• Nype

    Vi som har (eller ska) ökat befolkningsantalet i Sundsvall/Timrå!

    Hej!
    Här håller ett gäng mammor ifrån Sundsvall och Timrå till. Vi snackar om alltifrån bästa vinterskorna, barnaktiviteter, trotsålder, dagishyvs till hur man får bort de tjuriga extrakilona på mammakroppen .
    Några har ett barn och andra har flera.
    Ålder på kidsen varierar från nykläckt till nästan vuxen.

    Ju fler desto roligare tycker vi så välkommen hit!  

    P.S. Är ni nyfikna på vilka barn och mammor som hänger här finns det en lista på förstasidan. Bara att kopiera och lägga till er själva om ni vill vara med  D.S.


    Två goa brudar! Livet är fantastiskt!
  • Svar på tråden Vi som har (eller ska) ökat befolkningsantalet i Sundsvall/Timrå!
  • Nype

    Lillamye: Vi brukar faktiskt också klara oss från det. Har bara råkat ut för det typ tre ggr sen Tintin föddes. Kommer inte ens ihåg hur länge de brukar kräkas..? Tintin har hunnit med fem ggr nu på drygt fyra timmar... vet inte om man kan ana att det ska lugna ner sig nu eller inte? har för mig att själva kräkningarna bara brukar hålla i sig några timmar..?


    Något skoj att berätta bland alla missär är att vi fått plats på vårt förtahandsval av dagis till Cleo!!! Visserligen inte när vi vill att hon ska börja men ändå. Hon har plats från den 3 maj och eftersom det känns väääldigt tätt inpå inskolningen på det dagis hon först fick plats på skjuter vi fram dagisstarten till i maj. Får helt enkelt hoppas att nästa knodd är en lugn, sovande och allmänt nöjd filur (och helst utan kolik). Känns iaf bra i mammahjärtat att hon inte måste börja dagis precis vid samma tidpunkt som hon får ett syskon. Hoppas nu bara att L kan jobba i Sundsvall fram tills dess lite mer så man får lite avlastning.


    Två goa brudar! Livet är fantastiskt!
  • lillamye

    grattis till platsen nype.

    och hoppas ni är bättre i magsjukan.

    så jobbit när små drabbas och inte kan kräkas på toan utan det kommer där dom är,

    hoppas ni är frika snart.

  • Nype

    Tack!
    Ja, hon höll igång de där fem timmarna igår sen har det inte blivit något mer, tack och lov! Men jag låg hela natten och lyssnade efter kräkljud både från hennes och Cleos rum inatt så nu är ögonen som små glipor på mig
    Slutade med att hon kom in till oss inatt. Hon var ju jätteledsen såklart!
    Vråläter vitpeppar och har varit och köpt en massa bakterierika grejer så nu hoppas jag att vi kan stå emot magsjukan liiite bättre iaf

    Hoppas ni andra mår bra!


    Två goa brudar! Livet är fantastiskt!
  • snart mamma igen

    Usch för magsjuka..de vill vi slippa..tur att vi bor långt ifrån er haha krya på er. o hoppas ni andra klarar er.

    Här är de lite sjukstuga iaf.. Filippa har haft hög feber i 4dagar o idag besökte vi VC.. o hon har öroninflamation. så nu e de meducin i 5dagar Hoppas hon blir frisker.. för när hon har feber o inte kry så slutar hon i princip att äta.. o med hennes not överviktiga kropp behövs inte detta.. jaja.. igår ville hon ha pasta/bacon o de åt hon en portion..Men idag vill hon inte ens ha de Men de vänder nu fort när hon får behandling av de onda.
    Amadeus han mår gott o växer
    o på fredag fyller stortjejen 14år hellt otroligt vad tiden rinner iväg
    så jag har hunnit baka liiite.. Men sen måste jag baka mera då dopet är strax åxå

  • Nype

    snartmammaigen: men huga då! Hoppas hon mår bättre PRONTO!!
    Oj, oj, full rulle hos dig med bak och allt hörru!

    Är det ngn här som har koll på hur Moonkids är i storlekarna? Har ingen varmare overall för nya knodden (har bara sommaroverall i minsta storleken) och har hittat en Mooonkidsoverall i fleece på rea. MEN det är en i stl 62... klurar på om det är alldeles för gigantiskt för en nyfödd eller om de är ganska  små i storlekarna så det kan funka ändå? vad tror ni?


    Två goa brudar! Livet är fantastiskt!
  • snart mamma igen
    Nype skrev 2010-03-10 21:15:45 följande:
    snartmammaigen: men huga då! Hoppas hon mår bättre PRONTO!!Oj, oj, full rulle hos dig med bak och allt hörru! Är det ngn här som har koll på hur Moonkids är i storlekarna? Har ingen varmare overall för nya knodden (har bara sommaroverall i minsta storleken) och har hittat en Mooonkidsoverall i fleece på rea. MEN det är en i stl 62... klurar på om det är alldeles för gigantiskt för en nyfödd eller om de är ganska  små i storlekarna så det kan funka ändå? vad tror ni?
    känner inte till de märket tyvärr Men du..jag inboxar
  • fru degis

    Hur vet man när ungen är redo att bli torr på natten??
    Han vill inte ha blöja, har varit utan en vecka nu, men 2 nätter hel torr o tre nätter blöt... Hur går man till väga? Har provat ta upp han när vi går o lägger oss, men då är han helt medvetslös o kan inte sitta upp, stackaren...

  • Lucisen

    Fru degis: Oj det där är väl olika mellan barn det.. Min son han var ritkgit snabb att bli heltorr. Jag hade plastad frotté i sängen ett par månader för att vara säker så det inte blev några olyckor och om det blev det så var det bara att ta lakanet och frottén och tvätta på dagen. 


    Mamma till världens goaste Lucas och sessan Izabelle
  • Anna Conda

    Fru Degis:Hej förresten,har inte sett dig i tråden förut (kan bero på att jag själv är dålig på att titta in här...).Jag har fått lära mig att barnen är redo att vara utan på natten när blöjan varit torr på morgonen i typ två veckor. Min minsta (2½) vill gärna vara utan,och har fått vara det,men hälften av nätterna kissar hon på sig,så vi övertalar henne lite mjukt att fortsätta ett tag till. Antar att hon är torr till sommaren. Hon är blöjfri dagtid när hon är hemma,men inte på dagis...Lycka till! (Och plastad frotte är din bästa vän just nu)


    Mamma älskar Gurkan (060408) och Kotten (071011)!
  • Kickiliina
    Imorrn FREDAG ska Jag, Tuija & barnen till Drakborgen vid 10.30....

    Hänka på vettja!!!! {#lang_emotions_nalle}

    Kram Kicki {#lang_emotions_laughing}
    ¸.?°´¯) ♥ (¯`°?.¸ Lucas & Liam - Mammas Trollungar ¸.?°´¯) ♥ (¯`°?.¸
Svar på tråden Vi som har (eller ska) ökat befolkningsantalet i Sundsvall/Timrå!