Inlägg från: anneliesofia |Visa alla inlägg
  • anneliesofia

    Retrovagnstråden 19

    Man tycker att de borde fatta skillnaden mellan en sittvagn och en liggvagn i alla fall. Har lagt upp en bild på den och på sulkyn jag köpte på loppis förra helgen. Om nån vet vad modellerna heter och när de är ifrån så kan ni väl berätta det för mig. Hur mycket ska jag sälja liggvagnen för?

    Tänkte även sälja min gröna liggvagn och skulle vilja veta vad jag ska ta för den. Chassit är ganska snett, vet inte om det går att fixa. Den saknar madrass och vindskyddet är  skittrögt att sätta fast. Annars är den i rätt fint skick.

    Är det bättre att sätta ut vagnar på Blocket nån annan gång på året? Känns som om alla vårstädar och lägger ut sina vagnar för försäljning nu. Under vinterhalvåret tyckte iaf jag att det var skitdåligt med retrovagnar.


  • anneliesofia
    tamate skrev 2010-05-02 00:33:42 följande:
    mm, det var en som ringde mig och sa att dom hade en syskonvagn på längden som var från början av 70talet som hon ville sälja till mig, hade en bra bit att köra dit men jag blev överlycklig för en sådan skulle jag verkligen vilja ha. när jag kom dit var det en från mitten av nittio och hon bad inte ens om ursäkt, märktes på henne att hon visste att det inte var en 70talare. köpte den på bara ren irritation. eg skulle man satt sig i bilen och bara kört.
    Shit vad irriterande, du borde inte ha köpt den. I mitt fall kunde jag inte bli sur eftersom jag inte behövde betala för den och eftersom jag märkte att de bara var puckade och inte visste bättre.

    Den är ju fin i alla fall och verkar jätteskön att köra. Om jag inte redan hade en liggvagn som jag gillar så skulle jag mycket väl kunna tänka mig att använda den här till nästa bebis. Får se om jag säljer den eller behåller den som extravagn. En femhundring känns ju ok, det var väl ungefär vad jag hade trott. Är det nån som vet vad jag ska sätta för pris på den gröna?
  • anneliesofia
    Boothwalker skrev 2010-05-02 20:48:59 följande:
    Sätt det eller högstbjudande. Eller 500 eller högstbjudande. Eller bara att man ska lägga bud... Men är den fräsch i övrigt så... Funderar på om inte felet kan ligga här: Den kan ha blivit uträtad... Hur sned är den? Kan du fota?
    Ja, jag misstänker också at felet ligger där. Ska kolla om det är som du säger att den blivit uträtad. Den är ganska mycket sned. Jag har ett foto som är rätt dåligt men man ser iaf hur snett det är. Ska lägga upp det nu.
  • anneliesofia
    Boothwalker skrev 2010-05-02 22:02:53 följande:
    Rörbockare heter det...
    Ska försöka med rörbockare. Om det inte är för ansträngande kan det ju vara värt det så man får lite till för den. Känns roligare också att sälja en schysst vagn.
  • anneliesofia

    Jag har inte orkat va inne här nåt för sidan har varit så sjukt trög. Är det bara för mig eller är det FM-sidan som är trög?

    Boothwalker, har du glömt posta selen? Har ett bälte så länge i vagnen men det ser så fult ut. Vore najs med en riktig sele.


  • anneliesofia

    Boothwalker: Tack för selen, den kom idag på posten och är verkligen jättesöt! Väldigt fina vykort också, tack! Förresten är jag lika glömsk själv så jag vet hur det är. Nu är den här iaf, kul att ha en riktig sele till vagnen istället för ett gammalt skärp. Det förstörde liksom intrycket av hela vagnen.


Svar på tråden Retrovagnstråden 19