• Svampp

    Gravida i Västerås trakten

    Umm Elias: Nästa koll med prover efter inskrivningen ska vara vid v 24 ungefär, så vecka 26 låter lite sent. Jag fick dessutom själv välja om jag ville komma en extra gång och bara kolla blodtryck och lyssna på hjärtat i v 20. Vet de om att du har problem att ta upp näring? Isf borde de ju kolla upp dig extra!

  • Svampp

    ByUS: Låter betryggande! Blev Susanne jag fick eftersom den andra var sjukskriven, och när vi pratade i telefon kändes det iaf jättebra!

  • Svampp

    Familjen Rockström: Jag har inte använt doula (väntar första barnet), men har tänkt ta upp det som idé med sambon när han läst in sig lite mer om förlossningar (snart hoppas jag :D) eftersom jag tycker det låter intressant. Vart hittade du din doula? Har du träffat henne än? Hur verkar det? Jag funderar annars på att ha nån förberedelseträff med doula innan förlossningen för att jag och sambon ska få hjälp med hur vi kan förbereda oss tillsammans.

  • Svampp

    Lova: Jag och sambon ska på bildvisningen på onsdag iaf! Vill också bli inbjuden till föräldragrupp snart... och hoppas att det inte ska krocka med alltför mycket möten och för sambons del utlandsresor och sånt som är svårt att ändra... Längtar efter att träffa andra som snart ska få barn!

  • Svampp

    Anna76: Det är som sagt drop-in, och det verkar visst vara ganska många BM som är lite dåliga på att informera om denna bildvisning och informationsträff. Den är iaf onsdagar jämna veckor, 18-20, i Gamla vårdskolans Aula, Ingång 21 på lasarettområdet. Sista gången innan sommaren är troligen 2 juni, sedan brukar det starta upp nån gång i mitten av augusti.

    Lova: Kul att det är nån mer härifrån som kommer :D Får se om det är många där eller om det bara blir vi =)

  • Svampp

    Familjen Rockström: Jag funderar lite på gravidyoga, har hört flera som sagt att det var bästa förberedelsen för förlossningen! Men beror på vart och när? Kul att höra att Klara samtalet var bra, jag funderar på att be om sånt iom att jag är så nervös just över hur förlossningspersonalen kommer vara...

  • Svampp

    Famljen Rockström: Jag är också intresserad av yoga om det inte ligger för dumt till tidsmässigt! Jag pendlar ju från Kvicksund så hoppas på att det börjar runt 16.30-18 ungefär nån vardag.

    Ikväll på infon om förlossning så tänkte jag bara säga att jag har flätor och en beige tunika med vit långärmad under om nån som går har lust att säga hej!

  • Svampp

    Familjen Rockström: Om tisdagstiden kommer hålla på i sommar med passar den mig perfekt! Ang torsdagstiden, är det 18-19.15 eller 19-20.15 som stämmer? Det står olika i de två inläggen. Är det 18 funkar det för mig, börjar det 19 är det mer tveksamt om jag orkar vänta så länge efter jobbet. Då måste jag nog hitta nån som vill hålla mig sällskap en timme eller två :D

  • Svampp

    Lova: Jag var där, men har kasst bildminne så minns inte om jag såg nån med randig tröja :D

    Vi får väl kanske ordna nån träff eller nåt så att vi kan ses härifrån tråden? Vore som sagt skoj att lära känna lite folk som ska ha barn och vara lediga ungefär samtidigt!

  • Svampp

    Lova: Aha, var det ni! Jag kom på senare igår kväll att det möjligen kunde ha varit du :D Din sambo är möjligen inte optiker förresten? Tyckte att han liknade den som gjorde min synundersökning sist men har bara varit där en gång så vågade inte chansa =)

    Vi får väl ordna en fikaträff, det verkar ju vara flera som är intresserade. Just nu är sambon sjuk och jag har haft ont i huvudet i flera dagar så är rädd att jag kanske får gå hem från jobbet idag istället för att åka till Stockholm och träffa kompis :/ Men när jag mår bra igen vill jag gärna träffas!

Svar på tråden Gravida i Västerås trakten