Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    Det finns en hemsida i Holland som man kan köpa däcksgummi till barnvagnar ifrån. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad sidan heter men kanske någon annan här gör det? Eller så finns den länkad från retrosidan kanske?

  • jagäraf

    Har varit och hämtat en sån där liten dockskåpssilvercrossvagn som jag köpt via Tradera. Herre min je så söt den är!

  • jagäraf

    Den jag köpte min av samlar på dockskåp på hög nivå. Hon har ett hundratal skåp i ett vanligt litet hus! SX-vagnen är nog inte Lundby som sagt utan något som heter Carolines house eller något liknande. Oavsett är den supersöt. Min var ouppackad och hon sa att den var från 60/70-talet men det vet jag inte om det stämmer.

  • jagäraf
    EowynAurora skrev 2010-08-25 22:16:43 följande:
    ouppackad? ah är din vagn gul/svart,eller e den röd/vit som min? jag köpte min av nån som kallar sig för "Fruntimmret" på tradera,och hon har bara haft röd/vita tidigare vad jag sett iaf:)
    Rödvit och jag har köpt min av samma som du. Ouppackad menar jag att den är för att den är inslagen i plast.
  • jagäraf
    EowynAurora skrev 2010-08-25 22:42:38 följande:
    ah oki, det låg en annan dockvagn ute på tradera  nyligen men den var gul/svart o låg kvar i orginalkartong.men d var nog ett annat märke.

    jag undrar hur många exemplar hon har ahr den här röd/vita vagnen igentligen, hon har haft såna på annons ett flertal gånger.förresten så kommer jag oxå från åkersberga(som Fruntimmret). jag har även köpt ett Lundby-garage av henne.hon bor dessutom bara en gata ifrån min mormor o morfar

    näe nu måste jag sova, annars blir d inte människa av mig imorn, då Harry vaknar.
    Ja, hon verkar ha en hel del och jag har fundera länge på att köpa en. När jag nu vann en för utgångspriset 125 kr så blev jag glad fast jag har egentligen ingen aning om vad de kostar/kostade ute i affärer.
  • jagäraf

    Åh, vad skoj med ett sånt test. Hann bara kolla lite snabbt men de har ju blandat ihop text och bilder och satt Monica under Royal...

  • jagäraf

    Lambi87, det här är en Emmaljunga duo från 1963 fast om den heter Kronan har jag ingen aning om. Fantastiskt mjuk fjädring har den och den är supersöt tycker jag.



  • jagäraf
    Angel13 skrev 2010-08-29 10:04:38 följande:

    funderar på om det är knepigt att sy nytt innertyg på en vagn? Den där blå brion i skinnimitation har nämligen mögelprickar på innertyget, ser inte kul ut alls eller tror ni man kan mögeltvätta och färga in den mörkare?

    på textilfärgen står det att man ska stryka med strykjärn på insidan efter infärgning? Hittade ingen bruksanvisning för kapellfärg, funkar det likadant? Vill färga in en solblekt emmaljunga men insidan är ju "galonaktigt" det kan man ju inte stryka.


    Vissa har använt sig av hårtork har jag för mig.
  • jagäraf
    AlexandraK skrev 2010-08-29 16:21:53 följande:


    Ny dockis! Ska vi säga sent 80-tal? 40 kr!!
    Oj, så fin och vilket fint pris! Ser nästan ut som en Rondo?
Svar på tråden Retrovagnstråden 19