Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    spuff skrev 2010-06-20 20:29:42 följande:
    Jag hoppas få någon som ska använda Vikingen, vi har precis börjat jobba på det
    Då håller jag tummarna för att det blir något snart.
  • jagäraf

    Lokatt, stora ytor kan också göra att man köper på sig mer än vad som är nyttigt, tyvärr.

    Om du behöver rea bort bruna Silver crossen får du gärna höra av dig

  • jagäraf

    Jag lyckas visst inte citera längre men ang SX Balmoral så kostar en ny sådan 24 995 kronor på NK i Stockholm. Myyyycket pengar!

  • jagäraf
    Lambi87 skrev 2010-06-29 13:28:06 följande:
    Tror du jag behöver en brio då eller kan det gå med en emmaljunga? Finns en så söt begagnad emmaljunga ute på annons! :)
    Du kan ha i princip vilken mjuklift som helst i en Brio Comfort bara den är tillräckligt smal. Jag hade en äldre hårdlift i min och det gick bra men det var precis att den gick ned. Mjukliftar är väl lite mer förlåtande vad gäller utrymme.
  • jagäraf
    http://www.blocket.se/stockholm/Retro_barnvagn_Emmaljunga_28271041.htm?ca=19&w=3

    Billig och snygg.

    Det är nästan så att jag undrar om det är något magiskt med överdragen/fotsackarna till just Princessvagnarna? Allt som oftast står det i annonserna att fotsacken saknas. Jag har tre stycken Princess, två enkel och en tvilling och fotsackarna saknas... Undrar om det inte fanns några från början? Fast jag tror att jag vid något enstaka tillfälle sett annons där det fanns med.

    Någon mer än jag som fått problem att logga in på fl sedan igår? Jag blev utloggad och nu kan jag inte logga in hur jag än gör. Varken med fl:s nya log in eller om jag byter. Som tur är har jag tråden upplagd som favorit och då kommer jag in automatiskt. Gissar att jag gör någonting fel
  • jagäraf
    Plly skrev 2010-07-02 10:31:20 följande:
    Snyggggg! synd att överdraget saknas...kommer ju få en novemberbebis och jag får för mig att det kan vara bra att ha...
    Fast jag har i princip aldrig använt fotsacken till mina fyra barn. Varken till liggvagnen eller till sittvagnen. Det blev liggande under madrassen i stort sett hela tiden.
  • jagäraf
    LillanBF4januari skrev 2010-07-02 12:29:00 följande:
    Hej alla coola retrofantaster! Är helt för detta men tänk er för lite med säkerheten, var på Söder nyligen o åt p vid bordet bredvid fanns en 1,5-2 åring i en retrovagn från 70-talet, ett lutet obevakat ögonblick o han for med huvudet före på asfalten, den bara stjälpte!!!
    Mina barn har också åkt i marken mer eller mindre. En gång hade vi glömt sätta fast liggdelen (så som Alexxia skriver). En annan gång ställde ett barn sig upp i en sulky och klängde mot handtaget där ingen stod. Då välte vagnen. Ett antal ggr har paraplyvagnar vält för mig, dock utan barn, utan när jag tagit upp barnet ur vagnen och för tunga kassar har hängt på handtagen. Ingen av dessa ggr har det varit vagnarnas fel utan mänskliga faktorn och den drabbar vare sig vagnen är retro eller ny. Tyvärr!
  • jagäraf

    Är det helt upp åt väggarna att betala 750 kronor för en dockvagn? Vagnen är från början av 70-talet, rutig i blått och rött och har en krona på sidan. Vet inte om det är en "kronan", hon som säljer den tror att den är dansk. Känner mig lite villrådig!

Svar på tråden Retrovagnstråden 19