06-10 07:56:35 följande:
    Nu ni tjejer ska jag iväg på glykosbelastning, jippie! Skrikandes

    Vi ses på föräldragruppen ikväll!
    åh jag skulle också gått på det idag men slapp pga att jag inte kan dricka det man ska!
  • Umm Elias
    MadeByUs skrev 2010-06-12 17:48:59 följande:
    oj vad ni skriver :)
    massor att läsa...

    Vi valde en bugabo till första barnet då vi ville ha en liten smidig vagn med svängbara framhjul, självklart kommer vi ha den till andra barnet också när vi ska iväg med bara ett barn.
    Funderar på en Phil &Ted som syskonvagn, har hittat en beg. på blocket som vi ska titta på imorgon.

    Hade en babybjörn till första barnet men har nu även köpt en trikåsjal, också på blocket, till andra barnet... Sambon var först lite skeptisk men provade att bära vår dotter som väger 15 kilo på ryggen i sjalen och blev pos överraskad. Så nu blir det väl han som vill bära överallt ;)

    nu är det dax för mat
    ha det gott tjejer...
    -NOVA, VÅR STJÄRNA (080714)-
    är det den för ca 4000 ni ska kika ppå? Har också tänklt ringa på den..
  • Umm Elias
    MadeByUs skrev 2010-06-13 21:19:29 följande:
    Tyvärr blev den såld idag...till mig ;)
    Hoppas ni hittar en ni med, är jätte nöjd.
    Lilltjejen vill åka i den hela tiden, hoppas det håller i sig även när lill*n kommer :)
    -NOVA, VÅR STJÄRNA (080714)-
    grattis ;) Jag ringde aldrig på den, tycker den var aningens för dyr! Har dock kommit fram tyill idag när v var på shoppingtur med sonen att det är OMÖJLIGT att vara utan vagn!

    Blev riktigt irriterad idag å Lindex på Hälla, det är trångt nog i affären o så har de ställt ett stort monement i mitten av den trånga gången med en massa trosor o grejjer. Hur sjutton ska man ta sig runt med en dubbelvagn undrar jag...suck
  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-06-14 10:30:02 följande:
    irriterande...lindex är så bra annars, vi shoppade lite i strl 50/56 där i lördags, har ju blviit varnad för att inte köpa sådana storlekar, men jag kollade igeonm lillans garderob, och hade bra grejer i strl 62, och något måste ho nju ha på BB och mysa i :)
    så det blev body, lite mjukbyxor och en kofta och strumpor :) så mysigt att köpa!
    Ja, min son vägde ju 4825 g när han föddes och han hade strlk 56 i en månad ungefär, det satt stort på honom! Kollade igenom lite bebiskläder hemma och kan inte komma ihpåg att han va såå liten...hihi.. Jag tycker att du ska köpa sommargrejjer i strlk 56, köper du i 62 kommer d vara för kallt för dem!

    Jag har köpt lite kortärmade bodies på Strands, 3 för 100 kr, Bra pris och superfina! Har nästan inga bodies kvar från sonen, vete sjutton var de tog vägen :)  Köper dock inte mkt nytt eftersom vi inte vet om d är pojke lr flicka... Även om Elias (sonen) nu bestämt sig fört att det är en lillebror i magen...hehe
  • Umm Elias
    goodbadugly skrev 2010-06-14 22:21:25 följande:
    tack för fina kommentarer, det har varit några jobbiga dagar.
    idag var jag på återbesök och livmodertappen var INTE påverkad, en sån enorm lättnad! det blir dock inte så mycket fysisk aktivitet den här sommaren, så kanske går jag upp 20 kg till, men i ärlighetens namn är det det sista jag bryr mig om just nu. är bara så himla glad att bebis vill stanna kvar ett tag till.
    personalen på förlossningen var ju för övrigt helt underbar också, så skönt att de tog mig på allvar och att de också påpekade att jag inte ska tveka att höra av mig om det sätter igång igen. känns jätteskönt verkligen. bara att hoppas nu då, att det inte blir mer än såhär.
    Vad skönt! Nu får du ta det riktigt lugnt resten av graviditeten, se till att din man gör allt åt dig och vila!
  • Umm Elias
    MadeByUs skrev 2010-06-15 20:59:47 följande:
    Ja kanske lite men den var jätte fin och jag orkar inte hålla på att ringa på andra annonser där man måste hämta vagnen i Sthlm osv...bekvämt helt enkelt :)

    Nej jag tror inte vi skulle kunna vara utan vagn heller. Vår dotter är alldeles för viljestark för att jämt stå på en ståbräda. Ibland måste man sätta henne i vagnen för att man ska komma någon vart. Annars ska hon städa butiker från saker som ligger på golvet, prata med folk, titta på alla myror osv. Ibland måste man få vara lite effektiv ;)

    Hoppas ni hittar det ni söker :)

    Ja det är helt galet hur illa planerade en del butiker och gallerior är. Sedan jag fick barn tänkter jag ofta på de som sitter i rullstol. Vilket helvete de måste ha. En annan kan ju parkera vagnen för att gå runt en hylla men de som sitter i rullstol kan ju inte direkt kliva ur.
    Riktigt riktigt dåligt är det...
    -NOVA, VÅR STJÄRNA (080714)-
    ja, hehe.. tror jag var korkad som inte köpte den faktiskt! Vill ha en våningsvagn och tror inte det kommer komma en till inom några m¨ånader här i stan... Drog nog nitlotten där

    Ja, man tycker att de borde tänka på sånt innan de proppar affärerna överfulla faktiskt!
  • Umm Elias

    jag har börjat "boa" härhemma... har städmani oh har byggt om hela klädkammaren + omorganiserat förråd och skapat mig en fin babyvrå...hehe.. Har börjat plocka fram sonens kläder för o se vad vi kan återanvända.. Måste dock handla massor mer till nykomlingen, har tydligen gett bort eller kastat en del av sonens välanvända kläder..

Svar på tråden Gravida i Västerås trakten