• Lallan

    Retrovagnstråden 19

    lurv skrev 2011-05-13 20:28:01 följande:
    Kolla bakåt i tråden så får du se vilket fynd jag gjorde för någon vecka sedan
    Det var just det jag gjorde Lyx
  • Lallan
    Plly skrev 2011-06-06 12:03:32 följande:
    Nej men hallå så får man ju inte göra, vemsomhelst förstår väl skillnaden mellan barnvagn och DOCKVAGN? Vad fånigt...och trist för dig som fått åka så långt!

    Har förresten min fina awn ute på blocket, en som nappade på en gång...men visar sig vilja ha den som hjälp för att transportera sina saker i när hon flyttar!! Hjälp...vad säger man? Man kan ju inte styra vad folk ska ha vagnen till men ändå...vet inte om jag vill sälja den då ju
    Förstår dig. Sålde en vagn igår till en teater visade det sig, dom var inte det minsta intresserade av hur vagnen såg ut. Fick lust av avblåsa köpet men kunde inte med det när dom redan var på plats. Känns så mycket bättre att sälja till någon som verkligen uppskattar vagnen.
  • Lallan

    Ett av hjulen på min Emmaljunga har börjar klicka. Hjulen går ju inte att ta av (inte lätt i alla fall) så det är svårt att se vad som är fel. Någon som har en ide om vad det kan bero på och vad man ska göra?

  • Lallan
    Becka 77 skrev 2011-07-04 20:02:40 följande:
    Hej, Tänkte höra om ni har något förslag på vad man kan ha för syskonvagn? Till en nyfödd och en tvååring, ska åka mot den som kör. Tycker inte jag hittar nåt på Blocket och de nya gillar jag inte alls. Gärna 70-80-tal
    Syskonsits funkar bra i början om man har en liggvagn till bebisen. syskon/tvillingvagnar från 70-80-talet är inte så vanliga men dyker upp lite då och då och skulle funka med en lift i till bebisen. Det finns några lite senare varianter som man kan nita om och på så sätt vända mot den som kör men kommer inte på vad modellen heter.
  • Lallan

    Alexxia: Gud så mysigt det ser ut! Tyvärr funkade det inte med två liggdelar inte heller med lift i sittdelarna vända mot varandra men om några månader ska dom få inviga vår "buss".

  • Lallan
    tvilling/syskonvagn, Emmaljunga 70-talEmmaljunga syskonvagn, ej så flammig som bilden visar (värdelös kamera).JPGEmmaljunga syskonvagn 80-tal.JPG

    Här är två syskonvagnar på bredden. Den gula har delat fotstöd och skulle därför funka bäst för barn i olika ålder. Den blå går också men då måste man ha fotstödet i samma höjd för båda.  Just dom här ska dock användas till mina små så fort dom sitter lite bättre.
  • Lallan
    Bambusa skrev 2011-07-05 02:00:57 följande:
    hm, har sett en brio duette på annons förr som var vänd, kan de va den du tänker på? 
    Duette var det den hette ja
  • Lallan
     Jag älskar också den gula men än så länge rullar den runt som brun. Till hösten blir lagom att byta till sittdel då man kan mysa till det med åkpåse. Så här mycket trivs man i vagnen just nu Dom icke retro liftarna hindrar allt för mycket dra och rivas när dom ska sova.
  • Lallan

    Jag af: Tackar Dina trillingar går inte av för hackor dom heller Vi börjar bli riktigt hundsjuka här hemma nu, snart tre år utan...


    Kimmen såg ut som min bortsett från färgen då och ja min är nog också plyschaktigt i manchesterform. Priset var lite väl högt kan jag tycka.

  • Lallan
    jagäraf skrev 2011-07-08 08:52:51 följande:
    Va, klarar man verkligen tre år utan hund...?!   

    Priset på Kimen var vädligt högt, men hade den varit röd så som min var så hade jag lätt köpt den ändå. Så är det ju när man är svår missbrukare - man kan ge nästan vad som helst när rätt "stuff" dyker upp
    Nja, gränsfall men har man haft mycket annat att fokusera på så går det lättare. Har ju fyra katter också så tomt är det ju inte. Måste få jobb på närmare håll först men när en av oss får det så lär inte sambon kunna hålla sig längre.

     
Svar på tråden Retrovagnstråden 19