• Ruso

    Gekås vol 14

    Mamma Tes skrev 2010-03-14 16:32:42 följande:
    Finns det någon som ska till gekås snart som skulle kunna hjälpa mig? Jag skulle så gärna vilja ha en manchester united body till våran förstfödda lilla bebis här hemma. Pappan är ett fan och fyller år snart och jag vet att han skulle bli sååå glad! Jag för över pengar innan den skickas såklart.
    Jag skall nog dit på fredag eller lördag, så om ingen dyker upp som skall dit innan kan jag hjälpa dig om det finns kvar.
  • Ruso
    passau skrev 2010-03-16 10:27:46 följande:
    har vairt  där långfredag en gång.... ALDRIG mer!!! vi vände trots att vi kört 25mil/väg...torsdagen vet jag inget om...
    Åh, skulle jag aldrig göra Vänta alltså! har varit där på klämfredagen efter kr. himmelfärds och då var det låååååååång kö, men vi hade tur med vädret, så det blev nästan lite roligt.
  • Ruso

    Någon som vet om det finns tillbehör till Bobby cars, förutom släpet?
    Typ tysta hjulen, reservsprint eller ljud-ratten?

  • Ruso
    kattengustav skrev 2010-03-16 11:05:24 följande:
    Frågar igen. Någon som vet vad Duplo kostar och vanligt lego?
    De lådor jag har köpt kostar ca 25-30% lägre än normalpris. Vissa mer.
  • Ruso
    draken spyro skrev 2010-03-16 12:25:18 följande:
    hej nån som har koll på när påsklovet är i år?
    Här har barnen ledigt v 14, 5-9 april... men är det inte en del som har veckan innan i stället?
  • Ruso
    MiaÅRoger skrev 2010-03-18 11:22:30 följande:
    den kanske inte är från 9 månader men jag skulle kunna tänka mig nåt sånt i längd och vikt. vår dotter är 7½ månad och 70cm lång och hon har fötterna långt utanför stolen på den stolen vi har nu. (första upp till 13kg) Jag hörde i en annan tråd också att det kanske inte finns den bakåtvända stolen. Och man vill ju inte åka 80mil i onödan.... Hmmm.
    Fast det gör inget att fötterna är långt utanför stolen, den är inte för liten förrän stolens rygg är i ögonhöjd!
  • Ruso
    Krabbolina skrev 2010-03-18 11:51:01 följande:
    japp här används bara strumpor med halkpluttar när de andra inte är torra, plastad frotté fick lukas sova på när han var magsjuk men ack så varm och äcklig han blev, så det används bara i nödfall.

    Och jag som har mängder av sängvätare har kört plastrad frotte i snart 15 år utan att något barn för de4n skuld är varm och äcklig. Känner faktiskt ingen skillnad alls på dem, och alla har sovit hur bra som helst

    Halkpluttar är jag något delad i... det är inte det bästa i skor, men jag gillar det inomhus. Vi har jättehalt golv i köket, och de ramlar mindre när de har halkpluttar. Köper det dock inte bevisst, men använder när jag har.
  • Ruso
    Bambusa skrev 2010-03-18 16:02:50 följande:
    min 15månader dotter satt i sitt babskydd i helgen, hon väger 10,5kg och är 79cm lång, ja benen var ju böjda eftersom dom är så långa, men hon satt bra iaf... hon satt inte så länge i den, hon hade ju stövlar på sig med, hade nog blivit bättre utan dom..  hennes huvud har inte nuddat kanten än.. men d beror ju säkert på vad man har för stol med..  vi har en graco logico s..
    Ja där ser man Det är nog kanske så att man inte riktigt växer ut dessa stolar, utan man vill bara ha något där barnet sitter mer bekvämt i kanske?

    Jag hade min son reserv stol länge.... den blev blev för trång på bredden innan den blev för kort på längden
  • Ruso
    Smultronhjärta skrev 2010-03-18 16:20:13 följande:
    Ha ha. nä givetvis är det ju inget direkt skadligt med plastad frottè ..Jag är ju själv uppvuxen med att sova på det och sonen gjorde även det till en början. Det var först efter att jag själv hade sovit i hans säng en natt som jag bytte på stört! Nu har vi sängskydd som andas och som en bonus slipper jag numera sällskap i min säng eftersom sonen, efter att vi bytt, började sova hela nätterna i sin säng
    Och här sover de oftast i sina sängar i alla fall Det är nog olika från barn till barn helt enkelt, som massa annat i livet!

    Jag tycker personligen att plastrat frotte ligger bättre i sängen än de andra skydden jag provat, men jag kanske provat fel?
  • Ruso
    Hemi21 skrev 2010-03-18 17:22:11 följande:
    Någon som köpt babysitter på Gekås?Bra?
    Jepp, kanon! Jag har köpt två gånger, då jag "råkade" få ett barn till efter jag hade sålt iväg den första
Svar på tråden Gekås vol 14