• Mirla
    Izindra skrev 2010-09-01 22:42:16 följande:
    Har en efterlysning! Nån som vet, har själv eller har sett om det ligger ute/säljs etc. endast liggkorg till detta chassi på bild?

    Har ev. kommit över ett sådant chassi och nu fattas "bara" själva liggdelen!

    Vad heter modellen? Vilket år tillverkades den?

    www.blocket.se/goteborg/Retro_barnvagn_Emmalj...

    Ni brukar ha bra koll jue :)

    //Izindra :)
    Chassit hör till Emmaljunga Gondol och Princess. De tillverkades iaf i början på 80 talet då min är från 82. Men det finns även nyare som tillverkats på senare tid. Finns säkert andra som vet mer. Det du kan hålla utkik efter är iaf en liggdel i modellen Princess eller Gondol, som sagt. Jag har en äldre liggdel på mitt gondol-chassi (du kan titta i mitt galleri) som ännu inte blivit identifierad :)
  • Mirla

    Funderar på att sälja min blå-grå comfort. Den har footsack, nytt parasoll och en åkpåse från samma tid. Inga hål eller så men en del skav, speviellt i kanten på sufletten. Ingen original-båge.

    Vad tycker ni man ska sätta för pris på en sån? Ungefär? Köpte den själv för 1000 kr tidigare i år (tycker dock att jag betalade överpris såhär i efterhand).

  • Mirla
    EowynAurora skrev 2010-09-28 20:19:44 följande:


    Hej här inne allihopa. inte ofta jag ger mig tillkänna här inne längre, men jag har fullt upp med min lille vilding Harry
     här kommer förresten en bild på premiärturen med sittvagn, och harry var så nöjd hela promenaden. och jag förstår han, BRIO Comfort  är verkligen en fantastisk vagn den är så nätt och smidig,och så skön att köra

    åkpåsen är en marinblå manchester-åkpåse( fick på köpet med ett vagnköp) och han har t.om en vit (komplett) barnvagns-sele på sig (köpt för en tia på loppis).
    Det är en sån fast blå som jag har! Den är verkligen jättebra. Men jag har för många vagnar i förhållande till hur mkt plats jag har.

    Vad fick du ge för den? Har tänkt sälja min men jag vet inte riktigt vad man bör ta för den.
  • Mirla

    En fråga! Är emmaljunga viking vändbar och har den fullt liggläge?

    Funderar på en ny sittvagn till min ettåring då 70-talaren vi har inte går att vända på.

  • Mirla

    Som jag har letat efter den perfekta sittvagnen! Nu har jag äntligen kommit över en söt liten emmaljunga Viking! Men nu börjar det bli lite fullt nere i förråd och cykelrum så nu blir det till att stuva undan några vagnar hos mamma :) Funderar på att sälja nån vagn också.

  • Mirla

    Har ni sett tvillingliggvagnen som ligger på blocket? Ser fin ut! Såg att ni pratade om tvillingvagnar förut.

  • Mirla

    Precis, den var det. Använder både blocket-appen och FL-appen så jag kunde inte länka.

    Ja 70-tal såg det inte ut att vara, men fin ändå.

  • Mirla

    Finns det inget köp och sälj forum kopplat till tråden? Jag kommer inte in på länken som finns i TS. Känns roligare att vända sig hit innan man väljer Blocket.

  • Mirla

    Jag har en comfort som jag inte ska ha kvar. Men det tänkte jag posta om i Facebook-gruppen :)

Svar på tråden Retrovagnstråden 19