Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    nu är vi hemkommna från västerås och power big meet..  3dockisar såg ja , och två 50tals vagnar som användes..   in dotter gick med sin ena dockis tills hon hittade en plastfyrhjuling att åka på..  men då hade hon gått i 4timmar så tröttheten kom smygande.. sen sov hon i rion en timme eller så..  -hade glömt hur skönt de va med barn som sover middag, hehe..

    ja, sittdelen, vet itne vad de är för nå, den står hos mamma och pappa, ska dit imorrn så kan ta kort då.. med sambons mobil, för min kamera har gett upp, och min mobil vill inte skicka kort längre -6år gammal, å ja är för snål å köpa en nyare bara för de felet..

  • Bambusa
    Mrs Windh skrev 2012-07-10 18:20:38 följande:
    Hej!
    Jag har en underbar Emmaljunga i mörkblå manchester från -83.
    Tyvärr har den lite tråkiga rostfläckar på sufletten och sufletten är ordentligt solblek.

    Var på Panduro då jag läst i en tråd att man kan använda en av deras tygfärger som man sedan fixerar med strykjärn/hårtork. Problemet är att dom som tipsat om detta har haft ett annat tyg - mer mordernt, och frågan är - har någon av er testat det på manchester? Går det igenom till innertyget?

    Har även hört talas om tygfärg på sprayburk - men Panduro hade fel blå färg så jag har inte kunnat prova det.

    TIPS?
    Jag vill inte byta ut innertyget så färgen får inte tränga igenom.

    Och är det någon som lyckats ta bort rostfläckar på tyg?

     
    jag målade på panduros på en rio, med vanligt tyg, då gick de igenom iaf..  vet att tessan so va hör förr pratade om nå båtkapell färg...
  • Bambusa

    nuu har ja fotat sittdelen ja prata om tidigare..



    ena halvan av bältet är borta, liiite rost på fotstödet såg ja, annars jättefin, bara avdammad,så den blir nog väldigt fin om man putsar lite på den.....  finns ett sittläge som är rakryggad med, men hade inte plats i kameran för mer än ett kort, haha..
  • Bambusa
    jagäraf skrev 2012-07-15 09:03:06 följande:
    Ingen suflett? Är det en AWN eller vad är det?

    Jag tycker absolut att du ska lägga ut den på Blocket. Om du inte är med i retrovagnstråden på facebook så kan jag tipsa om den, många där letar sittdel, vet jag. 
    nej, de hade aldrig varit nån suflett sa hon som skulle flytta.. ja fundera på om de kanske är så att man skulle flytta över sufletten från liggvagnen? eller var de inte ås på 70talet??  de vet ja moster min hade på sin 90tals emmaljunga iaf.. ingen aning om vad de är för märke, har bara kikat som hastigast på den..  är en av få som inte vill ha facebook, så där är jag inte..  
  • Bambusa

    okej, en awn alltså.. efterso ja inte har nå chassi, de hade troligen blivit lådbil Rynkar på näsan så har ja ju ingen som helst användning för den...

  • Bambusa
    jagäraf skrev 2012-07-17 23:36:12 följande:
    Vagnmama, jag kan inte se bilden här i tråden men såg i ditt galleri och det såg jättefint ut!

    Bambusa, vill du att jag ska göra lite reklam för din sittdel i tråden på Facebook? Många säljer där och det är som sagt ett sug efter sittdelar. 
    ja du får gärna kolla om de finns nå intresse för den.. Skrattande 
  • Bambusa

    okej, ja har den inte hemma så kan inte fota nu, man kanske kan åka och fixa de imorgon.. annars i helgen! 

  • Bambusa

    NUU har ja tagit hem sittdelen, ja glömde ju i helgen..



    finns mer i mitt galleri..
  • Bambusa
    jagäraf skrev 2012-07-27 07:36:55 följande:
    Bambusa, jag har en annan på fb som också är intresserad av din sittdel och vill ha kontakt med dig. Du kan väl inboxa mig eller skriva här eller nåt
    hej hej! har varit borta hela dan igår och idag, rensar ur min farmor och plastfarfars dödsbo.. dock inga vagnar i sikte.. hehe..   jaadu, jag har ingen aning om vad som är okej för sittdelen.. den finns utanför gävle iaf..  men kan ju skicka med, men de är ju smidigast om nån kommer och hämtar den.. Skrattande prisförslag?? har ju bara köpt och sålt hela vagnar förr..
Svar på tråden Retrovagnstråden 19