Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    MaryMalou skrev 2010-09-23 21:52:26 följande:
    Ja, extremt puckad. Jag skulle hänvisa till honom så jag slapp betala fullt pris på det andra stället men det spelar ju ingen roll ifall hålen är förstörda eller chassit blivit snett eller nåt. Jag är så j*la förbannad!
    Håll tummarna för att det går att ordna!

    Harriet har inget emot att sitta framåt och jag hänger för en filt så hon får lugn och ro att sova men jag vill som sagt ha koll på henne. Hennes storebror började åka framåtvänt när han var ca 15 månader. Jag tyckte det var tidigt men han skrek och försökte ta sig ur vagnen annars. Fast han har lite annat temperament än syrran sin.
    ja, verkligen.. ja håller tummarna!!!   ja i modevagnarna tex uj och babytravel får ju ofta bebisar på 5-6månader åka frammåt, för så fort brukar dom växa ur liggdelen på dom.. DE skulle ja aldrig göra..   men vill dom verkligen åka frammåt som din son, ja då har man inte mkt att välja på.. men då har barnet valt iaf.. men så länge dom tycker d är okej vill jag ha dom mot mig.. å min dotter vill ju inte ens sitta framåt, hon är lite för mammig för de, hehe..
  • Bambusa

    MaryMalou, ja jag skulle nog helst vilja ha riktigt nitad ja med.. åker rulltrappor och "hoppar i trappor" ja med.. killen fick fixa dit en ny sitt/viloläges grejj på briosittyn med en sån där delgängad skruvoch mutter.. men den är ju inte alls viktig i syftet att hålla ihop vagnen..

  • Bambusa

    åh, den röda vikingen skulle ja vilja ha, men dom skickade inte hit Rynkar på näsan  letar ju smidig sittvagn som är vändbar till dottern, men de tar sån tid..

  • Bambusa
    Nemia noj skrev 2010-09-26 16:55:40 följande:
    Jag har en viking duo till salu, men den e inte röd.
    ja, den är fin, men bara sittvagn ja letar.. har inte plats för mer än de ja använder..  skiljer de mkt i längd mellan gondol och viking?? gondol är för lång att åka buss med tycker jag..
  • Bambusa
    Nemia noj skrev 2010-09-26 19:37:40 följande:
    I storlek går inte gondolen och vikingen att gämföra ens, gondolen är rena slagskeppet gemfört med vikingen. Sen hur mycket som skiljer på längden exakt kan jag inte svara på men med tanke på att allt annat e väldigt olika i storleken så är säkerligen gondolen mycket längre.
    va glad jag blir å höra (läsa) du får gärna pma mig om din!
  • Bambusa

    wiiie, igår fick ja hem en vinröd babylift i manschester.. så skojj.. letat läänge nu..

  • Bambusa

    va kul med så många tvillingar.. verkar vara väldigt smittsamt just nu.. en kompis har tvillingpojkar på en månad som ja va å gullade med så sent som i torsdags, hennes stora pojk skulle till tändläkarn så ja å lilly va i väntrummet med dom små.. sen fick dom leka av sig hos dom, lilly är jämngammal med hennes stora pojk.. Skrattande så mysigt, min syrra har tvillingar på 13år med.. å ja har väntat tvillingar innan lilly, men d gick inte så bra..

    igår fick ja hem en till retro-lift, så nu har ja en vinröd och en blå machester Skrattande  fats sufletten på den blå är de inga skenor i så den vill inte stå.. Rynkar på näsan

  • Bambusa
    AlexandraK skrev 2010-10-02 18:17:01 följande:
    En Panorama kan du säkert få i alla fall 2000 kr för. Hu rostigt är det? Provat att putsa bort med autosol? Vi gillar bilder!

    Oj vad mycket tvillingar. Nu börjar jag bli lite rädd... Haha. Smittar det? Eftersom Ellie bara är två när vår bebis kommer blir jag tacksamt nöjd med bara en bebis. Två hade väl givetvis fungerat - men hu vad jobbigt!
    ja, min kompis första va bara 21mån när tvillingarna kom.. Skrattande men just d där med vagn blir ju lättare för två barn än tre, oavsätt om man vill ha en ny eller gammal vagn..
  • Bambusa
    Kressie skrev 2010-10-04 19:56:23 följande:
    Hur fan ska man göra när man måste köpa syskonvagn? Min tjej kommer bara vara 1år och 5månader när minstingen kommer i februari, korta promenader kan jag ju ha en retrovagn med syskonsits men om jag ska iväg en längre stund så måste jag ha en dubbelvagn. Tycker alla är så fula... kollar och kollar men det är som att välja mellan pest och kolera.
    Någon som har något tips??
    du kan ju köpa en bärsjal eller ergonomisk sele, så kan du bära minstingen när storasyster behöver åka..
  • Bambusa
    Kressie skrev 2010-10-05 07:53:36 följande:
    Fast frågan om hon får plats i liggdelen, tror inte hon vill ligga i den =/ annars var det ju en bra idé =)
    men om du vet att stortjejjen kommer behöva sova kan du ju ta hennes vagn, och bebis i sele, kan ju isf ha en lift till bebisen om du vill lägga den i sittvagnen.. Skrattande  ja hoppas på att "få" en till snart, killen vill inte än.. men isf skulle ja nog inte köpa en syskonvagn, eller,ja har en frammåtvänd, men ja vägrar ha små frammåt, tycker dottern på snart 2 känns för liten tillomed..   då blir de syskonsit, å så har ja en manduca, som ja hade henne i senast idag,12-13kg tung,på ryggen, känns knappt..  sen har ja en ringsjal och en meitai som är ett mellanting mellan sjal och sele, fast den är inte skön på mig med barn över 10kg.. men de finns många varianter på dom (hemsydda) en babybjörn sele skulle ja inte ens prova, barnen sitter så taskigt i dom.. får fel benställning och ryggen hålls för rak tillomed böjd innåt ibland har ja sett..  å så är dom obekväma att ha på sig har ja hört..
Svar på tråden Retrovagnstråden 19