• Jimmy 249

    Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?

    Är som om initsiativförmågan försvinner

  • Jimmy 249

    Okej. Nä man är ju på helspänn hela tiden,så fort de pirrar till i kroppen så tänker man"vad va de?är det farligt?" o blir ännu mer spänd. Fast har ätit lite nu dom 2 senaste dagarna. Inte mycket men något iaf. Rör mig typ bara när jag ska äta,på toa lr hämta något. Förutom att benen hela tiden hoppar på mig för ja inte kan vara stilla. Typ sovit bort hela denna dagen pga att ja inte sov inatt. Typ varit sängliggande senaste 1-2 veckorna. Motivationen har inte infunnit sig typ. Skulle hämtat paket idag men valde att sova ut lite längre istället. Promenerar upp o ner för trappan 4-5ggr om dagen iaf. I morse hade jag grymma krypningar i kroppen o jobbiga stickningar lite var stans o ryggont. Så det va jobbigt att somna. Men ska iaf träffa läkarn torsdag lr fredag när han är tillbaka,ska även försöka få träffa psykologen samtidigt. Måste ju göra något för mina problem. Är ju inte bra att vara nästan helt sängliggande.

  • Jimmy 249

    Fick hoppa över en uppgift på kbt o börja på panikångest istället. Lära sig mer om vad som händer o vad man kan göra. Andra uppgiften skulle jag lämna in när jag kunde.

  • Jimmy 249

    Jag har haft ont i vaderna i 3 dagar men de har börjat släppa nu. Kom ca 48h efter en lång o ganska rask promenad. Molade lite när jag låg ner o när ja gick gjorde det hysat ont. Jag har lite pulserande smärta i ljumsken o baksidan av låret som kommer lite till o från. Pulserar några ggr o sen försvinner det o kommer igen efter en stund. Har även samma i axlar o armar o skuldror. Ångest är knepigt med alla symtom. Efter promenaden va ja nästan sängliggande i 3 dagar:s. Va bara uppe o åt o va på toa nästan plus att ja hade svårt att både sitta o ligga stilla. Liksom kryper o sticker i benen precis som det vore kolsyra i dom. De går oxå i perioder.

  • Jimmy 249

    Varit nästan fri från ångest i en v. Men idag när ja skulle till försäkringskassan så dök den upp igen:(. Haft huvudverk,lite yrsel,koncentrations svårighet o hög puls nästan hela dagen men blivit lite värre nu under kvällen. Typ rädd/tro att jag ska dö när ångesten är som värst.

  • Jimmy 249

    Nu har jag haft lite ångest. Annars har det varit lugnt ett tag. Ligger just nu o kollar på tv o har 84 i puls. Även haft obehag i vänster ben vid vaden/knävecket. Liksom hoppar o rycker o har sig inuti benet. O nån gån har det gjort lite ont. Jag nojjar mig över dom flesta fysiska symtom jag får. Igår kändes det som att halva gässan domnade bort o ja blev livrädd. Fast känslan försvann efter några sek.

  • Jimmy 249

    Idag har jag känt mig lite duktig iaf. Sen jag blev sjukskriven i nov har jag spenderat mest tid i soffan framför min tv. Inte rört mig i onödan mer än 1-2 promenader o hjälpt mamma o pappa i trädgården nån gång. Men idag gick jag 2x200 steg i en sk trappmaskin. Va en del motstånd i maskinen så det kändes direkt. Fick upp pulsen ganska bra. Tänkte försöka bryta tränden. Haft lite smått obehag i ena vaden i ca 2v. Så fort ja får nåt obehag/känsla i kroppen så tror jag de e jättefarligt:s. Men jag tror bara de e kroppen som säger ja behöver röra mig. Men tanken på blodpropp gnager bak i huvudet:(.

  • Jimmy 249

    Ingen i släkten har haft problem med proppar iaf. Jag har ju rört mig när ja ska hämta saker,käka,laga mat,gå på toa. Sen har man ju uträttat en del ärende i affärer o så. Sen ligger lr sitter jag väl aldrig helt stilla. Mina ben brukar ju hoppa eftersom ja inte kan sitta stilla. Fast känslan e lite till o från. Just nu könner ja inte av den så mycke. Men ibland kan de lixom sticka till o kännas obehagligt. Sen beror det lite på hur jag har benet oxå. Har ev läst lite för mycke kanske.

  • Jimmy 249

    Nä har ju inte gjort de tyvärr. Fast jag ändå ingen riktig symtom. Det e vanligt att det svullnar,rodnar,smärta i delar av lr hela benet. Värmeökning. Jag har bara ett obehag typ ner på halva vaden o upp strax ovanför knävecket. Det kan nästan helt försvinna lr öka o göra lite lite ont lite beroende på hur jag har benet. Ibland kan det vara värre på kvällen. Häromkvällen hade ja en nerv som ballade ur totalt på sidan av knät. Det ryckte så ja knappt kunde somna,tog typ 2 timmar o somna.

  • Jimmy 249

    Har bara gått lite i en trappmaskin. Men de känns i hela benen när man går i den. Känns inte så jätte mycke i benet när jag rör mig är mest vid negativ belastning(sträcker ut). Sen när jag legat/suttit stilla ett. Men det kommer o går lite. Sen e de typ som man hade maskar som kröp i benet ibland o att det hoppar/rycker lite iblan runt knät lr i delar av vaden

Svar på tråden Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?