Inlägg från: Tom Sawyer |Visa alla inlägg
  • Tom Sawyer

    Vad lyssnar du på just nu?

    "Nothing happens after two" De vete fan =)
    Sheeran försörjde sig som gatumusiker innan han blev känd. Sjukt duktig tycker jag, och det märks bäst när han kör akustiskt.


  • Tom Sawyer
    Bastardised skrev 2021-08-05 22:56:39 följande:

    Båten såld till en äldre norrman med en väldigt ung flickvän som jag naturligtvis tog som hans dotter när vi hälsade, pinsamt. Kvar är att städa ur den och överlämna i mitten på nästa vecka. Sorgligt då jag verkligen tyckte om den men ibland är det kanske läge att prova något nytt, vilket säkerligen kommer att spåra ut om jag känner mig själv rätt. 


     


    Lååångt intro.


    Den här gillar jag :) Kul med bluespiano. Inte så vanligt
  • Tom Sawyer
    Martina1970 skrev 2021-08-07 00:38:58 följande:
    Du anat inte vad dina ord värmer, tack

    Just maktlösheten sliter och river i mig just nu. Min stöttepelare, han som funnits där sedan jag var 11 år, han som, lugn som en filbunke genomlevde mina tonår, som bara tittat på mig när jag varit arg och gapat, som lyssnat när jag varit ledsen. Han som älskat mina barn som sina egna barnbarn, han som stått där som en trygg man när mina äktenskap kraschat, han som aldrig dömt mig, aldrig någonsin ifrågasatt mina val i livet. Han som varit mi riktiga pappa, trots att inte samma blod rinner i våra ådror. Honom förlorar jag nu och han förlorar mig, om ett tag kommer han inte minnas vem jag är.

    Ikväll hade jag behövt en hand som torkade mina tårar

    Istället fyller jag mitt medvetande med musik och tänker att det finns många, ja de flesta förr eller senare, går igenom liknade saker. Det är en del av livet och jag är lyckligt lottad!
    Du skriver väldigt fint, och jag tror att alla som läser det här blir berörda. Precis som du blev av den här speciella personen i ditt liv. Förmågan att beröra är väldigt viktig i våra liv. Det är de människorna vi minns, saknar, och älskar.
    Skickar en digital kram åt ditt håll.

  • Tom Sawyer

    Den här sångaren imponerade sjukt mycket på mig när han dök upp som av en slump för att stötta syrran i BGT för några år sedan och chockade alla med sin cover på Robyns låt.
    Jag lägger upp den här låten i natt dels för att jag gillar låten, men också för att stötta alla som har en "avvikande sexualitet" Calum var tydligen väldigt orolig att han skulle tappa en massa fans när han kom ut.
    Jag är själv är straight, men inte fan går jag runt och presenterar mig själv som: Tjena jag heter Tom och jag är hetro
    Alla har sin rätt till vem man är, och om man är duktig på det man gör, så ska det inte spela någon roll alls. Punkt.


  • Tom Sawyer
    Bastardised skrev 2021-08-14 20:28:55 följande:

    I dag har jag gjort något kul. Det var samling med klassen jag gick i högstadiet tillsammans med för brännboll och picknick i Slottskogen-Göteborg, vi brukar göra det en gång per år. Vi var en väldigt sammansvetsad grupp redan på den tiden och det känns varmt att vi fortfarande kan träffas och ha skitkul och trevlig tillsammans. 


    Nu om en liten stund är jag inbjuden till min granne sjökaptenen som jag säkert har skrivit här om innan på en liten Whiskey. Ska hålla andan då jag sväljer för egentligen avskyr jag denna dryck men vill verkligen inte göra honom besviken.


    Det var synd, jag skulle gärna ta en rökig whisky med dig någon gång. Gillar du mörk rom?
  • Tom Sawyer

    Den här låten får mig att flina på ett bra sätt. Hoppas att ni som kollar håller med. Ta hand om er familj och era vänner =)


  • Tom Sawyer
    Bastardised skrev 2021-08-21 21:38:39 följande:

    Varmt välkommen!


    Du har en stående inbjudan om du någon gång befinner dig i Göteborgstrakterna (jag bor ca 2.5-mil söder om GBG) Det vore en ära att få dela en afton tillsammans med dig lyssnandes på spännande musik och föra samtal om allt mellan himmel och jord. Är absolut ingen expert men rom tycker jag väldigt mycket om och barskåpet innehåller en hel del olika sorter. 


     


    Tack så mycket för inbjudan! Om jag är i krokarna, så låter det där som en jävligt trevlig kväll i gott sällskap
  • Tom Sawyer

    När jag hittar en artist jag verkligen gillar, så kan det ibland uppstå lite delade känslor.
    1) Kul att hitta något nytt.
    2) Varför har jag inte hittat det här tidigare!? Jag har gått runt här och missat flera år av hans/hennes musik?
    Patrick Droney låter lite som John Mayer, och är lika bra på att spela gitarr och skriva låtar tycker jag, men är ganska okänd.Talang räcker inte alltid för att bli känd. Här är en av hans lugnaste låtar som passar här en natt i slutet av Augusti.


  • Tom Sawyer

    Jag är såklart inte ensam om doftminnen, men det är sjukt hur starka de kan vara. En doft av en parfym kan få en att åka iväg flera år. Doften av bär, tapetklister, målarfärg...you name it. Jag hittade en avdankad flaska med en doft jag använde för länge sen som nästan var slut. Jag tänkte: va fan, lika bra att använda upp den innan jag kastar den. Det var ingen bra idé. Den var som en örfil från det förflutna, och minnen från från förr kom tillbaka så starka att jag blev tårögd. Så lyd ett gott råd. Dofter från ditt förflutna - Handle with care.





  • Tom Sawyer
    Bastardised skrev 2021-09-05 00:04:38 följande:

    När jag var 14 år startade jag och några klasskompisar ett band, jag på den allra enklaste och billigaste elgitarren som gick att uppbringa samt stod för sång, Svempa på trummor och Klas på bas vilken redan var en begåvning då hans far ingick i ett av dåtidens stora dansband som just basist.


    Det här var den allra första låten vi övade in och spelade på skolavslutningen i 9:an, får jag säga det själv lät det ganska hyfsat och kvittot på detta var att Linda med stort L frågade chans på mig strax efteråt...


    Skön story mannen =)
Svar på tråden Vad lyssnar du på just nu?