Inlägg från: Umm Elias |Visa alla inlägg
  • Umm Elias

    Gravida i Västerås trakten

    men om du har bf 2 speptember kan du väl inte gå in i v 33? jag är ju i v 31 och har bf 27 augusti? Hänger inte riktigt med !

  • Umm Elias

    Ja, enligt fls räknare är jag också i v 32 då men eftersom jag aldrig någonsin mött varken bm, förlossningspersonal eller spec mödra personal som räknar som fl så har jag också slutat göra det...Annars  blir jag bara sur när de hela tiden ska dra ner tiden med en vecka...haha...kommer ihåg med sonen när jag var i v 12 enligt fls räknare och bm drog ner mig till v 11, haha... då var man sur De håller ju på så hela tiden, säger att nu är du i v 31 så jag har helt enkelt börjat räkna som dem

    Fast lova kan inte gå in i v 33 enligt fls räknare redan på lördag om vi med bf i augusti gör det nästa vecka? Inte för att det spelar ngn roll men det verkar som fls räknare fått lite fnatt ibland när den räknar, hehe =)!

    Jag har gått upp 10 kg.. Ganska mkt för mig, jobbigt att se vågen gå uppåt igen när jag gått ner 55 kg sedan April 2009... Fast vad är 10 kg upp jämfört med mina 55 ner egentligen...Hoppas väl att de rasar efter bebisen är ute.. Det mesta verkar sitta på magen iaf, även om den är plutteliten...

  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-07-02 09:33:20 följande:
    men om jag räknar efter 27 augusti, vilket jag gör eftersom det stämemr mer med min ägglossning, så går jag in i 32+0 på lördag enligt FL:s? alltså v 33 =)
    jahaaa, då förstår jag! Men litar du inte på RUL, jag blev också ändrad ett par dagar vid RUL, enligt sista mens har jag också bf 27 augusti.. Ibland undrar man hur de kan flytta än vid RUL om man har stenkoll på mensen.. Jag får mitt exakta bf datum snart, det ska bli så skönt denna gång att veta att jag inte kommer gå över tiden osv !
  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-07-02 09:42:17 följande:
    nja, man kan nog inte lita på något, dom kikar ju t när dom vill, hihi :)jag har ju 3 datum, att gå efter så vi får väl se när hon behagar komma! =) så länge hon inte kommer den 11.e september kanske? ;) fast då kommer ju alla ihåg ens födelsedag iofs ;)
    tycker också det är skumt hur dom kan flytta en sådär, är det något mått dom går efter? vi hade ju både ÄL-stickor och grejer så, haha.

    justja, du får ju KS va? då får du ju verkligen exakt!
    hade det gått bra för di nandra hälft med flygresan och allt igår? :)
    Vad är det för speciellt 11 September?

    Jo, det gick bra! Han är framme nu, kom frtam igår vid 15.30 tiden, stackarn..Resan hemifrån til slutdestination tog mer än 30 timmar, snacka om slut han är nu! Tror han kommer förlänga resan ett par dagar också då han förlorade så mkt tid igår!
  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-07-02 10:07:03 följande:
    jamen du vet, elfte septembet, "otursdagen" ;) world trade center, anna lind mördades osv...
    tråkigt att han blir borta så länge :( finns verkligne inget värre än att vara försenad med flyg och tåg, man blir så frustrerad, man kan ju liksom inget göra...
    ja just ja, world trade center var ju riktigt tragiskt. Alltid lika tragiskt då regeringar förstör för sitt eget folk  
    Anna Lind hade jag inte aning om vilket datum hon dödades på, så tragiskt det också!!

    Ja det är sååå tråkigt att vara ensam hemma även om jag har sonen.. Ibland behäöver man liite egentid och det får jag ju ingen alls nu.. Speciellt eftersom sonen vägrar sova på dagarna och slocknar okontrollerbart vid 17 tiden och vägrar sen sova förrän vid 23-24   Förr sov han alltid vid 12 och slockna igen vid 19..då hade jag tid mitt på dagen och på kvällen men det kan man glömma nu...

    Idag har vi varit på lövudden o Elias har fått svalka sig litegrann, han plaska för fullt sen matade vi änderna litegrann...I eftermiddag bär det nog av ner på stan, tänkte försöka hitta ngn slags barnkarusell, igår fanns det bara en fjutt på stora torget...antar att de har flyttat dem ngn annanstans!
  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-07-02 15:27:06 följande:
    Vad konstigt, man tycker ju att barnkarusellerna liksom borde vara huvudgrejen, är väl fler barn som har nöje av sånt än vuxna?
    skötn att bada, jag har setat begravd i skolböckerna :(
    hur gammal är din son nu? =) det är inte sommarledighet och sånt som gör att han är lite ur fas med sömnrutiner och så? för det vet man ju bara själv hur man blir  på sommaren...
    ja...jag ska ner o kika efter dem igen.. Han tyckte nog det var skönt o plaska i vattnet nu när det är så varmt! Kanske är dumt o åka ner på stan i värmen egentligen men jag har så himla tråkigt här hemma så jag måste ut o göra någonting!!

    Han är 2 år
  • Umm Elias
    IiidaPida skrev 2010-07-03 17:35:38 följande:
    Ni har bf 3 dagar före oss! Undra vem som trycker ut sin bebis först Skrattande
    jag ska inte trycka ut den och kommer få ett ks datum ngn gång i mitten på augusti så det blir nog jag som får först Om inte er lilla vill ut mycket tidigare förstås =)!
  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-07-03 18:19:35 följande:
    Justja, två veckor innan sitt BF är det va? 37 +0 tror jag vår komis fick, efterso mdom räkans som fullgågna då, så man inte behöver vara 69:an i onödan :)
    ja, två veckor innan bf, v 38+0.. Det är bara här på fl man räknas att vara i v 38 när man är 37+0.. Så enligt fl s kalender haft vi egentligen bf i v 41 (normalt sett) eftersom man då är i 40+0..

    Jag hoppas dock på 37 + 0 för jag är såååå vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarm.....hehe
  • Umm Elias

    Idag var jag hos bm och mitt Sf-mått har växt till sig lite Detta var 3e gången vi mätte och kurvan ser fin ut, den petde ner lite för två veckor sen men har rättat till sig igen! Om 1 vecka får jag veta när vi får träffa vår ligga bebis!

    H*n har lagt sig med huvudet ner redan, vilket jag märtkt pga ont i ena ljumsken och fötter under revbenen, haha..

  • Umm Elias

    Ja, det ska bli skönt att få ett datum för att kunna förbereda allt o fixa barnvakt och så...Men samtidigt är jag ledsen och besviken att inte få föda vaginalt igen, det är ju det coolaste som finns...

Svar på tråden Gravida i Västerås trakten