Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa
    Boothwalker skrev 2011-06-05 00:32:34 följande:
    Fast 200 kan man ju föra över och så kan du ta att du betalar bussgods när den kommer fram...
    jo, visst kan man de, men har ju ingen aning om skicket när man inte sett den,eller nån annan som kan.. blir ju iaf 4-500kr för bussgods med..   behöver verkligen en sittvagn nu när ja sålt några.. ska flänga rätt mkt i sommar å har en blekfis som ska skyddas mot solen, så då vill ja inte ha sulkyn -å dom är inte heller så bekvma att sova middag i, å på tok för liten korg under, nån vattenflaska sen är de fullt..
  • Bambusa
    ElisaDay skrev 2011-06-12 15:58:30 följande:
    Fick vårat andra barn den fjärde maj som får åka runt i en brun manchestervagn. Från slutet av 70talet tror jag, brun galoninsida med päronmönster :) Men helsike vad jag skulle behöva en syskonsits, så svårt att hitta!! Hur var det nu med brio och emmaljungas syskonsitsar, vilken fästes på chassit och vilken på liggdelen?
    jag har en syskonsits som fästs på chassit, står dock inget märke på den.. ja hade hoppats på en till rätt snart, men de vart ju inte så.. så ja skulle lägga ut annons, men inte kommit så lågnt än.. vi rensar ut de mesta inför flytt här hemma..
  • Bambusa
    Gråter fl krånglar, går inte å skriva, men nu när ja gjorde en gubbe så funkar de,skumt..
  • Bambusa
    Boothwalker skrev 2011-06-14 16:37:40 följande:
    Ja det ofunkar ibland. Weird. Jag brukar gå tillbaka, logga in på en annan tråd. och sen ta mig tillbaka hit så brukar det kunna gå att skriva... =)
    ja,ja provade de, men funkade inte, nu kom ja på att man kan ju ta bort gubben igen, haha, va smart ja är..
  • Bambusa
    Boothwalker skrev 2011-06-14 22:19:47 följande:
    Blå kim, brun exklusiv, 40talaren och brion som behöver rustas =)
    Eller egentligen gör jag bara en intressekoll... =)
    blå kim är ja ev intresserad av..
  • Bambusa

    nån som har en rio som skulle kunna uttala sig om storlek på sitt/liggytan?  dottern är 90cm lång..   för å nackdelar med rio?  ja kommer sakna suflettspännen men annars är de inget ja kan koma på genom å kolla på korten..

  • Bambusa
    jagäraf skrev 2011-06-20 21:19:55 följande:
    Rio: ryggstöd höjd 40 cm, sittyta (tygklädda delen) 29 cm.
    Kimi: ryggstöd 44-45 cm, sittyta (tygklädda delen) 25 cm.

    Alltså, på det stora hela samma mått sammanlagt men ändå ganska stor skillnad!
    oj, vilken servic.. tack så mkt!  får ta mig en funderare, vill ju kunna ha vagnen så länge som möjligt, och än sover hon middag så ligga lr hon ju kunna göra i den... hm..
  • Bambusa

    jag tycker med kim och kimi är finare än rio, men jag köpte en rio billigt idag, för ja behöver en sittvagn.. men den kanske byts ut senare... de vet man aldrig med mig.. saknar ju suflettspännen, men dottern blir nog glad, för då kan hon leka med sufletten hela tiden Skrikandes  ska kika närmare på den imorgn, har vartit borta 13timmar idag så rätt slut,en båttur på ålands hav suger musten ur vem som helst.. eller, inte min 2½åring, hon underhöll sig bak i bilen nästan hela tiden, sov väl första kvarten på vägen hem.. har nyss somnat nu.. undrar om vi får sovmorgon imorrn Oskyldig

  • Bambusa
    jagäraf skrev 2011-06-22 10:11:19 följande:
    Det är bra med Rio, man kan få dem till överkomligt pris. Kim/Kimi har fått lite för hög status prismässigt.

    Jag ska försöka fota min Rio idag. Den köpte jag förra sommaren (tror jag det var) på Kupan här i Visby. Den hade stått där länge för 70 kronor utan att bli såld och när jag köpte den var den nedsatt till 40 kronor. Inget fel alls på den!

    Vad är det för färg på din, N21? Min går i grönt och lite blommigt.
    min kamera strejkar och mobilen är full med kort, men har annonsbilden som ja kan låna och lägga in..


    tvättad idag och försökte putsa upp kromet, men i hjulen verkar de inte vara krom?? lika med fotstödet och pinnarna mellan hjulen och bromsen..  tråkigt eftersom de blir så fiont nr man putsat upp de.. men hjulen vill ja ndå byta ut till svarta så.. fick med fotsack/vindskydd och lappen till fotstödet (som dom inte viste vad de var till)
Svar på tråden Retrovagnstråden 19