Inlägg från: Nemia noj |Visa alla inlägg
  • Nemia noj

    Retrovagnstråden 19

    Blev med ett gäng vagnar och dockisar i fredags, dels den röda lite slitna emmaljungnan som såg ut som en handväska. Sen en strörre emmaljunnga 70 talare, typ modellen med brodderi på sidan fast denna i brunt och med sträck på sidan. En lila liten rund söt dockis från 60 talet och en sittvagn docka 60 talet. Samt en röd EL från 60-70 nått, ganska sliten men helt ok. Och sist och minst en mickey eller va dom heter dockvagn från 80 talet. nu e de knöfullt ända ut till dörren i lokalen så nu lär de bli till o sälja någon först för att få in en annan.

  • Nemia noj
    Kressie skrev 2010-10-11 21:41:36 följande:
    Du har möjligtvis inte en brun 70-talare som du vill sälja? Har en bror som nyligen fårr bebis och vill ha en brun vagn.
    Vet inte än, kan bli att jag säljer den nya liggvagnen som kom hem nu, men får se hur de blir med de. Ska ännu inspektera den och fota den.
  • Nemia noj
    Plly skrev 2010-10-19 16:20:43 följande:
    www.blocket.se/gotland/En_HEL_samling_Retro_V...

    Nemia; ska du verkligen sälja alla vagnar!!? Toker...
    Har du vägarna förbi sthlm så är jag fortfarande intresserad av den gulbruna emmaljunga sittvagnen...
    Jo har inget val, kommer från första november bo i en 3a med 3 barn, blir trångt utan vagnar, skulle inte vara hållbart o trycka in 40 vagnar där oxå. Men ska försöka få plats med så många som möjligt i förådet som hör till lägenheten. resten måste bort
  • Nemia noj
    Plly skrev 2010-10-19 16:20:43 följande:
    www.blocket.se/gotland/En_HEL_samling_Retro_V...

    Nemia; ska du verkligen sälja alla vagnar!!? Toker...
    Har du vägarna förbi sthlm så är jag fortfarande intresserad av den gulbruna emmaljunga sittvagnen...
    Just ja, den gulbruna är såld.
  • Nemia noj
    jagäraf skrev 2010-10-19 18:09:10 följande:
    Oj Nemia, ska ni separera eller flytta hela familjen?
    Nja inget av de, de blir särbos.
    Jag orkar inte med hus o allt längre, måste ha egentid och bara tänka på mig o barnen, mannen får så klart vara med på ett hörn, men han ska sticka till sthlm och jobba, blir bara hemma helger på sin höjd. Så därför sätter ja mig i lägenheten. Huset har vi inte kommit överens om hur vi ska göra med än, han säger sälja o jag säger renovera o ha kvar.. Men men.. Vi kommer nog hyra ut de i början tills vi kommit överens iaf.
    Lite för mycket negativt har hänt sista året i detta samhälle tyvärr.
  • Nemia noj

    Hej hej tråden. Nu e ja nog tillbaka från o till ibalnd, har inte annat än orkat ögna igenom tråden då o då efter en mycket omtumlande höst, vinter och vår, med separation, letande av lägenhet, gräl och umgänges tjafs bla bla bla ja ni fattar nog. Men nu e ja nästan på fötter igen och har fått JOBB .

    Har fått sälja av nästan alla barnvagnar pga ändrade förhållande, och gått över på bara dockisar. (Men några pärlor av barnvagnar har ja allt kvar än )
    Tyvärr har ja bara en 3a på 79 kvadrat och 25 dockvagnar instoppade lite här o var samt 3 barnvagnar så de e lite trångt. Men va gör man inte för vagnarna

    Ska läsa ifatt lite så ja kanske hänger me lite i tråden osså.

  • Nemia noj
    oasis4ever skrev 2011-05-31 18:49:01 följande:
    Hej Nemia!! SKÖNT ATT HÖRA FRÅN DEJ!
    Ljusblåa brio sulkyn 80-tal  du lovade mej när kan du skicka den? alternativt ses i sommar?
    Hör av dej..
    Just nu har jag ingen bil, har inte en aning om när jag kan få loss en hel bil. Min rasa kopplingen på. Men vagnen finns kvar, står vid vårt hus, så vill o kan du ses i sommar ska de nog gå ordna 
  • Nemia noj

    Är det någon i tråden som bruka vara på marknaden i Målilla som är nu den 11 juni? Tror dom bruka ha en på hösten osså, mycke gamla motor grejor o retro grejor.

  • Nemia noj
    Boothwalker skrev 2011-06-02 15:22:24 följande:
    Ah. Den har jag aldrig varit på. Vi kör igenom Målilla ibland... =)
    Jag har aldrig vart där men särbon har, vi ska dit den 11 o sälja så ja komma såklart ha massa skojiga retro barn grejor med
  • Nemia noj

    Jo de ska bli skoj, är ju så mycket större än dom här på gotland, och finns säkerligen större marknad för de mesta på andra sidan vattnet osså. Sen ska de bli skoj komma ifrån vardagen lite (men kommer säkert hem me mer än ja ta me upp Oskyldig)

Svar på tråden Retrovagnstråden 19