• Lallan

    Retrovagnstråden 19

    Veladis skrev 2011-02-27 19:40:23 följande:


    Favvosittvagnen. Så smidig och nätt och ändå gott om utrymme.
    När jag efter mycket tvekan sålde den på Tradera gick den upp så mycket i pris (över 4 ggr utropspriset som var 1000 så den betalade nästan vår semesterresa till Gotland det året. Så det var en bra vagn ur många synvinklar.
    Min motsvarande bruna har ju varit en favorit men är inte så praktisk nu. Ska se till å ta en livebild nån dag å lägga in.
  • Lallan
    Plly skrev 2011-03-02 23:17:24 följande:
    Min favoritvagn fick vara med på fotosession (Judith ligger i vagnen) för nån månad sen Varukorgen tillhör inte vagnen dock...Tycker det blev en kul bild!

    Shit vilken cool bild
  • Lallan
    AlexandraK skrev 2011-03-06 21:50:19 följande:
    Någon som har bild på tvillingsittvagn där barnen sitter mitt emot/ på längden?
    Jag har i mitt galleri
  • Lallan
    gul tvillingvagn.JPGSå nu lyckades jag äntligen få in bilden i tråden men det krävs åtskilliga försök. Jag gör exakt likadant varje gång, ibland funkar det men oftast inte :-O
  • Lallan
    Kressie skrev 2011-03-07 10:29:27 följande:
    Den 15/2 kom min lille son som antagligen kommer att bära namnet Sixten.


    Självklart får han åka med klass i den fina orangea Brio liggvagnen Hjärta
    Grattis Både bebisen och vagnen är jättefina!
    AlexandraK skrev 2011-03-07 07:36:55 följande:
    Underbar! Går det att få dit en liggdel istället för en av sittdelarna tro? Ska åka och titta på något liknande idag. Skrattande
    Tror inte att en liggdel får plats men jag kan alltid testa. Sitsarna är avtagbara och går att vända lite som man vill men dom har inte fullt liggläge. En lift funkar dock att ha i ändå i och med att man kan fälla upp fotstödet ett snäpp, tyvärr blev det dock för trångt med två liftar i (har försökt) då sitsarna sitter rätt nära varandra.

    Den ska garanterat få rulla snart men först måste jag utnyttja liggvagnstiden till max
  • Lallan

    Jag af: Grattis och mysig bild

    Alexxia: Perfekt ju, din vagn har ju både suffletter och stänkskärmar det är mer än vad min egentligen har. Jag har plockat sittdelar från två enkelsittvagnar istället för dom bruna sittdelarna utan suflett som följde med vagnen.

  • Lallan
    Boothwalker skrev 2011-03-10 16:26:35 följande:
    Lallan: Fin! Blev sugen på att klä om min nya brio. Men jag har inte tid just nu. Är det tvillingvagnen? Hur bred är den?
    Tack! Bklev riktigt nöjd faktiskt. Har för mig att den är 73 bred. Den är rätt nätt jämfört med många nyare tvillingvagnar.
  • Lallan
    Kressie skrev 2011-03-11 19:24:31 följande:
    Jag har en UJ till mina små, tycker inte heller den är speciellt snygg men snyggare än baby travels iaf =) Skulle gärna ha en retrovagn men det finns väl inga syskonmodeller? Bara tvillingvagnar eller är jag ute och cyklar? Jag behöver ju kunna ha en liggandes och en sittandes då lilleman är 3veckor och lilltösen 1½år. Tänkte starta jakten på en syskonsits på allvar nu så man kan ha snyggvagnen (retro) när man ska på kortare promenader. Någon som har en brio syskonsits som ligger och Flört"skräpar"??
    Det ska väl vara den på längden då eftesom att den har två separata sitsar. Annars tror jag inte att det finns med delbara ryggstöd, förr använde man sig av kilkudde till den som skulle sitta upp men det går ju att fixa. I min sittdel hade det funkat att ha en lift och en sittande unge i och med att fotstödet är delat.
Svar på tråden Retrovagnstråden 19