Inlägg från: Koppkaka |Visa alla inlägg
  • Koppkaka

    Jag måste få fråga er, fellow bakers. Jämt när jag bakar kakor (typ chocolate chip, havreflarn osv) så blir dom mjuka och rasar samman när man äter dom istället för att frasa och vara knapriga. Vad gör jag för fel?!


    Leo <3 110819, 3400g och 49 cm lång <3
  • Koppkaka

    Haha, hittade en rätt kul grej

    "Helt vanlig jävla kaka.

    Deg

    1dl sur mjölk

    Ett ägg-helvete

    Så lite smör som möjligt

    Socker

    Ingen jävla mandel i alla fall

    2dl bakpulver

    1 paket fula russin.

    Fyllning

    1dl vaniljsocker

    Melon eller nåt

    Mycket sprit.

    Häll nästan allt i en bunk-jävel, och kör skiten med elvisp i en timme.

    Grädda direkt i skålen, skit i att smöra och bröa, kak-helvetet fastnar ändå.

    Dunka utav bara fan för att få ut skiten på matbordet.

    Garnera med krossad melon och sprit.

    Om kak-fan inte lossnar, släng ut bunkhelvetet genom fönstret
    och drick upp resten av spriten.

    Lycka till"

  • Koppkaka

    : - D fast ihopsatt. På telefonen måste man ju kunna tecknen utantill, finns inga smileys att välja på.

Svar på tråden För oss som bakar