Inlägg från: tinni78 |Visa alla inlägg
  • tinni78

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    uppochner skrev 2010-10-22 22:47:53 följande:
    Ni som har bloggar och egna märken hur marknadsför ni er?
    Jag vet inte om vi får prata om sånt här på Familjeliv. Jag har visitkort som jag lämnar ur om någon säger något fint som sånt som jag har sytt också länkar jag till min blogg på Facebook ibland, det är mest vänner som köper av mig.
  • tinni78

    Jag fortsätter väl att spamma tråden .

    Jag håller med er ang. tygbeställningar och mått, åtminstonne kan dom ju erbjuda 25 cm intervaller. Jag har tänkt beställa flera gånger från MjukaTyger men kommit på att det ju inte går att beställa mindre än 1 meter och då har jag struntat i det.


  • tinni78
    Ogabinne skrev 2010-10-23 23:41:45 följande:
    Vet ni varifrån tex Strömming och liknande som bara tagit fram lite tyg beställt ifrån? Jag är så sugen på att ta fram något som bara jag själv har till en mindre kollektion, men spoonflower osv är ju jättedyra i jämförelse med vad de större leverantörerna ger för sina tyger. Någon som vet?
    Jag vet inte vart dom trycker upp tygerna men jag vet att www.trikaby.se gör det, hur mycket man måste beställa osv har jag ingen aning om.
  • tinni78

    Ogabinne: Idag har jag fått min Ottobre som jag beställde strax efter dig, har du fått din tidning?

    Nu har jag värsta beslutsångesten om jag ska åka till Syfestivalen eller inte, jag får lov att åka för min man och det går bussresa härifrån. Men frågan är bara om jag har tillräckligt mycket pengar att handla tyg för, jag ska till Ullared nu till helgen och då lär det ju gå åt ganska mycket pengar. Jag får väl snåla på Ullared så att jag har råd med båda delar.


  • tinni78
    grynet80 skrev 2010-10-25 15:42:29 följande:
    Ni som syr egna bodies, föredrar ni att sy dem i interlock eller single jersey? Vet inte riktigt vilken jag ska köpa..
    Jag har syr i båda delar och det är mycket lättare att sy i interlock om man är nybörjare (om du är det) också är det lite tjockare och känns lite varmare om bodyn ska användas nu på vintern.
  • tinni78


    Här kommer hoodtröjan som jag skrev om här i tråden i förra veckan, det finns fler bilder och jag har skrivit om den i min blogg.

    Är det någon som har sytt någon av hoodtröjorna i Ottobre 4/2010 i storlek 62-92?
  • tinni78
    uppochner skrev 2010-10-25 21:12:55 följande:
    Jag gillade den för den är rosa men ändå tuff med det blå!
    Tack så mycket! Men det är inte blått (jag ser nu att det ser ut så på bilden) det är mörk jade .
  • tinni78
    melizza skrev 2010-10-25 22:43:43 följande:
    Jättefin hood!! Vad hade du för mönster?? var den från ottobre?
    Japp från 4/2010, den som är i storlek 98 och uppåt är det.
  • tinni78
    Du och Jag ver2 skrev 2010-10-25 21:47:51 följande:
    Jättesnygg Tinni!!

    Åh - imorn ska jag ÄNTLIGEN sätta mig å sy medans äldsta dottern är på dagis! Hm, dock så är det en jäkla massa mössor - men alltid något!!

    Satt å funderade - kan man sy upp lite å sälja medans man står på loppis?? Eller är folk bara ute efetr begagnade saker då!? Tänkte på lite scarfar å mössor kanske?!
    Jag var på en barnloppis där en sålde mössor och scarfs och hon hade tydligen sålt ganska bra.
  • tinni78
    uppochner skrev 2010-10-26 20:27:28 följande:
    Lite OT men ni som har blogspot, har ni gjort något speciellt för att man ska hamna i samma genre som er blogg när man trycker på "nästa blogg" på er sida. Dvs att ni har en syblogg och trycker man på nästa så hamnar man på en som också skriver om sömnad eller handarbete. När man trycker nästa på min så hamnar man ute i världen. Men när man trycker nästa hos andra så hamnar man på svenska sidor.
    Jag hamnar på svenska pysselbloggar när jag klickar på nästa i min blogg men jag har inte gjort någon inställning för att det ska bli så.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd