Inlägg från: harvärldensunderbarastefamilj |Visa alla inlägg
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    turkiskt- mmm skall bli såå skönt, går o inbillar mig att inte livmodern vuxigt så högt som den borde osv så det skall bli kanon o se hur det står till där inne =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    boomie- ååå så skoj kommer verkligen att bli en spännande dag =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Kim skönt att allt ser bra ut för dig, snart så kommer liten =)


    protea- aaah härligt vi hade sån tur när vi åkte till thailand förra våren. E ju inte helt fel att råka hamna i business class *L* Lycka till imorgon!!


    jag har två mätare en som alltid följer med i väskan o en som ligger på jobbet, där har jag även lite extra nålar, stickor, plåster, strumpbyxor, alvedon, dextrosol *S* de brukar skratta när de kikar in i mitt skåp.


    ego- var på diaronden idag o allt verkar rätt ok blodtrycket har gått upp lite, (vilket inte e så konstigt då man tagit bort trandate helt) THS låg på 1,4 så det känns skönt, inget direkt läckage fr njurarna så det e skönt, hade dock lite annat skräp i urinen så de skulle skicka iväg en odling utifall jag har UVI. Fick även höra hjärtljuden på liten sååååååå skönt!!! =) Tack för snälla barnmorskor som förstår om man e orolig o ger en några in extra!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    kim- har höjt ca 50 i levaxindosen sen jag blev gravid, de vill att man skall ligga mellan 1-2 i TSH så jag  e nöjd. Förhoppningsvis så behövs inte nån mer höjning ligger nu på 125/dag Härligt att höra att du e lugn fortfarande e ju helt perfekt för både dig o liten!!

    maddie- jag har till o från under hela grav ställt kl på natten för att kolla o kunna justera doserna korrekt, brukar inte behövas mkt mer än max en v så har man listat ut vad man skall göra o sen kan man sussa gott igen. =)Nee försöker att inte nojja så mkt över sånt utan bara ta dan som den kommer o ta fäste på att bebis inte mår dåligt av korta höga värden utan det är när man ligger högt läääänge (vilket jag inte tror att nån av oss här inne gör) som e illa.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    boomie- såg länken nu har kikat o om hennes fordral bara funkar till min one touch ultra 2 så kommer jag beställa ett. Var ju supersnygga!! Har du testat druvsockret?

  • harvärldensunderbarastefamilj

    boomie- får se om hon svara på mitt mail (gällande om den skulle funka till min mätare bara) isf skall jag beställa. skönt att bs e på bättringsvägen!!

    jordan- härligt att du redan börjar förstå att du e gravid, har fortfarande problem o få in det i skallen *S*

  • harvärldensunderbarastefamilj

    na96gen- tror de bara har kollat mitt en gång med när jag skrevs in i v 9, testa o ät en massa jordgubbar o spenat o se om du känner dig bättre =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    kim - förstår att du känner dig orolig, men skönt att pyret mår bra o att allt ser bra ut. har ju fått sänka mina doser jag med dock så e ju jag bara i v 19 snart men ändå. Ligger på lite lägre än innan grav så nåt händer def med min kropp nu när jag e gravid, har aldrig haft så lätt att hålla ett bra Hba1c som nu tex osv. Men jag tackar o bockar så länge som det e så.

    Maddie- bra att du tagit tag i bs ordentligt nu iaf, ibland kan man behöva en spark där bak för att komma igång =)

    camillur- åå så skönt att du helt plötsligt var förbi de första 12 v =) E bara o grattulera!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    kim - skall dit på onsdag så då får vi förhoppningsvis veta vilken sort det e =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    hej tjejer har haft ett pissigt bs sista dryga veckan känns som om jag har en infektion i kroppen hostar o har ont i halsen. Så nästa Hba1c kommer o vara piss  =( jaja bara försöka få till det asap igen!!

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare