Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    Lindadjo skrev 2011-04-26 07:34:12 följande:
    Hejsan! Vet någon av er vad det kostar att skicka en stor retrovagn? Vad är billigast? Schenker? Bussgods? Det behöver ju inte vara någon exakt summa, men på ett ungefär?
    Runt 500 kr brukar det stå i annonserna på Tradera. Kolla på Bussgods hemsida, jag har för mig att de har ett fast pris för just barnvagnar.
  • jagäraf

    Oj vilket däck/hjulfynd jag gjort idag! Jag har köpt hjulen i den här annonsen http://www.blocket.se/vi/33474348.htm. För 200 kronor fick jag 4 st (inte tre som det står i annonsen) stora Emmaljungahjul, 4 st nyare Briohjul, 4 st ganska små, breda lite äldre Emmaljungahjul. Sen sa hon att hon hade hittat 4 hjul till som hon undrade om jag ville ha som bonushjul. Det visade sig vara 4 st Emmaljunga Kimhjul! Jag blev så glad. Inte för att jag har någon Kim men skulle jag hitta någon som inte har särskilt bra hjul så har jag nu 4 st helt okej!

    Har kommit hem till min nyaste AWN-vagn och den är verkligen jättefin. Mindre än man tror när man ser den på bild. Jätteskönt gung!

  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2011-04-27 23:30:33 följande:
    Najs. Jag kan överta kimhjulen om de är svarta och smala =)
    *tycker*
    Smala och vita, precis så som jag vill ha dem

    Jättefin vagn, Zelia!
  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2011-04-28 09:57:40 följande:
    Det var en smajley sist i mitt förra inlägg. Men ajfånappen plockar bort dem av nån anledning. Vilket jag alltid glömmer.

    Nu sitter jag på bussen till Kalmar och ska fota barn. Håller ju på att starta upp ett barnfotoföretag. Spännande :)
    Oj, vad duktig du är BW. Kul!

    Som du förstår så behåller jag hjulen ifallifall jag någongång skulle komma över en Kim!
  • jagäraf
    zelia skrev 2011-04-28 10:57:00 följande:
    Tack för svaren om vagnen . Jag undrar en till sak. Jag har fått en Emmaljunga Rio sittvagn, men tyget ser för tråkigt ut. Det är alldeles solblekt. Har varit blått en gång i tiden. Finns det färg som man kan spraya på (vore ju väldigt praktiskt och nästan för bra för att vara sant i så fall). Eller är det bara att klä om som gäller? Finns det några här som har Rio-modellen? Är ni nöjda med den?
    Det finns sprayfärg, har för mig att några har köpt färg för kapell till båtar. Kolla i färgaffär. Jag har inte haft Rio men Kim som var en föregångar till Rio och var supernöjd med den.
  • jagäraf

    Nyss när jag var nere i Täby Centrum mötte jag en mormor med en Peggy från tidigt 80-tal. Den hade vit plastnederdel och röd tygöverdel på själva liggdelen. Så snygg! Jag stannade och pratade lite med henne men ångrade att jag inte gav henne mitt visitkort ifall dottern ville sälja vagnen sen. Eller rättare sagt, mormoderns syster som importerat vagnen från Tyskland i början av 80-talet. Men visst är väl Peggy italienskt?

  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2011-04-29 08:09:51 följande:
    Tror också Peggy är italiensk. Jag var nära att köpa den svartröda som låg på tradera. Men den gick upp så högt i pris... Men den var så fiiin =)
    Den minns jag inte? Ungefär från när var den? Jag har ju nyligen köpt en Peggy och det är nog, i alla fall just nu , den snyggaste vagnen jag har!

  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2011-04-29 09:24:14 följande:
    Hade jag haft barn (och råd då) hade jag nog inte släppt den =)
    Snygg men lite för tjocka däck för min smak. Du skulle sett den igår! Den var så otroligt snygg. Den hade inte olika stora hjul utan halvstora, lika stora. Så var alltså liggkorgen tvåfärgad. Kritvit undertill och lackröd ovanpå samt suflett. Önskar att jag hade bett att få fota den.
Svar på tråden Retrovagnstråden 19