Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    Jag har just haft besök av två barnvagnsintresserade damer i 60-årsåldern. Så skoj att få visa runt bland mina små älsklingar

  • jagäraf

    Så som Kimen ovan såg förresten min gamla älskling ut fast den var i mörkrött tyg (inte manchester som det står i annonsen utan i syntettyg med bredspårig manchesterkaraktär, gissningsvis även på denna), rosa innertyg, vita däck och vitt handtag. Sufletten köptes till efteråt, var knepig att sätta dit och gjorde att man inte kunde fälla ihop vagnen utan att ta av den.

  • jagäraf


    Eftersom jag kört enmansshow här idag så avslutar jag väl med att berätta att mina små trillingar ... fyller ett år idag! Grattis Majken, Melvin och Moltas.
  • jagäraf
    Lallan skrev 2011-07-08 01:43:18 följande:

    Jag af: Tackar Dina trillingar går inte av för hackor dom heller Vi börjar bli riktigt hundsjuka här hemma nu, snart tre år utan...


    Kimmen såg ut som min bortsett från färgen då och ja min är nog också plyschaktigt i manchesterform. Priset var lite väl högt kan jag tycka.


    Va, klarar man verkligen tre år utan hund...?!   

    Priset på Kimen var vädligt högt, men hade den varit röd så som min var så hade jag lätt köpt den ändå. Så är det ju när man är svår missbrukare - man kan ge nästan vad som helst när rätt "stuff" dyker upp
  • jagäraf
    Lallan skrev 2011-07-08 10:26:02 följande:
    Nja, gränsfall men har man haft mycket annat att fokusera på så går det lättare. Har ju fyra katter också så tomt är det ju inte. Måste få jobb på närmare håll först men när en av oss får det så lär inte sambon kunna hålla sig längre.

     
    Vi har ingen katt längre, verkar det som... Gamle granngubben, som matar hela socknens katter, verkar ha betydligt godare mat än vi. Dessutom har han inte fyra vovvar som jagar en så fort man sticker lilla nosen utanför mjölkrummet (där kissarna bodde) så Gosan och Busan har bestämt sig för att bo där istället. Trist men kanske lika bra!
  • jagäraf
    Nemia noj skrev 2011-07-09 08:58:48 följande:
    JagAF: GUD vilka sötnosar. Ja har ju inte plats i lägenheten me någon hund så Dizel flytta till en familj i Bunge.
    Usch, så trist att bli av med Dizel
Svar på tråden Retrovagnstråden 19