• Lallan

    Retrovagnstråden 19

    N21: Tyckte faktiskt själv att jag var värd det där vindskyddet Om det är till någon tröst så hade jag lagt ett hyfsat högt bud men nu hade jag tur att det inte gick så högt ändå!

    Lokatt: Dockvagnen var jättefin! Älskar gult (om någon nu hade missat det )

    Pergotezzie: Det ställe i Gävle som du pratade om kan man alltså vända sig dit med vagnar som behöver viss omsorg? Vill försöka fixa till min blå syskonvagn, den funkar men skulle behöva fixas till. Den skulle i och för sig även behöva svetsas.

  • Lallan
    pergotezzie skrev 2010-05-05 21:43:19 följande:
    stället heter mmm och ligger på brynäs, dom svetsar oxå.dom svetsade ihop ett chassi till min syskonvagn ,blev riktigt bra. dom lagar maskiner och sånt egentligen och det man betalar är typ till deras fikakassa.ring dit. 026-109217
    Tack tack! Jättesnällt!
  • Lallan
    EowynAurora skrev 2010-05-06 10:34:15 följande:
    hej här inne! minns ni mig?*fniss* jag ville bara kika in lite snabbt o meddela att våran lill-fis äntligen tittade ut den 17/4(på sin morbrors 30års-dag), 4000gr tung,51cm lång i v.38+3.så han e redan snart 3 veckor gammal,men det har vart fullt upp här sen dess. så d e först nu jag ens orkar va inne på FL här är en bild på våran "lilla" Harry<3(klickbar)tyvärr har jag ingen bild på första barnvagnspromenaden, men kan meddela att det blev panoraman som fick äran o ska försöka använda alla,men till vardags blir det nog emmaljungan från -69 som kommer användas
    Grattis! Va härligt
  • Lallan

    Jag vill förresten få tag i en stålkorg till en syskonvagn. Har en på min blå emmaljunga men den är för bred för 70-talaren där jag skulle vilja ha en. Som det är just nu så sitter en korg från en enkelvagn där. Någon som har ngt bra tips på hur man får tag i en sån? Det är ju inte direkt så att dom finns i överflöd.

  • Lallan

    pergotezzie: Du som färgat solblekta vagnar, funkar det även på lite flossat tyg? Svårt att förklara men jag har en vagn i ngt syntetmaterial som ser ut lite som frotté och som är solblekt på suffletten.

  • Lallan

    ...kom på en liten följdfråga, den färgen som du använde behöver inte strykas efteråt va? Har tidigare köpt färg på panduro men eftersom att den här suffletten har plast på insidan så vågar jag inte det.

  • Lallan
    pergotezzie skrev 2010-05-06 18:53:26 följande:
    nej de ska inte strykas. det ska torka i 24 timmar.sen spreyar du den med mycket impregneringsspray.det heter slide master kapellrevonering med färgpigment.finns att köpa på båtaffärer.
    okej, tack! Men tror du att det funkar även om tyget är frotteaktigt och inte slätt?
  • Lallan
    pergotezzie skrev 2010-05-06 19:04:00 följande:
    man ska gnussa in det med en pensel. har du inget tyg som påminner om det tyget du vill färga så kan du prova först.* lägger in 2 vagnar nu,om nån är intresserad av att köpa nån kan ni väl inboxa mig*
    Blir det hårt av färgen? Sorry för bombningen av frågor
  • Lallan
    pergotezzie skrev 2010-05-06 19:33:27 följande:
    nej de tycker jag inte. men jag har bara gjort på sufletterna ,tycker de vart väldigt bra.
    ok, låter bra!
Svar på tråden Retrovagnstråden 19