Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    tamate skrev 2011-06-28 01:20:38 följande:
    svart är mkt snyggt men den röda varianten är så himmmmlaa läcker =)
    Jaaa!!! Den röda broderade Emmaljungan är bland det vackraste som finns. Det är något alldeles speciellt med röda barnvagnar. Och bilar..  Och soffor... Och kläder... Jag är nog ganska ordentligt  röd av mig, förutom politiskt, och den diskussionen hör ju inte alls hemma här  
  • jagäraf
    vagnmama skrev 2011-06-28 14:40:52 följande:
    Peggyn o Silver Crossen är också urtjusiga! STORA hjul ska det vara!

    Men lilla Emmaljungan fr -63 är gullig o så liten o nätt o härlig!
    Jag är också helt klart mest för stora hjul men just den där lilla Emmaljungan är makalöst härlig. Skulle utan tvekan använt den till barn om jag hade något litet. Även den svartröda Brion som både Boothwalker och jag har (Brio Promenad) är en sån vagn som jag lätt skulle kunnat använd. Nu för tiden, vill säga. När jag var ung och hade småbarn var det minst 35 cm hjul som gällde och allra, allra helst i olika storlek.
  • jagäraf
    Lallan skrev 2011-06-28 22:39:33 följande:
    Ett av hjulen på min Emmaljunga har börjar klicka. Hjulen går ju inte att ta av (inte lätt i alla fall) så det är svårt att se vad som är fel. Någon som har en ide om vad det kan bero på och vad man ska göra?
    Några av mina vagnar gör så också. Har inte kommit på varför.
  • jagäraf

    Ny vagn inköpt idag. En Itkin Hudson från början av 60-talet. Skitig så det inte är riktigt klokt men det verkar inte vara några fel på den så jag är glad!


    Obs! Det som ser vitt ut på bilden, på liggdelen alltså, är egentligen ljusblått.


  • jagäraf

    Jag har putsat lite på vagnen och kan inte hitta några direkt skavanker alls förutom ett antal bruna fläckar inuti på den vita plasten. Och på tygbandet på sufletten. Har bara gjort ett halvhjärtat försök, ska försöka med lite starkare grejer vid senare tillfälle. Kanske inte min allra vackraste vagn men jättefin!

  • jagäraf
    Uliise skrev 2011-06-29 23:21:41 följande:
    Ja verkligen, att folk inte ens försöker få till fina bilder?
    jagäraf skrev 2011-06-29 22:39:18 följande:
    Tack! Enl annonsen är liggmåtten 90x40 cm. Han har inte tagit bort annonsen är www.blocket.se/stockholm/Barnvagn_Retro_1960_... .

    Jag fick ned priset till 400 kronor. Inte särskilt säljande bilder, eller hur
    Maffigt
    Det nästan märkligaste av allt är att killen som sålde vagnen är uppköpare av gamla grejer, har egen firma för sånt. Och så lägger han upp såna här bilder?! Vagnen har legat på Blocket sedan i april och vad jag förstår har ingen tidigare varit och tittat på vagnen. Hade han fotat den från sidan så hade den nog sålts för länge sedan. Tur för mig dock
  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2011-06-29 23:58:10 följande:
    Hm. Weird. Bra bild gör nog mycket! =)
    En bra bild gör nog halva säljjobbet. Orkar man sen dessutom lägga några minuter på att fräscha upp vagnen så underlättar det ytterligare. I det här fallet hade visserligen inte uppfräschning gjort så mycket eftersom ingen ens verkar ha kommit för att titta. Jag fixade kanske 10 min med den igår och under skiten kom en jättejättefin vagn fram.
Svar på tråden Retrovagnstråden 19