Inlägg från: Cinza |Visa alla inlägg
  • Cinza

    Barn som dött tillföljd av sjukdom

    Vår lilla Elias dog av en sepsis han fick p.g.a sin grundsjukdom. Det gick väldigt fort och ingen var beredd på vad som skulle hända. Inte ens läkarna. Tur i oturen var att han redan låg på IVA och det var mitt på dagen så allt som kunde göras gjordes, men han var för liten och svag och det gick inte att rädda hans liv.

  • Cinza

    sharlotta och Emmsan 1: Jag blir så ledsen när jag läser att ni skall behöva ha denna extra börda. Det är hårt nog att mista sitt barn utan att behöva tänka på riskerna för nästa.
    Gallgångsatresi är inte en genetisk sjukdom. Vi hade bara otur. 1 barn per 100.000 drabbas av det och orsaken är okänd, men vad vi fått veta är de säkra på att det inte är genetiskt i alla fall.

  • Cinza
    Emmsan1 skrev 2010-01-21 16:31:15 följande:
    Scharlotta- Hoppas verkligen att det inte är den genitiska ni har. O att ni får svar så snabbt som möjligt. Våran sjukdom är väldigt ny el vad man ska säga. Det är i början av 90-talet som man kunde börja behandla den. Men de senaste åren har det hänt en hel del. Så det är bara att vänta o hoppas på det bästa. Cinza-o va skönt för er att det inte är genetiskt. Har ni fler barn ? ska ni skaffa fler? mamma0301- Hoppas verkligen att det går bra för eran lilla kille. Kramar.
    Vi har inga fler barn, men vi jobbar på det. Förhoppningsvis så tar det sig snart.
Svar på tråden Barn som dött tillföljd av sjukdom