Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    Uliise skrev 2011-10-25 10:05:46 följande:
    Fin! Men är det verkligen originaldäck?
    Nej, det ser onekligen ut som Briodäck

    Grattis EowynAurora!
  • jagäraf
    Valandur skrev 2011-10-25 10:55:43 följande:
    Den andra vagnen i denna annons, vet ni vilken det är och när den är i från? Hur är den i strl tro? Kan den fungera för en 2,5-åring på 96 cm och 15 kg?www.blocket.se/stockholm/Tva_fina_retrov agnar_36790668.htm?ca=11&w=1
    I princip omöjligt att veta utan att se bild. Är den blommönstrad på insidan och har galon/skai på utsidan kan den vara samtida med den på bilden. Den på bilden tror jag är från 1990 för den ser ut som den jag ville ha men som slutade i en i vit skai istället eftersom den blårandiga var slut. Men först köpte jag en Emmaljunga som var i ungefär samma storlek men ihopvikt blev den lite större och då gick den inte in i skuffen på min bil så jag bytte till Comforten istället. Och det är jag glad över för det är en av de bästa vagnar jag haft. Tyvärr har Comforten i annonsen fått hjulen utbytta mot Emmaljungahjul
  • jagäraf
    Valandur skrev 2011-10-25 11:56:55 följande:
    Det finns bild i annonsen på den andra vagnen. Eller menade du något annat?
    Haha, vad dum jag är! Jag gick in på annonsen men fick för mig att det bara fanns bilder av Comforten så jag tittade inte ens

    Det är om jag ser rätt en Emmaljunga Viking och den vet jag faktiskt ingenting alls om. Men jag är ganska säker på att andra i tråden gör det.

    Sorry!
  • jagäraf
    AlexandraK skrev 2011-10-25 14:35:46 följande:
    Åhhh jag vill också ha en hoppsan! Men inte min man... =(
    Redan? Hur gammal är din minsting? Jag vill också ha en eller ett par hoppsan men den tiden är tyvärr förbi

    Jag var nyss ute och lekte med en av mina fina vovvar, Moltas. Plötsligt halkade han omkull i det våta gräset och gjorde sig jätteilla i ena benet/tassen. Han skrek som en stucken gris! Jag var en bit hemifrån men som tur var kom en granne just förbi med sina barn och erbjöd mig att sätta Moltas i hennes sittvagn och på så sätt fick vi hem min stora lilla vovve. Nu väntar jag oroligt på om det onda går att vila bort eller om det blir djursjukhuset. Mattes lille gulleplutt!
  • jagäraf

    Alexxia, du är ju så ung än så det hinner kanske ändra sig. Jag fick mitt andra barn, vilket var normen på den tiden, när jag var 23 år. Det kändes helt absurt att ha fått sitt sista barn så pass tidigt. Men sen kom det ytterligare ett när jag var 28 och så en liten Ebba när jag var 31. Och när jag var 43 höll det på att bli en liten Elias men det blev en lite änglagosse istället. Samma pappa till alla fem och han var egentligen nöjd redan efter första barnet

  • jagäraf

    Förresten, fortfarande osäkert med lille Moltasvovven. Han ligger i en bur och när han måste gå ut så är det tre ben som gäller. Har varit i kontakt med djursjukhuset men bara per telefon än så länge.

  • jagäraf
    Rocktroll skrev 2011-10-26 23:19:02 följande:
    Finns det något köp/sälj forum? Jag letar efter ljus och lykta efter en fin och inte allt för dyr dockvagn till dottern men hittar aldrig på blocket och verkar inte finnas så många på tradera i min smak.
    Det finns ju ett köp&sälj här på familjeliv men jag tror ändå att chansen är större på Blocket/Tradera. Har du testat secondhandbutiker? Eller att annonsera i lokaltidningen? Ungefär vilken dockvagn är du ute efter?
  • jagäraf

    Just 70-talsdockvagnar i galon tycker jag att det brukar finnas ganska gott om på Blocket men kanske inte just där du bor. Så är det ofta. Men många skickar ju även om det kostar en del.

  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2011-10-29 13:17:13 följande:
    Har den modellen navkapslar?
    Nej,  Silver Cross, Marmet osv från vissa år har inga navkapslar utan det ska se ut sådär. 
Svar på tråden Retrovagnstråden 19