För oss som bakar
Mamasnest, vit kladdkaka med lime och hallon! Jag har recept på det på min blogg!
Http://Melajn.blogg.se
Mamasnest, vit kladdkaka med lime och hallon! Jag har recept på det på min blogg!
Http://Melajn.blogg.se
Jag måste få fråga er, fellow bakers. Jämt när jag bakar kakor (typ chocolate chip, havreflarn osv) så blir dom mjuka och rasar samman när man äter dom istället för att frasa och vara knapriga. Vad gör jag för fel?!
Ingen som kan hjälp mig med kakfrågan?
Haha, hittade en rätt kul grej
"Helt vanlig jävla kaka.
Deg
1dl sur mjölk
Ett ägg-helvete
Så lite smör som möjligt
Socker
Ingen jävla mandel i alla fall
2dl bakpulver
1 paket fula russin.
Fyllning
1dl vaniljsocker
Melon eller nåt
Mycket sprit.
Häll nästan allt i en bunk-jävel, och kör skiten med elvisp i en timme.
Grädda direkt i skålen, skit i att smöra och bröa, kak-helvetet fastnar ändå.
Dunka utav bara fan för att få ut skiten på matbordet.
Garnera med krossad melon och sprit.
Om kak-fan inte lossnar, släng ut bunkhelvetet genom fönstret
och drick upp resten av spriten.
Lycka till"
: - D fast ihopsatt. På telefonen måste man ju kunna tecknen utantill, finns inga smileys att välja på.
Lagerblad på en jordgubbstårta....?!!!
Det är A och O att inte dekorera med sånt man inte kan äta/som inte passar in.
Det är som att jag skulle dekorera mina halloncupcakes med rostad lök
Vad vet man!