Inlägg från: tinni78 |Visa alla inlägg
  • tinni78

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Är det någon som vet var man kan köpa tygrosor att ha på prinsessbakelser?


  • tinni78
    Hjärtefröjd skrev 2010-10-13 14:47:05 följande:
    På Panduro (www.pandurohobby.se/pan/IboxServlet?QRY=satin...), Stoff & Stil (www.stoffochstil.se/Katalog/Sytilbehoer.aspx?...) och hos välsorterade syaffärer.

    Jag köpte satinrosor på Ohlssons tyg på Sveavägen i Sthlm på lunchen, de hade flera färger och storlekar att välja mellan.
    Tack för tipsen! Jag hittade på Tradera också, där slapp man betala så dyr frakt.
  • tinni78
    Annamamma 83 skrev 2010-10-14 20:43:00 följande:
    Puffar min fråga lite.
    Är de ingen som har nåt tips, om ni nu förstår frågan?
    Fick hem massa tyger idag o vill börja sy, men vill vara nöjd med modellen först...
    Är det på konmössor du menar? Jag syr alltid 1/4 del fram och bak först och när jag avslutar de sömmarna så lyfter jag pressarfoten och vänder tyget och syr ut där det inte är tyg. De två andra sidorna syr jag i ett svep, det är lite svårt att få till det i mitten men syr man bara sakta så brukar det gå bra.
  • tinni78
    uppochner skrev 2010-10-14 00:01:26 följande:
    Jag startade denna tråd men ingen har svarat. Ni kanske kan hjälpa mig?

    Jag bloggar på blogspot. De har en funktion länkst upp på bloggen där man kan klicka på "nästa blogg" då hamnar man hos någon annan. När jag klickar där så kommer jag till spanska, amerikanska, franska bloggar osv. Jag har en syblogg och jag har sett att andra som har det och man klickar på nästa blogg på deras sida så kommer man till andra pysselbloggar och åtminstone svenska bloggar. Det vill jag att det ska vara med min också. Har jag missat en inställning? Jag förlorar ju läsare på så sätt för jag antar att andra som har sybloggar på sätt inte hamnar på min.
    Jag har ingen aning, jag visste inte ens att det gick att styra vilka bloggar som ska komma upp när man trycker på den.
  • tinni78
    Skumboll skrev 2010-10-14 19:26:57 följande:
    Superfint set Frida!

    Hur mycket får man skriva i tråden egentligen? Får man ställa frågor lite i undersökningssyfte?
    Jag säljer ju inga tyger men har ev möjlighet att göra ett roligt projekt framöver... 
    Har du ingen blogg där du kan ställa frågorna i?
  • tinni78
    Ogabinne skrev 2010-10-16 13:05:02 följande:
    Jag har lagt upp en auktion i min blogg till förmån för bröstcancerfonden, men eftersom den endast är några månader gammal har jag inte så mkt besökare. Och så får jag ju inte länka här eftersom jag lagt ut info om att man kan beställa. Är det ngn som har ngt tips på hur jag kan göra för att kunna få fler att se?
    Så mycket fint du har sytt och vilket bra initiativ!
  • tinni78
    Ogabinne skrev 2010-10-16 23:30:47 följande:
    Herre gud, den är ju fullsmockad med både znok, jofotex o jny!

    Flera mönster jag ser fram emot, vad roligt! Den där inneoverallen såg ju underbar ut. Skulle vilja ha en själv och har kikat på de där som blivit populära nu, onepiece heter de så? 1200 spänn. Njaaaaa, inte riktigt i match med min plånbok.
    Vad kul att dom hade valt att sy i så många svenska tyger, annars brukar det ju inte vara så många roliga tyger i tidningen. Jag har beställt Ottobre 4/2004 för bl.a. tossor och trosor men det hade jag tydligen inte behövt för det fanns ju i det nya numret...
  • tinni78
    Ogabinne skrev 2010-10-17 00:05:43 följande:
    www.onepiece.no/store.php?cPath=136&language=...

    Skitfula! Men jag tänkte att en sådan skulle vara supermys att lunka runt i hemma med raggisar i vinter. Men inte för det priset! Kanske att jag försöker mig till en egen...
    Så fula men häftiga, jag såg sådana för första gången för en eller två somrar sedan, det var i Grebbestad som det kom ut 4 killar ur en segelbåt med var sin sådan dress (en grå och tre lila). Det kändes nästan som att man såg Teletubbies live .
  • tinni78
    gewjyn skrev 2010-10-17 07:19:46 följande:
    Spammar vidare eftersom det bara verkar vara jag uppe Jag sitter fortfarande och "bläddrar" i senaste ottobrenumret (Ja, jag har ju sovit några timmar emellan förstås ) och funderar på om det är köpvärt eller inte. Mycket var ju helt koko, som pingvin och sälutstyrslarna (kan inte bestämma mig för om det är overaller eller åkpåsar) heldressen för bebisar kändes ju helt orimligt bred och deras förkärlek till superbreda flickklänningar med volanger både på kjolar och ärmar delar jag inte. Men tossorna var jättefina, blöjorna är jag nyfiken på, flera fina tröjor, den med flodhästar och den med farfarsknäppning tex och skepparkavajen var jättefin. Blir nog att köpa detta nummer, det var länge sen sist Säljs de fortfarande i butik? Jag hörde ryktas att de skulle sluta säljas i butiker, men jag vet inte om det är sant. Är det någon som vet när tidningen kommer ut?
    Jag får väl hjälpa dig att spamma . Jag tyckte att pingvinen var galetsöt men det såg väldigt bred ut om man skulle använda den som vanligt overallsmönster. Tröjan med farfarsknäppning blev jag också väldigt nyfiken på, vantmönstret vill jag också ha. Förra barnottobre köpte jag i butik iaf, jag hoppas att det fortsätter att säljas i butik.
  • tinni78
    Lind1981 skrev 2010-10-18 11:26:48 följande:

    Ledig dag idag Skrattande


    Vilken fin tröja och vilken goding! Jag har också sytt hoodtröja idag eller iaf sytt klart en som jag började på förra veckan.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd