Inlägg från: Jennifer 060828 |Visa alla inlägg
  • Jennifer 060828

    Vad ska ni äta i dag 25

    Det blev varmkorv och makaroner idag.

  • Jennifer 060828

    Vi åt hemmagjorda hamburgare med hemmagjord klyftpotatis. På sidan av det fanns även hamburgerdressing, stekt ägg, fetaost och gurka,

  • Jennifer 060828

    Idag har vi ätit korvbollar med pommes på barnens begäran Vi vuxna åt grillkorv till..


    Ikväll blir det bara smörgås med oboy..

  • Jennifer 060828
    Lasagne.

     Med färska lasagneplattor, egen hemmagjord ostsås, och nu står den i ugnen och gottar till sig
  • Jennifer 060828

    Till lunch blir det rester.. falukorv och mos

    Ikväll blir det någonting med lax.

  • Jennifer 060828
    LUNCH: Falukorv i ugn med mos
    (Skiva korven, lägg i formen, häll över en blandning av matlagningsgrädde och krossade tomter med chili, salt och peppar, in i ugnen på 225 grader, ca 20 minuter)

    MIDDAG: Ugnsstekt kyckling, ris och bearnaisesås
    (Kycklingfileér med kycklingkrydda, in i ugnen 175 grader, ca 30 minuter)
  • Jennifer 060828

    Vi ska äta korvgryta med ris

  • Jennifer 060828

    Lunch: Äggmackor med mjölk

    Middag: Örtkryddad middagsstek med kokt potatis och rödvinssås

  • Jennifer 060828

    Lunch: hemmagjorda fiskpinnar med mos

    Middag: Rester från middagssteken och hasselbackspotatis med rödvinssås och bearnaisesås

  • Jennifer 060828

    Lunch: Hemmagjorda fiskpinnar med ris, och hollandaisesås

    Middag: Bogfläsk och nånting till.

    Vi har såna där små ostar från den glada kon hemma. Är det någon som vet om man kan använda dem i köttet? Typ som när man gör oxrulader och använder philadelphiaost? Smälter den glada kon- osten på samma sätt? Vågar man testa? Nån som gjort det? 

Svar på tråden Vad ska ni äta i dag 25